eski nişanlım Trye geliyor.. hastalanmaktan korkuyorum :'(

Olmaz mı var tabi..
Bana aşık olan birisi vardı, Adanalılar ve durumları da çok iyi. Çocuk bilkent üniversitesinde okuyordu, benden 3 yaş büyük çok da yakışıklı, nişanlıma bin basardı.. Annesi de bana kurban olurum diye hitap ediyordu sürekli.. Bu çocukla görüşürken nişanlımla arkadaştım.. aydında teyzemle yanyana yazlıkları var, beni 2 sene Aydın a göndermedi.. Şimdi aydın a taşınacağımızı söylediğim için çıldırdı.. Bana o çocuk yüzünden ayrılıyoruz dimi diyor.. bu adanalıya söylesem ayarı görür de uğraşmak istemiyorum..

Bence bulusma bununla ve rahatsiz etmeye devam ederse birilerine soyle ama bu adanali olmasin,
baksana onun icinmi ayriliyoruz demis bide onu katarsan dedigini onaylamis olursun birde ordan sacmalamaya baslar,:31:

Son düzenleme:
hoşt deseydin sende ona :27: sen gel bak ben sana ne testler yapacağım desene bakalım ne diyecek, hasta mıdır nedir .. :27:

Sakın ama sakın buluşma :19:

Nefret ediyorum ondan, basıma kaktıkları 3-5 kuruşu yüzüne fırlatmak istiyorum..

Bide gönül alacagi yerde iyice sacmalamis kesin normal degil bu :ssz:

insan değilmiş.. Başta yalvardı istemeyince böyle şeyler söylemeye basladı şuursuz.

yapacağın şey bu şuursuzla hiçbir şartta bir araya gelmemek,belli sınırlarını aşmış o.

İstemiyorum zaten, tanıdığım güne lanetler ediyorum..

Hadsiz! O kim oluyor da bekaret testi istiyor?
Nasıl bir sapık zihniyettir bu?
Bir daha ararsa polise şikayet edeceğinizi söyleyin ve dediğinizide yapın.
Terbiyesiz ya!
Annene de çok geçmiş olsun canım. İnşallah kötü bir şey çıkmaz.

insallah canım, anneme bisey olursa yasayamayız zaten Allah korusun.

Bence bulusma bununla ve rahatsiz etmeye devam ederse birilerine soyle ama bu adanali olmasin,
baksana onun icinmi ayriliyoruz demis bide onu katarsan dedigini onaylamis olursun birde ordan sacmalamaya baslar,:31:

Adanalının a'sına tahammülü yok ki zaten.. Arkadaslarım bile demisti madem erken evleneceksin adanalıyla evlen diye.. en azından saygı diye bi olgu var onlar için..

hoşt deseydin sende ona :27: sen gel bak ben sana ne testler yapacağım desene bakalım ne diyecek, hasta mıdır nedir .. :27:

Hem de nasıl hasta çıktı.. Onu sevmediğime inanmıyor. ben de inanamıyorum kendime nasıl silip attım iyi ki o gurursuz kadınlardan değilim...

Seni biraz gülümseteyim mi :)

eski nişanlım Trye geliyor...hastalanmaktan korkuyorum

Ve Meleknaz zanneder ki kızın yabancı nişanlısı var,adı Trye :)
Nişanlı gelecek ama kız adet olacak,bu yüzden denize veya tatile gidemeyecek.

Başlıktan senaryo yazmışım.:40:

insallah canım, anneme bisey olursa yasayamayız zaten Allah korusun.

Adanalının a'sına tahammülü yok ki zaten.. Arkadaslarım bile demisti madem erken evleneceksin adanalıyla evlen diye.. en azından saygı diye bi olgu var onlar için..

Hem de nasıl hasta çıktı.. Onu sevmediğime inanmıyor. ben de inanamıyorum kendime nasıl silip attım iyi ki o gurursuz kadınlardan değilim...

yok ona bisey demedim ama erkek arkadasina ayar verecek kisi o olmasin sen kötü olursun zaten kapmis ondan bide o ararsa iyice sarpa sarar gibi :25:

Seni biraz gülümseteyim mi :)

eski nişanlım Trye geliyor...hastalanmaktan korkuyorum

Ve Meleknaz zanneder ki kızın yabancı nişanlısı var,adı Trye :)
Nişanlı gelecek ama kız adet olacak,bu yüzden denize veya tatile gidemeyecek.

Başlıktan senaryo yazmışım.:40:

Gülümsettin canım :) sağ ol..

ya canım sen bundan ayrıldığın için git harbiden 2 rekat şükür namazı kıl bir kurana başla ve hatim et :D ay ne sinir bozucu bir adam bu!!! bence kişisel psikolojik sorunları var...

senin o insan demosuyla ne işin olur bundan sonra? yapma arkadaşım, hastalıklı düşünceler diyorsun adamın sağı solu belli olmaz sakın sakın buluşma, rezil eder seni belki çok daha kötüsü..

kuzenlerine söyle açmasınlar telefonunu onun, açarlarsa da ağız birliği etmişçesine tekrar araması halinde şikayet edeceklerini söylesinler ki sende aynı şeyi söyle. arkadaşların dediği gibi erkek akrabaların da haddini bildirsin..

yüz yüze gelirsen yüz bulur, iyice olaylar büyür aileni de üzersin, uğraştırırsın. anneciğin hastaymış zaten Allah şifa versin, ailene söyleme tacizlerini..

erkek olsaymışta, iş bu raddeye gelmeden önlemini alsaymış.. namusuna dil uzatıyor bide pislik....

konularını biliyorum.Niye onunla buluşacaksın ki? Bir daha sizi ararsa poise şikayette bulunacğınızı söyleyin terbiyesiz ya ne demek bekaret testiiii.Neyi kanıtlayacaksın ki ona gerizekalıı ya af edersin ama çok sinirlendimm.:47:

canım benim iyi ki bitmiş hiç telefonlarına çıkma görüşme.ailen tarafında şöyle sağlam bir adam yok mu amca dayı kuzen bir konuşsunlar gözünü korkutsunlar. senin arkan olmadığının farkında baskı altına almaya çalışıyor.korkmadığını gerekirse polise şikayette bulunacağını belirten bir mesaj at sonra da hiç muhattap olma.böyle çok konuşan adamlar iş icraata gelince hiç birşey yapamazlar genelde.gerekirse de karakola gidip şikayet et taciz ediyor diye.

Önce birden bire ayrılma sonra bekaret testi faciası.

Kuzum bunlar senin arkandan neler konuşuyor, düşünüyor böyle.

Kafayı yemişler topluca...

ya canım sen bundan ayrıldığın için git harbiden 2 rekat şükür namazı kıl bir kurana başla ve hatim et :D ay ne sinir bozucu bir adam bu!!! bence kişisel psikolojik sorunları var...

Geçen sefer ayrıldığımızda hiç böyle olmamıştım, yıktı beni.. içimde koskoca bi nefret bıraktı sadece.

senin o insan demosuyla ne işin olur bundan sonra? yapma arkadaşım, hastalıklı düşünceler diyorsun adamın sağı solu belli olmaz sakın sakın buluşma, rezil eder seni belki çok daha kötüsü..

kuzenlerine söyle açmasınlar telefonunu onun, açarlarsa da ağız birliği etmişçesine tekrar araması halinde şikayet edeceklerini söylesinler ki sende aynı şeyi söyle. arkadaşların dediği gibi erkek akrabaların da haddini bildirsin..

yüz yüze gelirsen yüz bulur, iyice olaylar büyür aileni de üzersin, uğraştırırsın. anneciğin hastaymış zaten Allah şifa versin, ailene söyleme tacizlerini..

erkek olsaymışta, iş bu raddeye gelmeden önlemini alsaymış.. namusuna dil uzatıyor bide pislik....

Annemin sadece lenf bezleri şişiyor, anneannmi öyle kaybetmiştik onun korkusunu yaşadık ama şükür sıradan bir enfeksiyon neden olmuş. Benim umursamazlığma şaşırıyormuş.. neresini umursayacaksam!

konularını biliyorum.Niye onunla buluşacaksın ki? Bir daha sizi ararsa poise şikayette bulunacğınızı söyleyin terbiyesiz ya ne demek bekaret testiiii.Neyi kanıtlayacaksın ki ona gerizekalıı ya af edersin ama çok sinirlendimm.:47:

Bunun annesi sana yaptık, ettik,yedirdik, içirdik diye laf etmişti ya.. Bana getirdiği çikolatalara kadar geri vercem, dönüş biletini alcam ertesi güne.. isterse gitmesin ben bilet parasını veriyim de..

canım benim iyi ki bitmiş hiç telefonlarına çıkma görüşme.ailen tarafında şöyle sağlam bir adam yok mu amca dayı kuzen bir konuşsunlar gözünü korkutsunlar. senin arkan olmadığının farkında baskı altına almaya çalışıyor.korkmadığını gerekirse polise şikayette bulunacağını belirten bir mesaj at sonra da hiç muhattap olma.böyle çok konuşan adamlar iş icraata gelince hiç birşey yapamazlar genelde.gerekirse de karakola gidip şikayet et taciz ediyor diye.

Öyle bi mesele yok.. Bana zarar verebilcek bi tip değil, adam da değilmiş zaten.. Başka bi arkadaşın da yorumunda dediği gibi '' son çırpınışlar'' daha çok yanacak.. düzeltiyim derken bu kadar batıranını görmedim ben.

Önce birden bire ayrılma sonra bekaret testi faciası.

Kuzum bunlar senin arkandan neler konuşuyor, düşünüyor böyle.

Kafayı yemişler topluca...

Bir şey derdim de forum ortamı buna uygun değil.. Ne yiyeceklerini iyi bilsinler tövbe tövbe.. istediği kadar gurursuzluk etsin şimdi.. ağzıyla kuş tutsa umurumda değil..

sen de ondan eliza ve demir testi iste. bi de iq testi iste kesin.

hahaha güldürdün canım, sağ ol :))

Bekaret kontrolü ne alaka yaaa . Yuh artık herhalde size iftira atmak için yer mi arıyor ne yapıyor bu kişiliksiz insan. Zaten böyle bir şey istemesi sizin şahsınıza hakaret. Kurtulduğunuza şükürler edin.

Eski nisanlım olacak adam türkiye ye geliyor..
beni arayıp duruyordu, hattımı değiştirdim..şimdi de sürekli kuzenlerimi arıyor..
Bugün konusmak zorunda kaldım onunla.. Önce özürler diledi, sevgili kalalım falan diye yalvardı, istemedim..
Bu sefer hastalıklı şeyler söylemeye basladı.. bana bekaret testi yaptıracakmıs, yoksa ondan soğumam için bir neden yokmus..
Onu aldatıyormusum.. Bekaret testi yaptırırsam peşimi bırakacakmıs, bana güvenci yokmus. Ağladı durdu.
Sinir krizi geçircektim bugün, ağlamaktan helak oldum.. Nasıl oldu da böyle değişti anlamıyorum.
Eskiden hiç böyle değildi, ailemizin insanı gibiydi, öyle aynıydık ki..
Bu olanlar çok zoruma gidiyor. dengesizliği beni korkutuyor.. Ne yapacağımı bilemiyorum.. annemin de lenf bezleri şişmeye başladı.. Hastane işlerimiz oluyor 2 gündür..
Anneannemi lenf kanserinden kaybetmiştik. Çok huzursuzum.. Bana bir yol gösterin lütfen.

Pardon ama yanlismi anladim hem sizinle barismak sevgili kalmak istiyor hemde test yaptirmak istiyor iyide size guveni yoksa neden barismak istiyor anlamis degilim?

Bekaret kontrolü ne alaka yaaa . Yuh artık herhalde size iftira atmak için yer mi arıyor ne yapıyor bu kişiliksiz insan. Zaten böyle bir şey istemesi sizin şahsınıza hakaret. Kurtulduğunuza şükürler edin.

Barışmaya yanaşmadığım için böyle seyler söylüyor.. ayrılmamız için bi neden yokken ayrılık kararı almısım.. Onu aldatıyormusum.. en ufak seyde bitiriyormusum, annesini ve ablasını saymıyormusum hiç.. Kuzeninin karısı da Trden gitmis oraya ama o fedakarca davranıyormus.. Bu kuzeninin karısına da yapmadıklarını koymuyorlar, kızın basında ne bi anne ne de bi baba var.. buldular ya ezsinler..
beni de öyle sandılar.

Pardon ama yanlismi anladim hem sizinle barismak sevgili kalmak istiyor hemde test yaptirmak istiyor iyide size guveni yoksa neden barismak istiyor anlamis degilim?

Battı balık yan gider diyor artık.. Napcağını şaşırdı.. Sanki ben kendimi ispatlamaya calıscam, aptal herif!

bilmiyorum ama bana gerçekten değil de acısından böyle demiş gibi geldi. hani maksat seni acıtmak gibi geldi. buluşup buluşmama konusunda birşey diyemem ama bana hala sana aşık gibi geldi nişanlın

bilmiyorum ama bana gerçekten değil de acısından böyle demiş gibi geldi. hani maksat seni acıtmak gibi geldi. buluşup buluşmama konusunda birşey diyemem ama bana hala sana aşık gibi geldi nişanlın

O da onun sorunu.. Ben onu her haliyle kabul etmiştim.. Onun için ülke değiştirmeyi bile kabul ettim.. Yapmayacaktı bunları.. Kendi düşen ağlamaz.

Back
X