eski nişanlım Trye geliyor.. hastalanmaktan korkuyorum :'(

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Eski nisanlım olacak adam türkiye ye geliyor..
beni arayıp duruyordu, hattımı değiştirdim..şimdi de sürekli kuzenlerimi arıyor..
Bugün konusmak zorunda kaldım onunla.. Önce özürler diledi, sevgili kalalım falan diye yalvardı, istemedim..
Bu sefer hastalıklı şeyler söylemeye basladı.. bana bekaret testi yaptıracakmıs, yoksa ondan soğumam için bir neden yokmus..
Onu aldatıyormusum.. Bekaret testi yaptırırsam peşimi bırakacakmıs, bana güvenci yokmus. Ağladı durdu.
Sinir krizi geçircektim bugün, ağlamaktan helak oldum.. Nasıl oldu da böyle değişti anlamıyorum.
Eskiden hiç böyle değildi, ailemizin insanı gibiydi, öyle aynıydık ki..
Bu olanlar çok zoruma gidiyor. dengesizliği beni korkutuyor.. Ne yapacağımı bilemiyorum.. annemin de lenf bezleri şişmeye başladı.. Hastane işlerimiz oluyor 2 gündür..
Anneannemi lenf kanserinden kaybetmiştik. Çok huzursuzum.. Bana bir yol gösterin lütfen.

Ne bicim adam bekaret testi istyor sizden kurtulduguna sukret iftira bile atar bu
kisiliqi oturmamiş yada psikolojk sorunlari war sakin lafina kanma barişma derim
sevqili kalalim ne demek annene Allahtan acil sifa diliyorum gecmiş olsun sikma canini

tövbe tövbe... Ayrildiniz bitti neyin pesinde daha onami dusmus bekaret testi bu ne bee :25:

Bu ne saçmalık ya. O kim oluyor da istiyor bunu. Yapacağın şey belli. Bu sana bir hakarettir. Hakaretlerin en büyüğü hemde. Görüşme, ısrar ederse de şikayette bulunacağını söyle. Hastalıklı düşüncelerini kendine saklamayı öğrenir böylece.

Çok şükür kurtulmuşsun o kişiliksizden ya ne biçim konuşmalar. İşte bana bunları diyecek bi insan oldugum için senden sogudum diyeydn. uyuz oldum şu an..

peki sokaktaki insan çağırsaydı onunla görüşmeye gider miydin?
aynen böyle düşün ve ne konuş ne yanına git.
sanki sokaktan biri gibi muhattap olma.
mrak etme iftira atsa bile insanlar aldırmaz bence adam kalkıp gelecek millette anlamayacak kimde sorun olduğunu???
canını sıkma
yokmuş gibi davran son çırpınışlar bunlar

Canım anneciğine şifalar dilerim.Eski nişanlına gelince, onu kendinden soğutmaya çalış.Yani seni ulaşılmaz sanmasın.He tabi sana ulaşmasında ama ne bileyim işte ona öyle şeyler söyle ve öyle şeyler yapki seni görmek bile istemesin.Belliki bir tutku haline getirmiş seni.Bu arada ikinci seçenek.Sende onu tehdit et.Savcılığa başvurucam falan de.Belki çekinir.Ama sakin olmaya çalış.Kendini üzüp harap etme.Ve annene yansıtmamaya çalış...

Ne bicim adam bekaret testi istyor sizden kurtulduguna sukret iftira bile atar bu
kisiliqi oturmamiş yada psikolojk sorunlari war sakin lafina kanma barişma derim
sevqili kalalim ne demek annene Allahtan acil sifa diliyorum gecmiş olsun sikma canini

çok moralim bozuldu. lanet olsun bunları da mı yaşayacaktım :'(

tövbe tövbe... Ayrildiniz bitti neyin pesinde daha onami dusmus bekaret testi bu ne bee :25:

Sanki bulunmaz hint kuması.. ne yapacağını şaşırdı.. Kabullenemiyor..

baban hayatta mı? şöyle bi görünsün ex-nişanlıya.

Babamla görüşmüyorum..

Bu ne saçmalık ya. O kim oluyor da istiyor bunu. Yapacağın şey belli. Bu sana bir hakarettir. Hakaretlerin en büyüğü hemde. Görüşme, ısrar ederse de şikayette bulunacağını söyle. Hastalıklı düşüncelerini kendine saklamayı öğrenir böylece.

Bana fedakarlıklardan bahsediyor, kuzeninin eşi daha beterlerini yaşamış ama bırakmamış, benim burnum havadaymıs.. ben hayatımı kökten değiştirmeyi kabul etmiştim onun için..

Çok şükür kurtulmuşsun o kişiliksizden ya ne biçim konuşmalar. İşte bana bunları diyecek bi insan oldugum için senden sogudum diyeydn. uyuz oldum şu an..

Beni o kadar ağlattı, konusunu açmıştım burda.. 2 gün önce falan trafik kazası geçirmiş daha da akıllanmıyor.

peki sokaktaki insan çağırsaydı onunla görüşmeye gider miydin?
aynen böyle düşün ve ne konuş ne yanına git.
sanki sokaktan biri gibi muhattap olma.
mrak etme iftira atsa bile insanlar aldırmaz bence adam kalkıp gelecek millette anlamayacak kimde sorun olduğunu???
canını sıkma
yokmuş gibi davran son çırpınışlar bunlar

Ben de öyle görüyorum.. Zıtlaşınca ne yapacağını şaşırıyor, kabul edemiyor onunla olmak istemediğimi.

erkek diyince durup düşünmek lazım istisnaslar hariç hiçkimse için kendini helak etme ailenden kıymetlisi yok üzülme ve annenede üzüldüğünü gösterip onuda üzme sonra kendini çok suçlu hissedersin tek düşüncen annen olsun derim el oğlu ancak bukadar insan olabiliyo hevesleri geçince insanlıkta çıkıyolar allah şifa versin annene

Canım anneciğine şifalar dilerim.Eski nişanlına gelince, onu kendinden soğutmaya çalış.Yani seni ulaşılmaz sanmasın.He tabi sana ulaşmasında ama ne bileyim işte ona öyle şeyler söyle ve öyle şeyler yapki seni görmek bile istemesin.Belliki bir tutku haline getirmiş seni.Bu arada ikinci seçenek.Sende onu tehdit et.Savcılığa başvurucam falan de.Belki çekinir.Ama sakin olmaya çalış.Kendini üzüp harap etme.Ve annene yansıtmamaya çalış...

Napcağımı şaşırmış durumdayım.. Anneme yansıtmıyorum zaten :'( bıktım bu insanlardan, hepsi benim suçum.. inanamıyorum olanlara. Allahım güç kuvvet ver bana :'(

erkek diyince durup düşünmek lazım istisnaslar hariç hiçkimse için kendini helak etme ailenden kıymetlisi yok üzülme ve annenede üzüldüğünü gösterip onuda üzme sonra kendini çok suçlu hissedersin tek düşüncen annen olsun derim el oğlu ancak bukadar insan olabiliyo hevesleri geçince insanlıkta çıkıyolar allah şifa versin annene

Amin sağ ol.. İnsan bu kadar utanma duygusundan yoksun olabilir.. Buluşup yüzüne tükürmek istiyorum..

Etrafinda kimse yokmu buna bir ayar cekecek..
sakin bulusma yuz yuze gelme bununla sagi solu belli olmaz..:25:

hasta mı eski nişanlın ya da canı temiz bi dayak mı çekiyor? o kimmiş de sana bekaret testi yaptıracakmış,bu ne hadsizlik böyle? yok mu abin,baban falan nişanlının ağzıyla burnunu yer değiştirip bu hakareti ona iade etseler,çok sinirlendim!

adam olsaymış da ona buna sığınmak yerine seni bırakmasamış,değerini bilseymiş.böyle hastalıklı birini de ilk defa gördüm.

Son düzenleme:
hasta mı eski nişanlın ya da canı temiz bi dayak mı çekiyor? o kimmiş de sana bekaret testi yaptıracakmış,bu ne hadsizlik böyle? yok mu abin,baban falan nişanlının ağzıyla burnunu yer değiştirip bu hakareti ona iade etseler,çok sinirlendim!

adam olsaymış da ona buna sığınmak yerine seni bırakmasamış,değerini bilseymiş.böyle hastalıklı birini de ilk defa gördüm.

Bide gönül alacagi yerde iyice sacmalamis kesin normal degil bu :ssz:

Etrafinda kimse yokmu buna bir ayar cekecek..
sakin bulusma yuz yuze gelme bununla sagi solu belli olmaz..:25:

Olmaz mı var tabi..
Bana aşık olan birisi vardı, Adanalılar ve durumları da çok iyi. Çocuk bilkent üniversitesinde okuyordu, benden 3 yaş büyük çok da yakışıklı, nişanlıma bin basardı.. Annesi de bana kurban olurum diye hitap ediyordu sürekli.. Bu çocukla görüşürken nişanlımla arkadaştım.. aydında teyzemle yanyana yazlıkları var, beni 2 sene Aydın a göndermedi.. Şimdi aydın a taşınacağımızı söylediğim için çıldırdı.. Bana o çocuk yüzünden ayrılıyoruz dimi diyor.. bu adanalıya söylesem ayarı görür de uğraşmak istemiyorum..

Amin sağ ol.. İnsan bu kadar utanma duygusundan yoksun olabilir.. Buluşup yüzüne tükürmek istiyorum..[/QUO

buluşursan yüz bulur hiç uğraşma derim

Yüzüğe kadar istediler utanmadan, giderken biletini almak istiyorum bende 5 kuruşu kalmasın..

Ki Trye geldiğinde defalarca yalnız kaldık, geldiğinde bizde kaldığı bile olmuştu ankara da yakınları olmadığı için.. Yapacak insan olsam o zaman yapardım onunla.. Namusuma laf ettirmem ben..

yapacağın şey bu şuursuzla hiçbir şartta bir araya gelmemek,belli sınırlarını aşmış o.

Hadsiz! O kim oluyor da bekaret testi istiyor?
Nasıl bir sapık zihniyettir bu?
Bir daha ararsa polise şikayet edeceğinizi söyleyin ve dediğinizide yapın.
Terbiyesiz ya!
Annene de çok geçmiş olsun canım. İnşallah kötü bir şey çıkmaz.

Son düzenleme:
Back
X