Kızlar benim eski konularımı bilen bilir, nişan attım geçen sene ağustosta. Çekmediğim kalmamıştı, eski nişanlım evime halasını gönderip yüzüğümü istetecek kadar düşmüştü.. Çok gürültülü bir ayrılık olmuştu, ablasının arkadaşına varana kadar telefonda bir sürü laf saymışlardı. Ayrılır ayrılmaz eski nişanlım olacak insan demosu hemen sevgili buldu kendine 1 ay içerisinde. Rezalet bir ayrılıktı yani, tam kendimi toparladım ve hayatıma hayallerimin insanını aldım, bu pislik gudubet hortladı geldi. Sanırım içmiş, fb'dan bir sürü hakaret ve beddua yazıp göndermiş bana. Ben cevap vermedikçe hızını alamayıp deliriyor. Bu insanın geçmişimde olması benim için büyük bir utanç kaynağı. Şuanki sevgilim görürse bana msj yazdığını, aramız çok kötü olur. Daha önce demişti ki, o insan sana ulaşmaya çalışcak olursa benim haberim olsun, hiçbir şey değil ama o insanla tek bir kelime etmen bizim sonumuzu getirir, dedi. Şimdi ben sevgilime bunu anlatmazsam da anlatsam da ayrı dert benim için. Kahroluyorum. Her şeyi kendisi yaptı şimdi de beni suçluyor. O benim aklıma dahi gelmiyordu mesaj atana kadar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ettiği beddualar da içime işledi. Ağlıyorum okuyup okuyup. Gece de sevgilim arayacak, mutlaka anlar sesimden. Bana bir yol gösterin.
GELİŞMELER 3. SAYFADA.. Benim kahramanım sevgilim

GELİŞMELER 3. SAYFADA.. Benim kahramanım sevgilim

Son düzenleme: