ESKİ NİŞANLIYA MESAJ

bebecikss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
189
102
48
35
İstanbul
Merhaba. 4 yıllık evliyim. Eşim 15yil önce teyzesinin torunuyla nişanlanmış. Sonra ayrılmışlar. O günden beri de hiç bir şekilde gorusmemisler. Bu ayki kabarik faturasi dikkatimi çektiği icin fatura dökümünü çıkarttım. Bu kadınla msjlasmis hep benim evde olmadigim saatlerde yada tuvalete girdiği saatlerde. Telefonuna da erkek ismiyle kaydetmiş. Dokümanı çıkarmadan önce sorduğumda erkek arkadaşıyla msjlastigini söylemişti. Ben de inanmadım tabiki. Sadece majlasmak değil dakikalarca konuşulmuş ayrıca. Bu kadın da evli. Sonra dokümanı yüzüne firlattigimda asla benim dusundugum gibi şeyler yazismadiklarina yemin etti, kurana el bastı. İntikam almak için başlatmış muhabbeti ama sonradan vicdanına yenilmiş intikamdan vazgeçmiş. Ama msjlasmaktan vazgecmemis. Asla güvenmiyorum artık ki çok güvenirdim eşime. Arada kaldım. Ne yuvami yikmaya değecek bi durum var ortada ne de bu evliliğe devam edecek guvenim huzurum sevgim saygim kaldı. Çok kafam karışık.

Merhaba. 4 yıllık evliyim. Eşim 15yil önce teyzesinin torunuyla nişanlanmış. Sonra ayrılmışlar. O günden beri de hiç bir şekilde gorusmemisler. Bu ayki kabarik faturasi dikkatimi çektiği icin fatura dökümünü çıkarttım. Bu kadınla msjlasmis hep benim evde olmadigim saatlerde yada tuvalete girdiği saatlerde. Telefonuna da erkek ismiyle kaydetmiş. Dokümanı çıkarmadan önce sorduğumda erkek arkadaşıyla msjlastigini söylemişti. Ben de inanmadım tabiki. Sadece majlasmak değil dakikalarca konuşulmuş ayrıca. Bu kadın da evli. Sonra dokümanı yüzüne firlattigimda asla benim dusundugum gibi şeyler yazismadiklarina yemin etti, kurana el bastı. İntikam almak için başlatmış muhabbeti ama sonradan vicdanına yenilmiş intikamdan vazgeçmiş. Ama msjlasmaktan vazgecmemis. Asla güvenmiyorum artık ki çok güvenirdim eşime. Arada kaldım. Ne yuvami yikmaya değecek bi durum var ortada ne de bu evliliğe devam edecek guvenim huzurum sevgim saygim kaldı. Çok kafam karışık.

Dokumanlari alin kadinin kocasina gonderin bakalim yuzlessinler bakalm ..

Ne intikamıymış 15 yıl öncesinin? Ayrıca kadın evliymiş. Kurana el basan yemin eden insandan kork canım. Sıkıştığından nasıl inandırıcam diye böyle bir yola başvurmuş. Ben denyaşamıştım bi sevgilimle. Başka bir kıza msj çektiğini gördüm kurana el basmıştı halbuki sonra bidaha yakaladım konuştuklarını sonra bıraktım bende.

Bence kadınla görüşün ve kocan duyarsa ne der acaba öğrenelim istersen ye tehtid et bakalım ne tepki verecek. Yoksa bunlar konuşmaya devam eder fatura kabartacak kadar ne konuşmuşlar üstelik şuan kampanyalar da yüksek. Msj hakkı bitirmiş dk bitirmiş olmaları gerek bunun için :işsiz:

güya havadan sudan geyik yapmışlar. bunlar nişanlılarken kadın başkasına kaçmış, o yüzden ayrılmışlar, sinir krizleri geçirmiş eşim. onun intikamıymış. binlerce mesaj atılmış. hatta biz tatildeyken, en mutlu günlerimizde bile. benim ablamda olduğum bir gece, gece 00:00'dan 03:00'a kadar konuşmuşlar. bu arada kadının kocası napıyordu bilmiyorum. nasıl müsaade ediyordu böyle bir duruma bilmiyorum.

beni ikna edemedikçe sinirleniyor ve en sonunda bağırdı çağırdı. eeehhh yazıştıysam yazıştım be, canım yazmak istedi yazdı, kadın olaydın da yazdırmayaydın dedi. içime hançer gibi saplandı bu cümle :(

beni ikna edemedikçe sinirleniyor ve en sonunda bağırdı çağırdı. eeehhh yazıştıysam yazıştım be, canım yazmak istedi yazdı, kadın olaydın da yazdırmayaydın dedi. içime hançer gibi saplandı bu cümle :KK43:

kadında kocasına canım yazmak istedi yazdım diye bilecekmi onu test edelim de ,
terbiyesiz birde yazdırmayaydın diyor ,

intikam alma zamanı sana gelmiş , kadını bütün aileye rezil et

Back
X