Eski nisanlimin ailesi beni istemiyormus

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
155
323
Eski nisanlimla nikaha yakin ayrıldık bitti sonra dayanamadik cunku sevgimiz bitmedi ve basladik yanliz ailelere soylemedik nisanlin ailesine soylemis babasini ikna etmeye calismis olmaz bitti artik evlatliktan redderim demis anlamsiz boyle inat nisanlim napalım diyor ben sasirdim kaldim o 30 yasinda ben 26:(

Nikaha az bir zaman kala neden ayrıldınız önemli olan kısmı o aileyi rezil edip rencide edecek bir şeyler yasandıysa babası haklıdır ama hiç birşey anlatmamıssınız

Ayrilma sebebiniz neydi ki? Belki de haklilardir.

Hicbir tartisma olmadı sadece nisanlimi eski sevgilim arayil ben onu seviyorum o beni unutamaz demis nisanlim fevri çıktı ben kendimi anlatamadim derken aile ile hic gorusmeden bitti biz kendi aramizdizda sinirlendik nisanlim olayi arastiriyo vicdani rahat etmedigi icin eski sevgilim mutluluğunuzu kiskandim sinek kucuk ama mide bulandirir hesabina getiriyor aralarinda sozlu hakaret oluyo nisanlim benden ozur Diledi beni sakinlesince dinledi biz hemen baristik ama ailelere soylemedik uzun sure simdi ailesine de sanirim eski erjek arkadaşı mevzusu açıldığı icin babasi kesinlikle olmaz demis

hayatta olmayacak hiç bişi yok. Bir arkadaşımda düğüne az bi zaman kala yarılmıştı ama evlendiler. Çok da mutlular. Mücadeleey devam. Hiç bir anne baba evladının mutsuz olmasına dayanamaz. Onlarda haklılar. Yine çocuklarının yarı yolda kalmasından çekliniyorlardır. Zamanla karşılıklı güveni kurarsınız inşallah.

Hic bilemiyorum yani istemiyorlar diye nasil ayrilacagiz ki bilemiyorum benim bh evlenme isim bu kadar sorunlu oldu anlamıyorum sanki lanetli gibi tum kotu seyler beni buluyor. Evi terketmis 3 4 gun gitmems eve araya teyzesigili sokmus herkesi sokmus kesinlikle olmaz demisler nisanlimda usulunce evlilik olmayacak bize sanırım duyor:( komik degil mi bu o 30 yasinda doktor ben 26 yasinda ogretmen kacak gocek mi evlenecegiz evlatliktan redderim diyormus zoruma gidende su ben ne bir kotuluk yaptım ne saygisizlik nisanimda tek bir beklentim olmadi herseyi zaten eşim yapacakti. Ben ogullarinin sikintilarini kabul ettim seviyorum çünkü ailem onca anlayis gosterdi herseye simdi bir iftira için beni istemiyorlar ortada olan biten hiçbir durum yok.

Canim bahsettigim gibi bur iftira daha dogrusu olmayan birsey uğruna boyle oldu ne izah etmeye calisirsa çalışsın nisanlim kabullenmemisler vee uzerine evlattiktan reddederim demis babasi bu kadar abartmis gecenlerde evi terketmis 3 4 gun yine ayni durum ben herkesi karsuma aldim diyor yasiniz kucuk cocuk olsak amenna ama bu yasta kacak gocek nasıl olur ve aileler çok iyiydi beni cok seviyorlardi tekbir soz kavgamiz olmadi sadece son olayla birlikte boyle olmuş ben napacagini bilemiyorum herseyimi aldim herseyim hazir sadece aile onayi bekliyorduk su yasta kaçacak halimiz yok dogal olarak. Ailem dedi inamamadigim bir tepki ile karsiladi dedi evlenmem kimseyle falan demis yine diyor durum ayni. Biz nisanliykende ailesinin hic istemedigim olaylarina çokca şahit olmama ragmen hep alttan aldim anlayislis oldum:(
sizi neden istemiyorlar?

Nikaha az bir zaman kala neden ayrıldınız önemli olan kısmı o aileyi rezil edip rencide edecek bir şeyler yasandıysa babası haklıdır ama hiç birşey anlatmamıssınız

;Hakikaten niçin ayrılmıştınız?

hayatta olmayacak hiç bişi yok. Bir arkadaşımda düğüne az bi zaman kala yarılmıştı ama evlendiler. Çok da mutlular. Mücadeleey devam. Hiç bir anne baba evladının mutsuz olmasına dayanamaz. Onlarda haklılar. Yine çocuklarının yarı yolda kalmasından çekliniyorlardır. Zamanla karşılıklı güveni kurarsınız inşallah.

İftira atılan sensin iftiraya inanan ve seni bırakanda o. Ayrıca araştırıp suçunun olmadığını öğrenip pişman olanda o. Anlamıyorum da babasına ne oluyor?
Çok seviyorsundur ama haklı olan sensin, haksız duruma yine seni düşürüyorlar.
Senin onları istememen gerekmiyor mu? Onların bir şeyler yapması lazım.
Seven adam her şeyi yapar ama her şeyi tüm Dünya'yı dize de getirir. Yapmıyorsa da sen de hiç uğraşma derim.

Canım ayrılmadık ama su durumda ben sanki birsey yapmışım iffetdizlik yapmışım gibi muamele goruyorum ailesi cok buyuk tepki gostermis anlatmis anlatmis yok kabullenmiyormus aile usulunce bir evlilik yapamayacagiz dedi bende napacagimi inanin sasirdim kaldim:( Haksızlık yapilan biliyorum nasil bir yol izleyecegimi bilemiyorum
İftira atılan sensin iftiraya inanan ve seni bırakanda o. Ayrıca araştırıp suçunun olmadığını öğrenip pişman olanda o. Anlamıyorum da babasına ne oluyor?
Çok seviyorsundur ama haklı olan sensin, haksız duruma yine seni düşürüyorlar.
Senin onları istememen gerekmiyor mu? Onların bir şeyler yapması lazım.
Seven adam her şeyi yapar ama her şeyi tüm Dünya'yı dize de getirir. Yapmıyorsa da sen de hiç uğraşma derim.

onlara ne senin geçmişinden kötü bişey yapmış olsanda onlarla mı evlenicen.yanlış anlama dediğimide nişanlının hiç mi geçmiş birisi olmamış.bu kadar büyük tepki niye.insanlar evlendikten sonra bile ne haltlar yiyorda.hey allahımya ailenle konuş cnm seviyorsan kaç belki erkek tarafıda zamanla yumuşar.keşke nişanlın anlatmasaymış hiç bişeyi aiesine.

nişanlın durumu anlamış barışmışsınız keşke ailesine eski erkek arkadşından dolayı sıkıntı yaşadığınızı anlatmasaymış babasıda kendince haklı o yaştaki insanlar şimdi ki gençler gibi düşünmezler onlar için oğullarından önce başkasıyla beraber olman bile sorun olabiliyor ve bunu siz nişanlıyken öğrenmiş bu yüzden ayrılmışsınız babası bunu kabullenememiştir. babası da kendi düşüncesine göre haklı siz nişanlınızı alın babasıyla konuşmaya gidin tatlı güzel bi dille babasıyla konuşun ve nişanlınızı nekadar çok sevdiğinizi anlatın belki ilkinde ikna olmayız ama yılmayın yine gidin yine konuşun ta ki o ikna olana kadar bu süreçte nişanlınızla birbirinize destek olmanız çok önemli ve atılan bi iftira yada geçmişte yaşanan bi ilişki yüzünden sevdiğiniz adamı kaybetmeyin ipleri sıkı sıkı tutun ve bu olumsuzlukları aşmaya çalışmak için elinizden gelenin fazlasını yapın :KK66:

Allah bin kere razi olsun senden yazdigin mesajdan oturu komik olan su ki nişanlım evlenip ayrilmis biri ve ilk tamistigimizda ben ona tum iliskimi anlatmistim hicbirsey problem degildi ben utanilacak birsey yapmamıştim haksiz yere yuzuk atildi ben onca sryi kabjl ettim ailesini bize maddi hicbir destegi yoktu zaten beklentim de yoktu simdi bu denli aferdersiniz ben surtukmusum gibi kabul edilmemem benjm ailem ki babam asla kabuenmeyecegi seyleri kabullendu onhn ailesin bu tutumu tum hayallerimi yikti:( resmen düğün planlarken bu hale geldik korkuyorum
nişanlın durumu anlamış barışmışsınız keşke ailesine eski erkek arkadşından dolayı sıkıntı yaşadığınızı anlatmasaymış babasıda kendince haklı o yaştaki insanlar şimdi ki gençler gibi düşünmezler onlar için oğullarından önce başkasıyla beraber olman bile sorun olabiliyor ve bunu siz nişanlıyken öğrenmiş bu yüzden ayrılmışsınız babası bunu kabullenememiştir. babası da kendi düşüncesine göre haklı siz nişanlınızı alın babasıyla konuşmaya gidin tatlı güzel bi dille babasıyla konuşun ve nişanlınızı nekadar çok sevdiğinizi anlatın belki ilkinde ikna olmayız ama yılmayın yine gidin yine konuşun ta ki o ikna olana kadar bu süreçte nişanlınızla birbirinize destek olmanız çok önemli ve atılan bi iftira yada geçmişte yaşanan bi ilişki yüzünden sevdiğiniz adamı kaybetmeyin ipleri sıkı sıkı tutun ve bu olumsuzlukları aşmaya çalışmak için elinizden gelenin fazlasını yapın :KK66:

Ya hem iftira atiliyor nisanlim anlamiyor dinlemiyor beni o kadar zor o kadar kotu sureclerden gectim ki size anlatamam deli gibi severek ozleyerek barışiyoruz evlilik hazırlığı yapiyoruz aileye soylendiginde kesinlikle istemiyorum olmaz demis babasi 30 yasinda adam bu ve onaylanmadi hicbirseyimiz
onlara ne senin geçmişinden kötü bişey yapmış olsanda onlarla mı evlenicen.yanlış anlama dediğimide nişanlının hiç mi geçmiş birisi olmamış.bu kadar büyük tepki niye.insanlar evlendikten sonra bile ne haltlar yiyorda.hey allahımya ailenle konuş cnm seviyorsan kaç belki erkek tarafıda zamanla yumuşar.keşke nişanlın anlatmasaymış hiç bişeyi aiesine.

Ya hem iftira atiliyor nisanlim anlamiyor dinlemiyor beni o kadar zor o kadar kotu sureclerden gectim ki size anlatamam deli gibi severek ozleyerek barışiyoruz evlilik hazırlığı yapiyoruz aileye soylendiginde kesinlikle istemiyorum olmaz demis babasi 30 yasinda adam bu ve onaylanmadi hicbirseyimiz
olan sana olmuş cnm tek kelimeyle.senin ailenin fikri ne peki

olan sana olmuş cnm tek kelimeyle.senin ailenin fikri ne peki

Benim ailemde sikinti yok annemler daha anlayislidir ben sevdiğim icin ama onun ailesi gelmezse istemezse benim babam burda cok tanınan sevilen bir adam kizinin dugununde erkek tarafi yok falan demelerini istenmeyen gelin olaylarını kaldiramaz kesinlikle

Back
X