eski nisanlim ve ben soktayim !!!!!

ayrilmakla dogru karar verdigimi bir kez daha anlamis olurdum. ama siz ayrildiginizi hala kabullenmemissiniz oda sizin bu zayifliginizi kullanmaya calisiyor. sizde takibe devam ettiginiz surece uzulmeye mahkum olursunuz secim sizin

Takip etmemeye basladim. İnsallahta boyle basaracagim

Tatlım bu takp etmen normal senın daha bir kac aya daha ihtiyacın var bak ne kadar iğrenç bır adammış soğuman için ne güzel sebepler sevınmelısın ..Bu arada iyimisin?

Tatlım bu takp etmen normal senın daha bir kac aya daha ihtiyacın var bak ne kadar iğrenç bır adammış soğuman için ne güzel sebepler sevınmelısın ..Bu arada iyimisin?

Hayalkenti seni gormek ne guzel. İyiyim biraz daha canim atlatmama az kaldi his ediyrum

Bende nisan attim 3 yil once. Sonrasında da tüm hesaplarimdan sildim. 1 2 kez dişinda da aratmadim. Seni üzmek iiçin herşeyi yapacagi bir süreç. Kendine neden işkence yapıyorsun ? Sil gitsin hatta engelle. Bu şartlar altında unutamazsin zaten. ilişkin bittiyse ggidişin de büyük olsun yarim yamalak ayriliklarin faydasi yok, zarari çok. Önündeki maçlara bak..

Bende nisan attim 3 yil once. Sonrasında da tüm hesaplarimdan sildim. 1 2 kez dişinda da aratmadim. Seni üzmek iiçin herşeyi yapacagi bir süreç. Kendine neden işkence yapıyorsun ? Sil gitsin hatta engelle. Bu şartlar altında unutamazsin zaten. ilişkin bittiyse ggidişin de büyük olsun yarim yamalak ayriliklarin faydasi yok, zarari çok. Önündeki maçlara bak..

Canim cok mutlu ol insallah. Bende senin gibi atlatirim insallah insallah haklisin zarar veriyrum kendime

Sana tavsiyemi uyguladiktan sonra karsima harika bir adam cikti 3 yildir onun sevgilisi olma sansina nailim :) Tesekkur ediyorum Duan için. Sende dediklerimi yap karsina doğru adam mutlaka cikacak yeter ki geçmişinden kop biran önce.. Mutluluk seninle olsun..
Canim cok mutlu ol insallah. Bende senin gibi atlatirim insallah insallah haklisin zarar veriyrum kendime

şükür namazı kılardım ben olsam... allah beni böyle uçkur düşkünü bir adamdan kurtarmış evlenmeden diye...

benm de eski sevglm de öyleymiş, çocuğun içinde bir nuri alço yatıyomuşta bilememiştim :rolleyes: o da böyle takip etti etti de ne oldu ? hiç birşey olmadı canım, sen zaten onun böyle olduğunu bilseydin sevmezdin kendine kızma oyüzden. Bazılarını adam zannediyoruz, kavun olsa koklarız ama değil malesef napalım :KK48:

Back
X