eski nisanlimin arkadasi beni arayip sen bu cocugun elinin kirisin dedi ?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
kizlar suan sinirimden kuduruyorum nisanlimla ayrilali 2 ay oldu 5 yildir birlikteydik annem bugun altinlari verdi sonra nisanlimin gorusmesini istemedigim bi adam vardi pisligin teki onun yanina gitmis annemi aradi nisanda takilan paralari da verceniz yoksa alyansi vermem ben diye annemin yanindayken onemli degil demis halbuki bende mesaj cektim daha ayaginda benim aldigim ayakkabiyla gezip utanamadan 3 kurusun pesine dusuyosun nankor o yuzzuk basimin gozumun sadakasi olsun bidaha annemi arama yedigin ictigin bunca sene haram zikkim olsun dedim aradi telefonda konusan o arkadasiydi bende sen kimsinde benimle konusuyosun benim muhattabim degilsin dedim ve bana bu cocugu rahat birakin senin sulaleni bilmem naparim bu cocugun elinin kirisin dedi ya yemin ederim gidip onlari oldurmek diri diri yakmak istiyorum?

paraları istiyordur kendisi alacaktır engelleyin numarasını hatta kendi telinizi degistirin bana arkadasını soyle sana kim oldugunu soyliyim bosuna dememisler al birini vur otekine arkadasına eski nisanlısını aratan adamdan hayırmı gelir zaten rezillik

Senin yerinde kim olsa hem aynı cumleleri kurar, hem aynı oranda sinirlenirdi.
Zekası, terbiyesi yetmeyen insanlar , çirkefliğe basvurur unutma.. Kaldı ki seninki çirkefliği bile kendi yapamamış , yaptırmış.
Kurban kes ihtiyacı olana dagıt , bin değil binbeş yüz kere şükret kurtulduguna arkadasım sen.

Sen bi de böyle bir hanzoyla evlenecektin.

Arkadaşının zihniyetinden belli ne mal olduğu. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.

Verilmiş sadakan varmış.

Hoşşt asıl o benim elimin kiriydi. Yıkadım geçti deseydin. Hiiiiiç bozulma zaten ayrılmışsın. O adamla da neden görüşmesini istemediğin gayet açık ve doğru bir kararmış. Kurtulduğuna dua et boşver böyle karaktersiz insanları. Çok mutlu olacağın günler de gelir inşallah o zaman bugünleri hatırlamazsın bile. Önüne bak bulaşma hiç.

kizlar adam 35 ben 21 yasindayim beni arayip bunlari dedi ya beni cildirtanda o zaten ben 5 sene gecirmisim nisanlanmisim elin adami bana neler dedi vallahi sinirimden kudurdum

Adamin ergenligine bak kimleri araya sokuyor dersin okadr sene seninlenen degilmiste birkacsenelik nışanliydi sanki insanin zoruna gidr hayli hayli ordan belli nasil biri oldugu bosver herseylerini ver kurtul bu tur seyler sizi hep huzursuz eder cunkü.onlarin aldiklairni ver ama sana takilanlari vermen gerekmez allah herkeze hakkettigi dersi verir meark etme fazla muhattap olma en iyi senin icin bu

zaten elbise yuzzuk kunye ne varsa verdik altinlari verdik 200 300 lira takildi onlari istedi bende ister istemez o mesaji attim ve gayet seviyeli bi sekilde zaten doldurup ayrilmamiza sebep olanda o adamdi
Adamin ergenligine bak kimleri araya sokuyor dersin okadr sene seninlenen degilmiste birkacsenelik nışanliydi sanki insanin zoruna gidr hayli hayli ordan belli nasil biri oldugu bosver herseylerini ver kurtul bu tur seyler sizi hep huzursuz eder cunkü.onlarin aldiklairni ver ama sana takilanlari vermen gerekmez allah herkeze hakkettigi dersi verir meark etme fazla muhattap olma en iyi senin icin bu

kudurma sinirlenme ve sakin ol da git bi kaç sadaka ver en kestirme yoldan kurtulduğun için...

kizlar adam 35 ben 21 yasindayim beni arayip bunlari dedi ya beni cildirtanda o zaten ben 5 sene gecirmisim nisanlanmisim elin adami bana neler dedi vallahi sinirimden kudurdum

16 yaşında 30 yaşındaki kart pedofili ile birlikte olursanız olacağı bu niye hala konuşuyorsunuz engelleyin her yerden

zaten elbise yuzzuk kunye ne varsa verdik altinlari verdik 200 300 lira takildi onlari istedi bende ister istemez o mesaji attim ve gayet seviyeli bi sekilde zaten doldurup ayrilmamiza sebep olanda o adamdi
Paralaridami verdiniz:KK57: ne yuzsuzmusler o adam akillari veriyordur ozman kesin ona onalri konusturduguna gore adam olsa zaten derki bu benim meselem karismayin.sanki kadin kendisi hani kadinlar cekinir demege yakinini araya sokarsin aoyletirsin. bununki tam cirkeflik ben bile sinirlendim simdi bu duruma seni düsünemiyorum:confused:

paralari vermedik oda alyansi vermedi bende oyuzden yazdim kocamadan adami araya soktu bu kadar midesiz
Paralaridami verdiniz:KK57: ne yuzsuzmusler o adam akillari veriyordur ozman kesin ona onalri konusturduguna gore adam olsa zaten derki bu benim meselem karismayin.sanki kadin kendisi hani kadinlar cekinir demege yakinini araya sokarsin aoyletirsin. bununki tam cirkeflik ben bile sinirlendim simdi bu duruma seni düsünemiyorum:confused:

Lokma falan dağıt arkadaşım.
Diğer haysiyetsizle de muhattap olma.

bende salak gibi eski nisanlimi annemle konusurken uzaktan izleyip agladim gorunce valla imsan boyle katil oluyomus demekki
kız ne katil olması? adam yerine koyarlar da ceza verirler bi de :D
böyle bi pislik yüzünden ömür mü tüketilirmiş?
kurtuldun işte 40 gün 40 gece kına yak sen düğün yap kendi kendine..
genceciksin hayat kimleri çıkarıcak kim bilir karşına...
sakın ha kafana takıp da üzülme bi'de...

"Paraları sadaka olarak dağıttım senden kurtulduğum için" diyin bir daha isterse parayı.

Hatta ben olsam "Alyansı da satıp kına al yakarsın " derdim ama siz demeyin. :eek:

Back
X