Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

angelgozde

bırak kalbim alev alsın .
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
10.242
0
206
Bursa
eski şafakçılar eski dostlar buraya kızlar :3:
nerdesiniz kızım kocasını sevgilisini yanına alan şafak topiğine uğramaz oluo :20:
ama yeter tak ettii sizsizlik banaaaa :19:
sizleri özledimmm sohbetinizi özledim dostlarım :16:kankalarım canlarımmm
piyade jandarma çavuşş yarenlerimmm :40:
hepimiziii bu topikteee toplamak istedim malum şafak topiğine pek takılmıonuz artık bende dedim dostlarımla burada buluşup konuşalım kaynaşakımmm :31: artıkın yiterrrrrrrrrrr :19:hepiciğiniziii haburayaaa bekliom işteee nerde kızım bizim gece yarılarına kadar uzayan sohbetlerimizzz özlediklerimizi sevdiklerimiziii birbirimize anlattığımız gecelerimiz :14:şafaklar atmıooo zaman geçmio dieee ağladığımızzz kimimizin kimisini teselli ettiği gecelerrr :17:hepimizzz artık burada buluşalım dostluğumuz daha da pekişsin tüm hür general hatunları veeee hür general olmaya aday eski dostlar sizi burdaaa ahanda habura daa bekliorum üzmeyinnn bu şeker bu güselll bu sev,mli kankanızıı :1: hepiciğin,zzziii çok sefiorummm bakalım ilk kim düşecek topiğeee eskilerdennn anam çok konuştum yeter gayri bu kadan gevezelik hadiyin bismillahh diyip kurdelayı kesip topiği açıom kızlar :40:

Son düzenleme:
Ovvv hayırlı uğurlu olsun ancıll topiğimizz daha eskimedim amaa atlıymm hemencecikkk...

ee bu topiğe görkemli bi açılış gerek dimi amaaa

fireworks.jpg

eski değilm ama gözüme çarptı gewldim.heryerden ben çıkıyorum he:))

Son düzenleme:
süper bi topik olmuş..
inşallah katılım çok olurda amacına ulaşmış olur topikcağız=)
bekliyoruz herkescikleri

İnş cnm burdan da bi kaybolun valla kızcam tek tek sizeee gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül sohbet ister kahve bahane :38::29:

yok canım ya ben elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum ama malum bayram girdi araya yoğunluk hem benim bide vize vaktim mesela bak yarın diğer günnn zor sınavlarım var daha ççalışmadım bile ama genede buraya bakmadan duramıyorum:)
zaten siz kovsanızda gitmem her bir gelişmeyi tek tek anlatıcam yoksam çatlarım:38:

Back
X