eski nisanli???

leydii18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
1.637
1.952
133
Merhaba arkadslar. Az once seytan durttu ve esimin hard diskine bi bakayim neler var dedim. Dha yeni evliyiz ayrica. Bi karistirdimki eski nisanlisiyla soz fotogrflari duruyo. Smdi eve geldgnde nasil bi tepki vereyim .cok sinirliym suan . neden sakliyoki hala anlamadim.sinirlerime hakim olamayan bi insanim. Sorsam dicekki onceden kalms onuda kullanmiyorum. Napmam gerek yardim

e belki doğru önceden kalmış ve silmeyi unutmuş.

eskiye mazi derler niye kurcalıyorsun? sonuçta senin de dediğin gibi şu anda o senin "eşin"

şimdi benim de harddiskimde belki uzuuuun zamandır kullanmadığım eski bilgisayarımda eski sevgilimin falan fotoğrafları vardır.
saklıyor muyum? kesinlikle hayır.
aklıma bile geldiğinde nefret ediyor. mide bulantısı bile denebilir..
belki de bilerek değildir.
bence silin gitsin. kendi bile silmesin.
sonrasında hesap sorarsa sıkıntı. sormazsa sıkıntı yok.

O kadar uzerinde durulacak birsey degil bence unutulmus kalmis o fotolar belli ki,gundeme getirip agzinizin tadini bozmayin derim

fotogrfların varlıgını bile hatırlamıyordur eminim... boşuna sorma sil gitsin..

sonradan sorarsa ozaman hesap sorarsın

kullanmıyorsa eskiden kalmıştır...üzerinde durulcak birşey deil...
illa birşey demek istersen hard disk bana lazım içinde birşey varsa boşaltalım falan dersin...

binlerce foto içinde unutulmuştur gündeme getirip hiç hatırlatmayın eşinize silin gitsn kaldıgınız yerden devam edin.

bir erkek harddiske gidecek gereksiz fotoları temizleyecek...hiç sanmıyorum onunla ugrasmak yerine yeni limanlara yelken açmakla ugrasır ki zaten oyle olmuş sizi bulmuş.

Bence hiiçç huzurunuzu bozmayın

Geldi Sordum bende dayanamdm. Ben onu kullanmiyodum kalmis orda hic bakmadm dedi dogru soyluydr heralde . oyle olmasa niye orta yerde dursun disk

Görmemenizi istese emin olun saklardı :) Ortada bir yerde bırakmış ki alıp karıştıra bilmişiniz..Bence hiç konuşmadan içindekileri silin.Eğer sonradan harddiski kullandın mı diye tepki verirse resimlerden haberi vardır fark etmezse sorun yok :)

bende buldum sonra duvarda ne kadar resmimiz varsa hepsini yere indirdim madem saklıosun onunla olan fotoğraflarını koyarsın artık dedim ozaman nişanlıydık o başka şehirdeydi kameradan yeminler etti unutmuş olduğuna dair yıllar önce o çantayla beraber taşınmış olduğuna farkında bile olmadığına ikna etti tüm resimlerimizi tekrar kendi çerçeveler alıp yaptı taktı ben ellemem dedim çok kötü zor günlerdi ama geçti şükür demediğimi bırakmamıştım tabi ama haklı biyerde erkek kafası bizimki gibi ne var ne yok temizleyim die basmaz kötü niyeti yoktur çok üstüne gitme derim ama tribini at tabi fırsatı yakalamışken

Benim eşimde evlendiğimizde cd leri arasında nişanındaki videolar vardı taktık tesadüfen o çıktı . Diğerlerini atmıştı ama o arada kalmıştı . ÇıkArdtıp attı sorunda yapmadım .

Bence fotoğraflar açık kalsın. Nasılsa görünce o sana bir şey söyler.
Boşuna kavga etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…