• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nisanlim bugun kapima geldi ilk defa

Bilmiyorum. Bi yanim ondan tiksiniyo. Kafam cok karisti. Karakteri ile tek bildigim ailesine sadik, baba olur ondan.
Zaten ailesi yüzünden ayrılmışsınız, adam ailesine sadık, baba olur ondan ne demek?
Hangi yanınız ise ondan tiksinen, o yanınıza tutunun ve bir daha görüşmeyin. İnsanlar değişmez.

Bilmiyorum. Bi yanim ondan tiksiniyo. Kafam cok karisti. Karakteri ile tek bildigim ailesine sadik, baba olur ondan. Hasta oldugumda hep dusunurdu en ince detaina kadar. Ama beni birakip gitmesini degistermez demi.
Ah canım. Kök ailesine canını verip kendi kurduğu aileye çöp vermeyen o kadar çok model var ki.

Klasik erkek davranisi. Her katilin cinayet yerine iyice öldürdüm mü diye donmesi gibi. Bir de neden erkekler boşta kinca yeni birini bulana kadar eskilere sarar ki? Umarim bu kisiyle tekrar dusunmezsin.

Neden ayrıldığınıza bağlı biraz.
Eğer ailesinin ağzına bakıyorsa hiç barışma derim...

Ortada çok büyük bir sorun yoksa bence şans verin, eğer istiyorsaniz...

Bir amaç aramayın erkeklerin davranışlarında. Brn evlenmeye yakın beni aldatan eski sevgilim de iş yerime gelmişti resmen hissetmiş gibi. Mutluluğun kokusunu alıyor bu çakallar . İş yerinden tanıyan arkadaşlarım benim yerime hallettiler sağ olsunlar durumu ben yüz göz olmadan yolladılar. Beyefendinin bir ay sonra nişanlanfığını duyduk. Kısacası her şey için gelirler hayatlarında bir varken bile gelirler, canları sıkılır gelirler, boşluğa düşer o an iki gün nile yalnız kalamaz gelirler, o an gelmek ister gelirler... kabul ettiğiniz an da tıpkı geçmişte olduğu gibi sessizce ortadann kaybolur

Aslinda bir sebeb yoktu. Biraz ailesi suclandi gibi ama emin degilim ve konusmak istedini dedi bugun bende hayir dedim. Ama soyle birseyde. Olabilir belki ailesinin gercek yuzunu gordu vey rest cekti yeter artik istedigimle olacam gibi vs. Bilmiyorum. Beni tekrar cagirirsa gitmek dogru olurmu? Olanlari konusmak sormak icin? Belki onemli sebebi vardir belki yoktur ama cok sey kaybedermiyim
Çok çok çok şey kaybedersin hatta. Emin ol süslü püslü kandıracak pişmanlık cümleleri kurar. Sende küllenenleri yeniden yakar. Kendisi ise bir boşluk anında sana gelmiştir. Kusura bakma ben yapamıycam der ve sessizce yeniden gider. Olan da sana olur. Beynin şu an onu haklı çıkaracak senaryolar yazıyor sana. Onu değil de ailesini suçlatıyor zihnin. Eğer o sana uygun biri olsaydı değil ailesi yedi cihan gelse sizi bırakmazdı. Örmeklerini çok gördük

Seven insan dengeyi kurar başta vazgeçmedi.1 yıl sonra gelmiş olması arayış içinde oldugunu kapı kapı dolaşıp durduğunu gösteriri.
Yerinizde olsam başka bir insanla yolumu çizerim

Aslinda bir sebeb yoktu. Biraz ailesi suclandi gibi ama emin degilim ve konusmak istedini dedi bugun bende hayir dedim. Ama soyle birseyde. Olabilir belki ailesinin gercek yuzunu gordu vey rest cekti yeter artik istedigimle olacam gibi vs. Bilmiyorum. Beni tekrar cagirirsa gitmek dogru olurmu? Olanlari konusmak sormak icin? Belki onemli sebebi vardir belki yoktur ama cok sey kaybedermiyim
Hayır boşuna kendini kandırma, 1 senedir aklı nerdermiş anasının bulduğu kısmetlerde mi? Ayrılırken aklı nerdeymiş? Yoluna bak aynı derede 2 defa yıkanılmaz

Kendinizde hayır deme cesareti var ise ya da görüştükten sonra aklınız gönlümüz kaymayacaksa, güzel bir ayrılık konuşması yapmak zihni netleştirmek için iyidir.
Neden olamadığınızı neden olamayacağınızı konuşmak kapıları kapatıp yeni sayfa açmanıza iyi gelebilir. Anladığım kadarıyla aklınız bulanmış. Başka biriyle görüşseniz bile ara ara aklınıza gelecek ki bu da hoş değil. Dediğim gibi neden olamayacağınızı görmek ve veda etmek için görüşebilirsiniz. Siz bir anda mı kestiniz ilişkiyi bu şekilde veda konuşması oldu mu? Olduysa gerek yok.

Ayrılırken bile nedenini anlamadığınız bir ilişki söz konusu.
Yani değer verilmiyormuş ki size. İnsan gibi yollarınızı ayıramamışsınız bile.

Olay şu, 1 yıl birileriyle çıktı. (Erkekler değişikliği sevmez alışkın olduklarını ararlar. Çoğuda bu yüzden boşanmak istemez mesela.) Oda sizinle alışık olduğu şeyleri aradı onlarda, bulamadı ve doğal olarak size geldi.
Sonuç, gelme nedeni sizi unutmaması değil. Bildiği merada otlanmak istemesi 🤣

Benden size tavsiye ayrıldığınız insanların yüzüne kapıyı öyle sert çarpın ki, şuan yaşadığınız gibi hayatınızı daha sonra karıştıramasınlar.
Aynı derede iki kez yıkanılmaz, Exten next olmaz gibi bir sürü şey yazmış arkadaşlar aynen de böyle 👍

Bir koca yıl ne yapmış burasını netleştirmek gerek. Seviyorsa bir sene nasıl beklemiş? Bence bugün diğer kişiyle görüşün objektif şekilde tanımaya çalışın. Diğer kişiye de net bir şey söylemeyin ağzına bir parmak bal çalıp geri çekilin. Biraz sürünsün. Çaba gösterip mantıklı açıklamalar yaparsa denersiniz belki. Ama farklı fırsatlara da kapınızı kapatmayın. Böyle geri dönüp 1-2 ay sonra tekrar “ben yapamıyorum” demesi muhtemelen yani. Bel bağlamayın derim.

Allah sana bir kapı açmış ayrılmanıza vesile olmuş bir şeyler. Sen şimdi diyorsun ki hayatımı zindana çevirmek için tekrar barışayım mı? Ardına bile bakma kaç 1 kere olmadıysa yine olmaz. Olan sana ve ailene olur yazık etme kendine

Giden 1 yılın çok kiymetliydi.Ama sonraki yıllarında haksızlık yapmak istemiyorsan geriye dönme.
Hayat seçimlerden ibaret.Gecmiş ve gelecek arasında kalmişsın aynı gün.Emin adımlarla önüne bakmanı öneririm.Aileyle sorunlar varmiş hemde.Ne gerek var barişıp ne olacak san ki.Aile sorunlarınız bitecekmi sanıyorsun? Hiç uğraşmaya degmez

Back
X