Merhaba arkadslar. Az once seytan durttu ve esimin hard diskine bi bakayim neler var dedim. Dha yeni evliyiz ayrica. Bi karistirdimki eski nisanlisiyla soz fotogrflari duruyo. Smdi eve geldgnde nasil bi tepki vereyim .cok sinirliym suan . neden sakliyoki hala anlamadim.sinirlerime hakim olamayan bi insanim. Sorsam dicekki onceden kalms onuda kullanmiyorum. Napmam gerek yardim
Merhaba arkadslar. Az once seytan durttu ve esimin hard diskine bi bakayim neler var dedim. Dha yeni evliyiz ayrica. Bi karistirdimki eski nisanlisiyla soz fotogrflari duruyo. Smdi eve geldgnde nasil bi tepki vereyim .cok sinirliym suan . neden sakliyoki hala anlamadim.sinirlerime hakim olamayan bi insanim. Sorsam dicekki onceden kalms onuda kullanmiyorum. Napmam gerek yardim
bende buldum sonra duvarda ne kadar resmimiz varsa hepsini yere indirdim madem saklıosun onunla olan fotoğraflarını koyarsın artık dedim ozaman nişanlıydık o başka şehirdeydi kameradan yeminler etti unutmuş olduğuna dair yıllar önce o çantayla beraber taşınmış olduğuna farkında bile olmadığına ikna etti tüm resimlerimizi tekrar kendi çerçeveler alıp yaptı taktı ben ellemem dedim çok kötü zor günlerdi ama geçti şükür demediğimi bırakmamıştım tabi ama haklı biyerde erkek kafası bizimki gibi ne var ne yok temizleyim die basmaz kötü niyeti yoktur çok üstüne gitme derim ama tribini at tabi fırsatı yakalamışkenMerhaba arkadslar. Az once seytan durttu ve esimin hard diskine bi bakayim neler var dedim. Dha yeni evliyiz ayrica. Bi karistirdimki eski nisanlisiyla soz fotogrflari duruyo. Smdi eve geldgnde nasil bi tepki vereyim .cok sinirliym suan . neden sakliyoki hala anlamadim.sinirlerime hakim olamayan bi insanim. Sorsam dicekki onceden kalms onuda kullanmiyorum. Napmam gerek yardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?