Eski nisanli

Erkekler ilişkide farklılığa düşkünler bence biraz. ya da tam zıttı oluyor bir düzen tutturdular mı değiştirmek çok zor. Seviyordur sevmiyordur filan aranızda neler geçti en iyi sen biliyorsun. Bu kadar acımasız olma. Eskiler hep anlam katar rahatsız olmayı bırak .Çok rahatsız oluyorsan aynı şekilde karşılık ver düşünmesini istediğin şeyleri düşündürtmeye çalış ama en temizi en temizinden bir sevgili tabiki :)

Evet oyleler galiba. Hangi dedigimi acimasiz oldugunu dusundun:$, rahatsiz degilim ben. Hmm :))

sizi üzmek istemem ama çok gel gitli bir ilişkiniz varsa sizden ayrıldıktan sonra nefes almış olabilir.
yani sadece erkekler değil kadınlarda birinden ayrılana kadar onsuz yaşayamıyacağını düşünür
ama ayrılır ayrılmaz dışarda yeni bir hayatın varolduğunu anlar,yeniden sevebileceğini anlar.
bunu size bildirmeside canınızı acıtmak istemesidir çünkü terk eden taraf sizsiniz.

sizi üzmek istemem ama çok gel gitli bir ilişkiniz varsa sizden ayrıldıktan sonra nefes almış olabilir.
yani sadece erkekler değil kadınlarda birinden ayrılana kadar onsuz yaşayamıyacağını düşünür
ama ayrılır ayrılmaz dışarda yeni bir hayatın varolduğunu anlar,yeniden sevebileceğini anlar.
bunu size bildirmeside canınızı acıtmak istemesidir çünkü terk eden taraf sizsiniz.

Evet fazlasiyla kusup barisma vardi. Sayginin olmadigi bir iliskiydi. Oda oyle diyor, yasadigimi fark ettim diyor, kurtuldugu icin mutluymus, kimse benim yogurtum eski demez ama o hic demez, adam da fazlasiyla kompleks ve ego vardi. Haklisin.

Back
X