benım eskı kocamın yenısı bana yanlıslıkla ıstek atsa hemen kabul ederım
gorsun yanı kımın eskısıyle oyalandıgını
benım eskı kocamın yenısı bana yanlıslıkla ıstek atsa hemen kabul ederım
hayır bıde nasıl ezıklıkse bende kıwuuhuuuuuuuu
Kapaqbenım eskı kocamın yenısı bana yanlıslıkla ıstek atsa hemen kabul ederım
ajalnlıkla ne alakası var. ya boşverin bunları derken salladımı falan mı düşünüyorsunuz. olan birseyi devamlı da bu siteyi takip ettiğim için bende yazmak istedim ne var bunda ki bu tepkiniz nedir.Neden hesabınız inceleniyor? Ajan mısınız?
Ya boşverin bunları. 13 ay olmuş artık kimse kimseyi aramaz arasa da niyeti doğru değildir
oooo ne güzel kendinize özguveniniz sonsuz :) keşke bende oyle olabilsem herzamanbenım eskı kocamın yenısı bana yanlıslıkla ıstek atsa hemen kabul ederım
istek yollandı ama bana hemen bildirim geldi. ben kabul etmemezlık yapmadım hemen arkadalık isteğini kendi iptal etti sanırım. yanlışla olmuştur çünkü bi kere tıkladımı hemen karşıya bildiri gidiyor çünküyanlışlıkla istek nasıl yollanır ?yani ne bileyim ilginç geldi .senin profili karıştırırken yanlışlıkla nasıl yaptı telden giriyordu belkide .
kabul etmemekle iyi yapmışsın tabi .ben olsam bide üstüne engeli basardım . böyle neden eski sevgilileri merak ederler anlamam .bitmiş gitmiş işte .senle kendini niye karşılaştırıyor ay çok ilginç ya .
öyle olmuş demek ki telden giriyorsa . aman boşverristek yollandı ama bana hemen bildirim geldi. ben kabul etmemezlık yapmadım hemen arkadalık isteğini kendi iptal etti sanırım. yanlışla olmuştur çünkü bi kere tıkladımı hemen karşıya bildiri gidiyor çünkü
kız seni takibe almış besbelli ve yanlışlıkla yakalanmışmerhaba buraya da yazmıştım 13 ay oldu nişan atalı. telde sosyal hesabım acıkken birden x kişi sizi eklemek istiyor diye bildiri geldi pc başında idim bilgisayardan bakdım istek gitmişti.telden bakdım ordan da görünmüyordu. ekleyen ismi daha önce eski nişanlımın faceinde görmüştüm.isim resim hemen tanıdım için pc den daha rahat bakarım diye açtım ama istek gitmişti sanırım benim sosyal hesabım inceleniyor. zamanında çok üzülmüştüm ama zaman herseyi geçiriyor öyle bir yazmak anlatmak paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?