Eski Nişanlı yeniden ???

Gelkalbime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
69
2
96
Edirne
Aileler bırbırıne girmiş , iki tarafın ailesıde tekrar barışırsanız evlatlıkten redderım restlerını çekmiş,iki nişanlı arasında her sey konusulmus soylenmıs (hakaretler vs)

Ama allah kahretsınkı unutamıyorum o da unutamıyor nısanı atalı 3 ay oldu dun aksam telefon geldı sessız bılıyorum oydu...

Ama her seyı yaktık yıktık nasıl olur ki yenıden? Sıcagı sıcagına hıc bır sey hıssetmemıstım hatta ne guzel ıyı yaptım boyle bır ınsanla nası evlenırdımkı diyordum ama gunler aylar gectıkce acım katmerlenıyor....Her gun onu özlüyorum...

Şu an gel desem gelıcek ıbılıyorum....Ama nasıl olurkı dedıgım gıbı her seyı yaktık yıktık...

Nasıl olur olurmu kafayı yıcem sanırım...

:bbo: niye o kadar kötü bir ayrılık yaşadınızki öyle hakaret falan olma sebebi çokmu büyük. dönüş biraz zor gibi görünüyor sanki

bu saatten sonra evet ,çoook zor....
ama önemli olan da zor'u başarmak ve aşk için emek vermek değil midir ki ?
(tabii birbiriniz için bay doğru ve bayan doğru iseniz)
bir tek ölüme çare yok !
ama tabii ,birde tükürdüğünü yalama ve yapılan hakaretleri vs sindirme durumu var ..
ve yeniden olsa bile siz yine bu zorluklara katlanabilecek güçte misiniz ,bunu sorgulayın ...
sonrasında tüm yaşanılan tatsız olaylar sizinle peşinizden gelip ,hayatınızı ve sevginizi sömürmesin kalanı da yok edip,daha da sizleri çıkmaza götürmesin !
işiniz zor,gözelabilecek kadar kendinize ve ona güveniyormusunuz?
olay sizin dışınızada taşmış ,en önemli unsurlar aileler de var işin içinde ...

Bire bir yaşadım ben bunları. Sonra 3 sene çok gelgitler oldu, ara ara görüştük.
Bir gün çıktı, ben herşeyi göze aldım dedi, gerekirse ailemi de karşıma alırım dedi.
Sonra ailesiyle görüşmüş, evlatlıktan red ederim seni demişler.
Sonra beni karşısına alıp konuşma gereği bile hissetmedi, msn de yazdı.
O gün yanıma geldiğinde, aklı yerinde değilmiş, ben anlamalıymışım bunu, niye anlamamışım, niye umutlanmışım, ailesiyle hiç alakası yokmuş bu kararın :) falan filan.

Yani;
Aileler araya girdiyse, bu işler kolay çözülmez, madem bu kadar seviyordunuz, neden her iki tarafta arkasında durmadı. Ailelere yenildiniz. Eğer bu noktaya gelmişseniz, her iki taraftan birinde bir eksiklik vardır emin olun. Karşı taraf arkasında durmuyorsa, ailesine ısrarla sizi istediğini anlatmıyorsa, bence sevmiyor. Boşa zaman harcamayın derim. Ben çok acıyorum o günlerime. Şimdi başka biriyle evliyim, iyi ki onla olmamış diye şükrediyorum.

Zor günler geçiriyorsunuzdur eminim. Ama karşınızdaki kişinin, kimse elini kolunu bağlayıp, zorla ayırmamıştır sizden, adım atmıyorsa, göze almıyorsa, yapacak birşey yok. Siz de benim gibi arkanıza bakıp, kendinizi daha fazla tüketmeyin derim.

Duymak istediğiniz bu değil biliyorum ama inş karşınıza hakeden birini çıkarır Rabbim. Ben ondan başkasını istemem diyeceksiniz, ama hepsi geçecek. O sizsiz yaşıyor şuan, yaşayacakta. Oda seviyor biliyorum diyeceksiniz, bence sevmiyor, seven insan 3 aydır eli kolu bağlı beklemez.

Hayırlısı olsun.

şöyle düşün..
bi anlığına at her şeyi kafandan,aileleri,o hazırlıkların olmayışını,nişanı attığını unut.bu saatten sonra zor olduğunu bi anlık sil kafandan.
sadece yüreğinin sesini dinle,onu düşün.onu hala seviyo musun,onunla mutlu olur musun,sence hatalarınızı anladınız mı?bi daha öyle şeyler olur mu?
cevaplar seni aşka götürüyorsa eğer, bence aşk için her şeye rağmen emek harcamaya değer..

Bu ilişkiden ne köy olur nede kasaba (anlattıklarına göre)

Neler yaşandı bilmiyorum ama işin içine hakaretler girdimi çok zor.
Unutabilecek misiniz yaşananları, söylenen sözleri.
Zamamında evlenmeden önce hatta daha aileler bile tanışmadan önce bizde yaşadık eşimle. Hemde 7 yıllık birlikteliğikten sonra yanlış anlama yüzünden ayrıldık.
Birbirimizden daha doğrusu o benden nefret ettiğini söylüyordu. Annesi arayıp beddua etti. Benim annem onun annesini arayıp kızım bişiy yapmadı ama yapmış olsaydı bile onu size ezdirmek için büyütmedim. Bedduanız başınıza dönsün vs dedi.
Sonra biz barıştık. Şimdi ailelerimiz gayet iyiler. Çok sık görüşülmez ama ihtiyaç durumdan da mutlaka görüşürler. Ama ben unutmadım o bedduayı. Evet maşallah harika bir evliliğim var ama onu unutmadım.
Ama evime de yansıtmam hiç eşime yansıtmam bunu.
Eğer başarabilecekseniz barışın. Eminim aileler yumuşar. Ama mutlu olduğunuza inanmaları lazım. Düşün ki benim annem onunla olursan sana sütümü helal etmem dedi. Ama şimdi damadı benden değerli. Yani kısacası düzelebilir hatta herşey çok daha güzel bile olabilir. Yeter ki ikinizde ders almış olun. Aynı hataları yapmayın.

Geriye Dönme bence, nişanlıyken bu kadar büyük sorunlar yaşamışsınız, birbirinize hakaretler etmişsiniz evliliğinizi düşünemiyorum.

Çok zor bır karar gerçekten...

Aklıma gelen tek dusunce onun seneler sonra benden habersız ölebılecegı ihtimalı bıle beni buhranlara sürüklüyor...Ona doymadan daha tam anlamıyla sarılamadan bile...

Allahım sen bana güç ver...Güç verkı gerı donmeyım ona...

kıyamam ben sana içimi acıttın dön be arkadaşım aşılamayacak aldatma dayak yoksa dön sevdiğine eğer tek sorun ailelerse az görüşürsünüz sevginizin arkasında durun yazık etmeyin ayrılıp barışan ne çiftler var sonra çok pişman olursun ( başka birinin eşi olmak elini tutmak acı verir onu severken bende ayrıldım sevdiğimden biliyorum kalbini dinle sadece onu düşününce benim gibi kalbin dağlanmasın((((((((((((

Nişanlıyken denemişsiniz olmamış..Birdaha zorlamaya gerek yok gibi .

Hakaretler ,tartışmalar,aileler...Bunların unutulması zor olur hepiniz açısından.

Hayat sizin hayatınız ,karar da sizin.Ama ben geri dönmemeniz taraftarıyım.

isterseniz olur ama iki tarafından gercekten istemesi gerekiyor mucadelenizi verip amacınıza ulasabilirsiniz

zor gibi geliyor bana.. ayrilik girmis birekere araya.. eski güzel anilar geliyor simdi aklina..
birlikte oldugunuzda ise gecirdiniz kötü zamanlarda gelicek aklina..ki bu iliskinizi oldukca zorliyacaktir..

birde ailelerinizin sizin yanininizda olmayisi bir yua bir aile olmanizi oldukca etkileyecek olmadi engelleyecektir yine.nisanlilik döneminizde oldugu gibi..

Hayirlisini diliyorum senin icin güzelim

insan çıktığı kapıyı ne olursa olsun sert kapamamalı çünkü hayat bu, belli mi olur dönmek istersin. sen epey sert kapatmşsn, en doğrusu da aldğn kararın arkasnda durup geri dönmemen. tek ihtiyacın zman ve zamnla birlkte gelişen yeni bir ilişki, ozman emn ol ii ki dönmedm diceksin.

Çok zor bir durum gerçekten,
Allah yardımcınız olsun..

Ama bende malesef arkadaşlara katılıyorum,
ailelerin arası bile bu denli bozulmuşsa bu işin sonu iyiye gitmez,
ki ben bu tür hayır işlerinde ailelerin rızasınında olması gerektiğini düşünüyorum.

Demek ki yaşananlar, söylenenler o kadar gurur kırıcı ki aileler hemen resti çekmiş.

Hem siz bile nasıl bu adamla evlenecektim diye düşünmüşsünüz onca hakaretten sonra,
şu an ki durumunuz tamamen boşlukta olduğunuz için.

Bence çok iyi düşünün, ailenizle karşı karşıya gelmeye değecek bir adam mı önce onu anlayın.

Hayırlısı olsun hakkınızda.

"ben de terkedip gidebilsem keşke" diyorum
içimde bir istanbul var ondan vazgeçemiyorum
belki sen de bir gün geçersin diye köprülerinden
yakıp yıkamıyorum, koparıp da atamıyorum

Manga - Hayat bu işte

Bu dizeler sanırım benım ıcın yazılmış...Yakıp yıkmak cok kolay ama yapamıyorum yaparsam gerı donusu olmucak bılmıyorum...Bır mucıze beklıyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…