istiyorum eski o'nu . o bana kıyamayan, hergün her dk nazımla oynayan eski o'nu istiyorum. çıktıkdan kısa bi zman sonra parmagına yüzük takıp ' bak aşkım beni evli sansınlar die taktım' diyen eski o'nu istiyorum. tartışınca kim haklı umrunda olmayıp hemen 1 saat sonra arayan eski o'nu istiyorum.beni şımartan nazlayan, o'nu istiyorum. şimdi ise nişanlandık ve herşey bambaşka oldu kaybetme korkusu kalmayınca ne nazladı ne şımarttı. evet seviyo belli ediyo ama çok nadir. ' ben öyle yapış yapış olamam sevmem, ben buyum ' dedi bana
oysaki ben eski sevdigimi benim için ölen biten o'nu istiyorum. eskiden kırmamak için elinden geleni yapardı şimdi sankı umrunda degil. benm için fedakarlık yap istemedigin biyer olsa dahi götür demiştm (konu hadi surya gidelim aşkım demiştm ordan çıkıyo). o ise ' istemedigm şeyi nasıl yapım ' dedi
inanabiliyomusunuz. hayat tek kalpde bir olmak deilmiydi. ben neden benm istemedigim ama onun istedigi bişe yapıyorm nedennnn ' BUDUR FEDAKARLIK' diyorm ona istemediginde yapmalısınki odur deger vermek diyorm anlamıyo anlamıyo
kırıldıgımı anlamıyo. kendini degiştir böyle olmaz diyo. halbuki bana görede o haksız.deger neden vermiyo
en ufak bişeyde bagırıp çagırıyo. askerlik psikolojisi dedim ama yeter artık
' benim huyum bu degişemem diyo' ALLAHIM BENDEN SEVGİSİNİ AL DİE DUA ETCEM ( ki ondan fedakarlık beklemem ozamn) bu sferde sevgi olmazsa onla duramam. napcagımı şaşırdım . ben eski o'nu istiyorum... ya siz??