Eski nişanlımla mahkemelik olduk.

yagmursr_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
475
116
303
30
Özet geçiyorum sorunlu bir aile ve uyuşturucu bağımlısı bir nişanlı. Yani hiç bir artı yönleri bulunmayan insanlar. Böyle olduklarından haberim yoktu. Herşey ortaya çıktı,eski nişanlım çok tehdit etti beni zamanında hakaret küfür aileme zarar vereceğini falan söylerdi. Aklınıza gelebilecek bütün pislikler ne varsa artık.. ben ayrıldım daha fazla dayanamadım. Bu ayrılmayı kabullenemedi ve kardeşi kendisinden 2 yaş küçük 25 yaşında, kuru sıkı ile abim konuşmaya gittiği zaman kafasına ateş ediyor. Allah korudu abimi. Şuan kardeşi ve kendisi de kayıp aranıyorlar. Bulundukları zaman mahkemeye çıkacağız ve şuan beni kınayabilirsiniz arkadaşlar ama kınasanız bile cevap verin ne olur. Bizim zamanında aramızda bişeyler geçti,otel kayıtları ve kadın doğumda bi işimiz oldu oranın kayıtları mahkemede ortaya atsa hemen açığa çıkar mı ya :(

Özet geçiyorum sorunlu bir aile ve uyuşturucu bağımlısı bir nişanlı. Yani hiç bir artı yönleri bulunmayan insanlar. Böyle olduklarından haberim yoktu. Herşey ortaya çıktı,eski nişanlım çok tehdit etti beni zamanında hakaret küfür aileme zarar vereceğini falan söylerdi. Aklınıza gelebilecek bütün pislikler ne varsa artık.. ben ayrıldım daha fazla dayanamadım. Bu ayrılmayı kabullenemedi ve kardeşi kendisinden 2 yaş küçük 25 yaşında, kuru sıkı ile abim konuşmaya gittiği zaman kafasına ateş ediyor. Allah korudu abimi. Şuan kardeşi ve kendisi de kayıp aranıyorlar. Bulundukları zaman mahkemeye çıkacağız ve şuan beni kınayabilirsiniz arkadaşlar ama kınasanız bile cevap verin ne olur. Bizim zamanında aramızda bişeyler geçti,otel kayıtları ve kadın doğumda bi işimiz oldu oranın kayıtları mahkemede ortaya atsa hemen açığa çıkar mı ya :KK43:
Bahsettiğin davayla hiç alakası olmayan kayıtlar onlar. Mahkeme delil olarak bile kabul etmez. Merak etme.

O ayrı bişi.. Size taciz veya tecavüz etmemiş sonuçta başka bir suç işlemiş...
Oyuzden mahkeme de bu konuşulmaz...
İnşallah bulunurlar ve hakettikleri cezayı alırlar...

Niye kinayalim ben onu anlamadim. Seni hayatin senin tercihin kimsenin ozeline mudahele etmeye sorgulamaya hakki yok.

Mahkemede ortaya cikmax. Velev ki eski nisanliniz pislik yapti bi sekilde mevzu oldu. O zaman nisanliydik guveniyordum evlenecegimizi dusunuyordum. Gercek yuzunu ogrenince de ayrildim.

Mahkemede hakim de olsa ozelini yasanmislini sorgulamaz

O ayrı bişi.. Size taciz veya tecavüz etmemiş sonuçta başka bir suç işlemiş...
Oyuzden mahkeme de bu konuşulmaz...
İnşallah bulunurlar ve hakettikleri cezayı bulurlar...
Allah belalarını versin at direk öldürmeye teşebbüs ettiler ya

Niye kinayalim ben onu anlamadim. Seni hayatin senin tercihin kimsenin ozeline mudahele etmeye sorgulamaya hakki yok.

Mahkemede ortaya cikmax. Velev ki eski nisanliniz pislik yapti bi sekilde mevzu oldu. O zaman nisanliydik guveniyordum evlenecegimizi dusunuyordum. Gercek yuzunu ogrenince de ayrildim.

Mahkemede hakim de olsa ozelini yasanmislini sorgulamaz
Ya ne bileyim işte herkes kötü bakıyor ya ondan öyle dedim. Ailem orda olacak ben evet dersem yaşadık falan sıkıntı. Hakim araştırmaz diyosun yani

Allah belalarını versin at direk öldürmeye teşebbüs ettiler ya
Aynen bence siz bile şu an tehlike de olabilirsiniz...
Dışarıda kendinize dikkat edin, aniden ortaya çıkar we sizi kaçırabilir..
Veya en kötüsü zarar bile verebilir.. Yanlız başınıza bir yere çıkmayın...

taciz ve tecavüz yok ki korktuğuna göre isteyerek otele gidip birlikte olmuş sonucunda da hamile kalmış ve aldırmış ama bunu mahkeme de sunsa bile mahkeme bunu dikkate almaz o sizin özeliniz dava yaralamadan açılmış bu başka bi dava ama ailen sorun ederse bilemem ve bir insanın nişanlanacak kadar çıkıp nasıl biri olduğundan bihaber olmasına inanmıyorum ailesi de öyle diyorsunuz aileniz bu aileyi nasıl kabul etti de istediler onlarda mı seni uyarmadı bile bile berabermişsiniz inşallah bulunurlar

silahlı saldırıda bulunma ile sizin kadın doğum kayıtlarınızın ilgisi olmaz

Özet geçiyorum sorunlu bir aile ve uyuşturucu bağımlısı bir nişanlı. Yani hiç bir artı yönleri bulunmayan insanlar. Böyle olduklarından haberim yoktu. Herşey ortaya çıktı,eski nişanlım çok tehdit etti beni zamanında hakaret küfür aileme zarar vereceğini falan söylerdi. Aklınıza gelebilecek bütün pislikler ne varsa artık.. ben ayrıldım daha fazla dayanamadım. Bu ayrılmayı kabullenemedi ve kardeşi kendisinden 2 yaş küçük 25 yaşında, kuru sıkı ile abim konuşmaya gittiği zaman kafasına ateş ediyor. Allah korudu abimi. Şuan kardeşi ve kendisi de kayıp aranıyorlar. Bulundukları zaman mahkemeye çıkacağız ve şuan beni kınayabilirsiniz arkadaşlar ama kınasanız bile cevap verin ne olur. Bizim zamanında aramızda bişeyler geçti,otel kayıtları ve kadın doğumda bi işimiz oldu oranın kayıtları mahkemede ortaya atsa hemen açığa çıkar mı ya :KK43:
Tecavüz davası değil bu. Ama eski nişanlın pislik yapıp seni tehdit ederse orasını bilemem.

taciz ve tecavüz yok ki korktuğuna göre isteyerek otele gidip birlikte olmuş sonucunda da hamile kalmış ve aldırmış ama bunu mahkeme de sunsa bile mahkeme bunu dikkate almaz o sizin özeliniz dava yaralamadan açılmış bu başka bi dava ama ailen sorun ederse bilemem ve bir insanın nişanlanacak kadar çıkıp nasıl biri olduğundan bihaber olmasına inanmıyorum ailesi de öyle diyorsunuz aileniz bu aileyi nasıl kabul etti de istediler onlarda mı seni uyarmadı bile bile berabermişsiniz inşallah bulunurlar
Kendilerini çok başka tanıttılar ilk başlarda normal giden bir ilişkimiz ve nişanlılık dönemimiz vardı zamanla tartışmalar oldu ve bu tartışmaların dozu arttı, arttıkça da hakaret tehdit şiddete vardı. En son ayrılmak istediğim de de bunları yaptılar.

Tecavüz davası değil bu. Ama eski nişanlın pislik yapıp seni tehdit ederse orasını bilemem.
Ne kadar pislik biri olduğunu bildikleri için inanmazlar. Beraber olduk dedi ve inanmadılar. Çünkü der demez abim öyle bişey olmuş olsa bile umrumda değil gene de bu iş olmaz dedi baktı kimse takmıyor yalvarmaya en son öldürmeye teşebbüs etti

Cikmaz o kayitlar. Benzer seyleri yasadim ilerlememesi icin acin davayi korkmayin

Aynen bence siz bile şu an tehlike de olabilirsiniz...
Dışarıda kendinize dikkat edin, aniden ortaya çıkar we sizi kaçırabilir..
Veya en kötüsü zarar bile verebilir.. Yanlız başınıza bir yere çıkmayın...
Tek başıma bir yerlere gitmiyorum balkona bile çıkmıyorum

Back
X