Eski nişanlınız başkasıyla beraber olsa...

desperategirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
78
10
98
İstanbul
Burda anlatmıştım 6yıldır bir birlikteliğim vardı 8ay nişanlı kaldık ve ben türbanlı değilim diye eski nişanlıma ailesi hep baskı yaptı o da bana aktardı bütün olanları,düğün tarihi de yaklaştı diye düğünün oynamalı olmasını istemediler ve ben daha fazla baskıya dayanamayarak ayrıldım.ayrdıldıktan 1hafta sonra başkasını bulmuş konuşmular ve 1ay sonra da çıkmaya başladılar,çok sürmedi ayrıldılar.o bana hep seni unutmak için çıkıyorum derdi.biz ayrılalı 4ay oldu ve kızın peşinden hep koştu twitter de yazılarını gördüm.birgün hata yaptım msj attım ona ne o aşık mısın diye.ben sadece sana aşığım dedi ve beni çok özlediğini felan söyledi.aradan 2gün geçti sanırım kızla tekrar beraberler.bana çok yanlış yaptı,bana ayrıldıktan sonra sevgilim olur musun bile dedi.çok iğrenç şeyler yaşadım.şimdi o kızla beraber ama ben hala acısını yaşıyorum,hala seviyorum,böyle birini sevdiğim için kendimden nefret ediyorum ama kalbe söz geçmiyor.siz bu durumda olsanız ne yapardınız kızlar,akıl verin... :(

Biraz acımasız olucak belki ama adı üstünde Eski Nişanlı ve üstelik iğrenç şeyler yaşadığını sana sevgili olmayı teklif bile ettiğini söylüyosun. Bırak ne halleri varsa görsünler.En başta görüşmeyerek büyük bi adım atmış olursun bence hayatına bakmalısın inan senide mutlu edicek birileri vardır bu günleri gülümsemeyle hatırlaman dileğiyle.

Biraz acımasız olucak belki ama adı üstünde Eski Nişanlı ve üstelik iğrenç şeyler yaşadığını sana sevgili olmayı teklif bile ettiğini söylüyosun. Bırak ne halleri varsa görsünler.En başta görüşmeyerek büyük bi adım atmış olursun bence hayatına bakmalısın inan senide mutlu edicek birileri vardır bu günleri gülümsemeyle hatırlaman dileğiyle.

doğru söylüyorsun ama kalbe söz geçmiyor işte.umarım gülerek hatırlarım.teşekkürler düşüncelerin için...

Yapacak bir şey yok. Bitmiş, gitmiş bir ilişki...
Türbanı bahane etmişler ailece, sonuçta nişandan önce senin kapalı olduğunu biliyorlardı değil mi?
Eğer bu durum onların aile yapısına uymuyorsa başından söyleyeceklerdi ki nişan olayına falan hiç girilmesin.
Nişanlın da senin arkanda durmamış. Bu pek çok şeyi anlatıyor zaten.

Seninle ayrıldıktan 1 hafta sonra başka birini bulan adam seni sevmemiş demektir.
Böyle bir adamdan hiçbir alt olmaz.
İstediğin kadar acını yaşa ama yavaş yavaşta toparlanmaya bak.
İlgilenme bu adamın nerede kimlerle ne yaptığıyla.
Ne yapıyorsan kendin için yap.

Burda anlatmıştım 6yıldır bir birlikteliğim vardı 8ay nişanlı kaldık ve ben türbanlı değilim diye eski nişanlıma ailesi hep baskı yaptı o da bana aktardı bütün olanları,düğün tarihi de yaklaştı diye düğünün oynamalı olmasını istemediler ve ben daha fazla baskıya dayanamayarak ayrıldım.ayrdıldıktan 1hafta sonra başkasını bulmuş konuşmular ve 1ay sonra da çıkmaya başladılar,çok sürmedi ayrıldılar.o bana hep seni unutmak için çıkıyorum derdi.biz ayrılalı 4ay oldu ve kızın peşinden hep koştu twitter de yazılarını gördüm.birgün hata yaptım msj attım ona ne o aşık mısın diye.ben sadece sana aşığım dedi ve beni çok özlediğini felan söyledi.aradan 2gün geçti sanırım kızla tekrar beraberler.bana çok yanlış yaptı,bana ayrıldıktan sonra sevgilim olur musun bile dedi.çok iğrenç şeyler yaşadım.şimdi o kızla beraber ama ben hala acısını yaşıyorum,hala seviyorum,böyle birini sevdiğim için kendimden nefret ediyorum ama kalbe söz geçmiyor.siz bu durumda olsanız ne yapardınız kızlar,akıl verin... :(

adı üstünde eski güzel kişisel gelişim kitapları alırdım hayatımda onla ilgisi olan herşeyi kaldırırdım facete twitterdan onu kontrol etmeyi bırakırdım sonuçta ben karar verip ayrılmışım kötü birşeyler yaşamışımki 6 senelik bir ilişkiyi bitirmişim benim ardımdan başka biriylede beraber olmuş zaten benim olsaydı yine benim olurdu peşimi asla bırakmazdı ağlardı zırlardı ailemi ikna edicem derdi ortada eksik olan birşey varmışki bitmiş o yüzden kendime yeni bir sayfa açardım .

adı üstünde eski güzel kişisel gelişim kitapları alırdım hayatımda onla ilgisi olan herşeyi kaldırırdım facete twitterdan onu kontrol etmeyi bırakırdım sonuçta ben karar verip ayrılmışım kötü birşeyler yaşamışımki 6 senelik bir ilişkiyi bitirmişim benim ardımdan başka biriylede beraber olmuş zaten benim olsaydı yine benim olurdu peşimi asla bırakmazdı ağlardı zırlardı ailemi ikna edicem derdi ortada eksik olan birşey varmışki bitmiş o yüzden kendime yeni bir sayfa açardım .

hah işte kendine söylemen gerekenlerde tam bunlar..
mücadele edebilirdi ama etmedi...demek ki sevgini haketmemiş.
ben hala sana asıgım hala seni seviyorum demek kolay önemli olan sevgi adına birseyler yapmak mücadele etmek.
Ama tabi sanıyorlar ki iki laf etmek herseyi düzeltir.

böyle basit bir insan oldugunu düşünüpte onun için üzülmenin mantıksız oldugunu anlayabilirsin bence.
biz olsak böyle bir durumda neler neler yaparız degil mi?...sonuna kadar mücadele ederiz

Son düzenleme:
senı gercekten sevseydı senı degıstırmek ıstemezdı..
bı ınsan sevdıgını öle kabul etmelı asla degıstırmemelı..
bence yoluna bakmalısın.. kıtap oku, fılmler ızle, cık gez dolas, kurslara katıl..
degısık seyler yap bence.. egıtımın varsa devam et yada ısın varsa ısıne konsantre ol..

bence ucuz kurtulmuşsun o baskı evlendikten sonra devam edicek devamlı hayatına karışacaklardı, şanslıymışsın onlar şimdi düşünsün.

Lütfen kendine bu eziyeti yapma.. sen de bul başkasını.. eski adı üstünde.. bırak mazide kalsın.. saplantı haline dönüştürme..

canim bence olmayacak bir seyin basindan döndügün iyi olmus ama hala onu twitter da falan takip etmen bence cok yanlis hersey bitmis neden hala bunlari düsünüyorsun ki senden ayrildiktan sonra hemen baska biriyle cikiyor sonra sana sevgilim olurmusun diyor bence unut gitsin kendi hayatina bak evlenip bosanmaktansa simdiden birakmak daha iyi anladigim kadariyla ailesi siz evlenseydiniz bile sizin mutlu olmaniza izin vermezlerdi

Herkese teşekkür ederim yazdıklarınız için...insan 6yılını bir insan uğruna harcayınca ister istemez geriye dönüp bakıyor.Gerçekten çok boştayım.bir yerde sözleşmeli çalışıyordum iş bitti 2gün sonra nişanı attım zaten eşyalarında yarısını almştık derken kötü bir boşlığa düştüm.birde ayrıldıktan hemen sonra birini bulduğunu öğrenince,ailemle ilgili birkaç sorunumda oldu,herşey üstüste geldi hepten deliye döndüm.4aydır inanın hayattan hiçbirşey anlamıyorum.iş bulamıyorum,fena boşluktayım.inanın şu durumdan kurtulmayı çok istiyorum ama olmuyor.çok karamsarlaştım,özgüvenimi kaybettim.tutunacağım birşeyler olsaydı eğer düzelirdim ama hayattım tamamen bir boşluktan ibaret.sanki hayatımda bir daha kimse olmayacak hep yüreğimde onu taşıyacakmışım gibi geliyor :(

canim bence olmayacak bir seyin basindan döndügün iyi olmus ama hala onu twitter da falan takip etmen bence cok yanlis hersey bitmis neden hala bunlari düsünüyorsun ki senden ayrildiktan sonra hemen baska biriyle cikiyor sonra sana sevgilim olurmusun diyor bence unut gitsin kendi hayatina bak evlenip bosanmaktansa simdiden birakmak daha iyi anladigim kadariyla ailesi siz evlenseydiniz bile sizin mutlu olmaniza izin vermezlerdi

takip ediyorum çünkü bir uğraşım yok hep onu merak ediyorum ne yapıyor acaba diye.yüzdeyüz unutulması gereken birisi evet biliyorum,beni haketmediğini hatta insani değerlerini kaybetmiş biri olduğunu da çok iyi biliyorum ama kurtulamıyorum

Back
X