Eski nişanlım hortladı :((

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Kızlar benim eski konularımı bilen bilir, nişan attım geçen sene ağustosta. Çekmediğim kalmamıştı, eski nişanlım evime halasını gönderip yüzüğümü istetecek kadar düşmüştü.. Çok gürültülü bir ayrılık olmuştu, ablasının arkadaşına varana kadar telefonda bir sürü laf saymışlardı. Ayrılır ayrılmaz eski nişanlım olacak insan demosu hemen sevgili buldu kendine 1 ay içerisinde. Rezalet bir ayrılıktı yani, tam kendimi toparladım ve hayatıma hayallerimin insanını aldım, bu pislik gudubet hortladı geldi. Sanırım içmiş, fb'dan bir sürü hakaret ve beddua yazıp göndermiş bana. Ben cevap vermedikçe hızını alamayıp deliriyor. Bu insanın geçmişimde olması benim için büyük bir utanç kaynağı. Şuanki sevgilim görürse bana msj yazdığını, aramız çok kötü olur. Daha önce demişti ki, o insan sana ulaşmaya çalışcak olursa benim haberim olsun, hiçbir şey değil ama o insanla tek bir kelime etmen bizim sonumuzu getirir, dedi. Şimdi ben sevgilime bunu anlatmazsam da anlatsam da ayrı dert benim için. Kahroluyorum. Her şeyi kendisi yaptı şimdi de beni suçluyor. O benim aklıma dahi gelmiyordu mesaj atana kadar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ettiği beddualar da içime işledi. Ağlıyorum okuyup okuyup. Gece de sevgilim arayacak, mutlaka anlar sesimden. Bana bir yol gösterin.

GELİŞMELER 3. SAYFADA.. Benim kahramanım sevgilim :16::16:

Son düzenleme:
Ben olsam sevgilime söylerdim saklarsan eğer öğrenince daha kötü olur :ssz:
Ayrıca bu eski nişanlın çok karaktersiz gurursuz bir şeymiş cidden.

Duygu seni biliyorum konularindan sakin ha sakin muhatap olma. Birak iyice kudursun terbiyesiz.. kuyruk acısını bastırmaya çalışıyor. Yeni sevgilin zaten kıskanç biri soylesen simdi bide o agritacak başını. Yeter senin bundan çektiğin artik.. dedigim gibi sakin ha muhatap olma yeni sevgilisinde seni bulamamis sadece boşlukta o boslugu senle doldurmasina izin verme.... bide daha utanmadan yazıyor ablama katlanirdin diye sen kimsin be......

Kızlar benim eski konularımı bilen bilir, nişan attım geçen sene ağustosta. Çekmediğim kalmamıştı, eski nişanlım evime halasını gönderip yüzüğümü istetecek kadar düşmüştü.. Çok gürültülü bir ayrılık olmuştu, ablasının arkadaşına varana kadar telefonda bir sürü laf saymışlardı. Ayrılır ayrılmaz eski nişanlım olacak insan demosu hemen sevgili buldu kendine 1 ay içerisinde. Rezalet bir ayrılıktı yani, tam kendimi toparladım ve hayatıma hayallerimin insanını aldım, bu pislik gudubet hortladı geldi. Sanırım içmiş, fb'dan bir sürü hakaret ve beddua yazıp göndermiş bana. Ben cevap vermedikçe hızını alamayıp deliriyor. Bu insanın geçmişimde olması benim için büyük bir utanç kaynağı. Şuanki sevgilim görürse bana msj yazdığını, aramız çok kötü olur. Daha önce demişti ki, o insan sana ulaşmaya çalışcak olursa benim haberim olsun, hiçbir şey değil ama o insanla tek bir kelime etmen bizim sonumuzu getirir, dedi. Şimdi ben sevgilime bunu anlatmazsam da anlatsam da ayrı dert benim için. Kahroluyorum. Her şeyi kendisi yaptı şimdi de beni suçluyor. O benim aklıma dahi gelmiyordu mesaj atana kadar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ettiği beddualar da içime işledi. Ağlıyorum okuyup okuyup. Gece de sevgilim arayacak, mutlaka anlar sesimden. Bana bir yol gösterin. http://i.hizliresim.com/KPrqG5.png
:14::14::14::14::14:

Fb dediğin facebook sanırım, bence sorun yaşamak istemiyorsan faceni kapat ve güzellikle anlat sevgiline saklama. Sana ulaşmasını istemiyorsan çaba sarfet.. Sosyal ağlardan soyutla kendini en azından.

Of pisliğe bak ya neler demiş .
Mesajları sil ve engelle sevgiline söylersen ona yazar belki ileri geri bir laf yazar senin hakkında olay büyür

sevgilinden saklarsan ve sonradan öğrenirse nasıl bi tepki verir bilemiyorum ama bence o şahsı acilen face ten engelle ki en azından anlamsız hakaretlerine devam edip senin canını sıkmasın :34: sevgilinle de durumu bilmiyorum ama bunu bence yüzyüzeyken söyle eğer söylemeye karar verirsen. telefonda söyleme, yakındayken onu sakinleştirmen daha kolay olur :34:

Ben olsam sevgilime söylerdim saklarsan eğer öğrenince daha kötü olur :ssz:
Ayrıca bu eski nişanlın çok karaktersiz gurursuz bir şeymiş cidden.

Sevgillime şuan ulaşamam, gece aradığında söyleyeceğim ama inşallah kötü birsey olmaz. Korktuğum başıma geldi :'( Hem de ne gurursuz ya, bana da yazıklar olsun nerden bulduysam.. :'(

Köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı diye bir söz var bilirmisin :ssz: salla engelle hiç uğraşma

şuan için engelledim, sevgilime anlatınca gerekirse hesabımı da kapatırım. Çok kötüyüm. İnsanın dili varmaz şu sözleri etmeye ya, bu kadar kötü birisi değilim asla.

Duygu seni biliyorum konularindan sakin ha sakin muhatap olma. Birak iyice kudursun terbiyesiz.. kuyruk acısını bastırmaya çalışıyor. Yeni sevgilin zaten kıskanç biri soylesen simdi bide o agritacak başını. Yeter senin bundan çektiğin artik.. dedigim gibi sakin ha muhatap olma yeni sevgilisinde seni bulamamis sadece boşlukta o boslugu senle doldurmasina izin verme.... bide daha utanmadan yazıyor ablama katlanirdin diye sen kimsin be......

Hiç cevap vermedim kesinlikle, şimdilik engelledim ama sevgilime anlatmak zorunda hissediyorum, ben bu tarz şeyleri hiç gizli tutamıyorum, ne zaman bişey saklasam mutlaka ortaya çıkar, bunu göze alamam. Ne bu çektiğim ya :'( insan bu kadar pisleşir.. İki dünya bir araya gelse daha onun yüzüne bakmam, Allah korusun.

Köpeğin duası kabul olsaymış gökten kemik yağarmış.

İnsan nasıl eder bunca bedduayı anlayamıyorum, ona hiç kötülük etmedim ben şimdiye kadar. Ne yaptıysa kendi yaptı. Son bedduası çok acımasızcaydı, Allaha havale ediyorum.. :(

Fb dediğin facebook sanırım, bence sorun yaşamak istemiyorsan faceni kapat ve güzellikle anlat sevgiline saklama. Sana ulaşmasını istemiyorsan çaba sarfet.. Sosyal ağlardan soyutla kendini en azından.

Aynen dediğin gibi yapıcam canım, facebook falan umurumda değil kapatırım, sevgilime de anlatıcam, gizli kalmasın, İnşallah aramız bozulmaz.. :'(

Of pisliğe bak ya neler demiş .
Mesajları sil ve engelle sevgiline söylersen ona yazar belki ileri geri bir laf yazar senin hakkında olay büyür

Silmedim mesajları ama engelledim. Sevgilimden saklayamam. Ya da söylerim eski nişanlımı engelledim diye. Olayı üstü kapalı anlatır. Allahım nolur bu pislik yüzünden ilişkime zarar gelmesin :14:

21 agustosta ayrilip 22 eylul de yeni bir aska yelken aciyorum diye konu acmissin. sen de cok uzun sure yas tutmamisin neticede.

neyse sevgiline mutlaka soyle farkli bir sekilde ogrenirse sAna guvenmez.

sevgilinden saklarsan ve sonradan öğrenirse nasıl bi tepki verir bilemiyorum ama bence o şahsı acilen face ten engelle ki en azından anlamsız hakaretlerine devam edip senin canını sıkmasın :34: sevgilinle de durumu bilmiyorum ama bunu bence yüzyüzeyken söyle eğer söylemeye karar verirsen. telefonda söyleme, yakındayken onu sakinleştirmen daha kolay olur :34:

Engelledim.. Sevgilim gece arayacak, keşke buluşma imkanım olabilse. Çok üzülüyorum ya bu pislik yüzünden benden vazgeçerse.. :'(

faceden engelle sevgiline de anlat

Engelledim şuan.. Anlatıcam da. Umarım sorun çıkmaz.

21 agustosta ayrilip 22 eylul de yeni bir aska yelken aciyorum diye konu acmissin. sen de cok uzun sure yas tutmamisin neticede.

neyse sevgiline mutlaka soyle farkli bir sekilde ogrenirse sAna guvenmez.

Öyle bir pisliğin yası tutulmazdı zaten. Bu burada şuan tartışılacak en son konu. O benden önce bulmuştu merak etme.
Bahsettiğin konuyu da iyice oku istersen, acımı unutmak istemiştim.. Ki şuan o konudaki esas adamla mükemmel bir ilişkim var, hiç de pişman değilim.

Engelledim.. Sevgilim gece arayacak, keşke buluşma imkanım olabilse. Çok üzülüyorum ya bu pislik yüzünden benden vazgeçerse.. :'(

o sana bişey olursa söyle demiş, bişey olursa ayrtılırım dememiş ki :34: sonuçta zaten eski nişanlın olacak ayının bu kadar delirmesinin sebebi de senin ona cvp yazmamış olman :34: ee sevgilin mantıklı aklı başında bir insansa zaten bu durumda seni suçlamaz ve terk etmez.. hee aklı başında deilse dee bence zaten degmezmiş yolun başındayken öğrenmişsin derim :34:

gizlii saklı kalmasın aranızda mutlaka anlat.
facebooktanda engelle hiç muhattap olma
bu kadar takmana gerek yok bence. sonuçta senin bir suçun yok

o sana bişey olursa söyle demiş, bişey olursa ayrtılırım dememiş ki :34: sonuçta zaten eski nişanlın olacak ayının bu kadar delirmesinin sebebi de senin ona cvp yazmamış olman :34: ee sevgilin mantıklı aklı başında bir insansa zaten bu durumda seni suçlamaz ve terk etmez.. hee aklı başında deilse dee bence zaten degmezmiş yolun başındayken öğrenmişsin derim :34:

En kötüsü geliyor aklıma hep ama haklısn, beni seviyor mu görmüş olurum. Düşünemiyorum.. Of neden ben :'(

gizlii saklı kalmasın aranızda mutlaka anlat.
facebooktanda engelle hiç muhattap olma
bu kadar takmana gerek yok bence. sonuçta senin bir suçun yok

Engelledim, şuan sevgilimi arayamam, o arayacak beni gece. Yüz yüzeyken anlat dedi bi arkadaş, telefonda mı söylesem bilmiyorum.. :'(

Sanmıyorum ama sevgilin takinti yapabilir ilerde.. bide baban seni iiki terketmis yazmis Gerizekali sende hic mi vicdan yok ya o nasi bi cumledir

Vicdan ve gurur ona hiç uğramamış ki.. Ne babam olacak adam, ne de bu gurursuz zerre ilgilendirmiyor beni. İnşallah takıntı falan yapmaz. Hiç bu tarz bi durum yaşanmamıştı aramızda ne tepki verir hiç bilmiyorum.

Kızlar benim eski konularımı bilen bilir, nişan attım geçen sene ağustosta. Çekmediğim kalmamıştı, eski nişanlım evime halasını gönderip yüzüğümü istetecek kadar düşmüştü.. Çok gürültülü bir ayrılık olmuştu, ablasının arkadaşına varana kadar telefonda bir sürü laf saymışlardı. Ayrılır ayrılmaz eski nişanlım olacak insan demosu hemen sevgili buldu kendine 1 ay içerisinde. Rezalet bir ayrılıktı yani, tam kendimi toparladım ve hayatıma hayallerimin insanını aldım, bu pislik gudubet hortladı geldi. Sanırım içmiş, fb'dan bir sürü hakaret ve beddua yazıp göndermiş bana. Ben cevap vermedikçe hızını alamayıp deliriyor. Bu insanın geçmişimde olması benim için büyük bir utanç kaynağı. Şuanki sevgilim görürse bana msj yazdığını, aramız çok kötü olur. Daha önce demişti ki, o insan sana ulaşmaya çalışcak olursa benim haberim olsun, hiçbir şey değil ama o insanla tek bir kelime etmen bizim sonumuzu getirir, dedi. Şimdi ben sevgilime bunu anlatmazsam da anlatsam da ayrı dert benim için. Kahroluyorum. Her şeyi kendisi yaptı şimdi de beni suçluyor. O benim aklıma dahi gelmiyordu mesaj atana kadar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ettiği beddualar da içime işledi. Ağlıyorum okuyup okuyup. Gece de sevgilim arayacak, mutlaka anlar sesimden. Bana bir yol gösterin. http://i.hizliresim.com/KPrqG5.png
:14::14::14::14::14:

hiç cevap verme bence canım... cevap verirsen yüz bulur.. engelle.. sevgılıne anlat

Son düzenleme:
Back
X