- 18 Şubat 2013
- 370
- 295
- 103
- 28
- Konu Sahibi NehirMehir
Sinavda aklima gelirse ? İsaretleyemiyorumda sorulari? Bos birakiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinavda aklima gelirse ? İsaretleyemiyorumda sorulari? Bos birakiyorum
Ne zaman banlanır? Merakla onu bekliyorumArkadasim
Sana doktor hastane tavsiyesi vereyim ben. İstanbulda nevzat tarhan var. Senin gibilere bakiyor. Ancak o iyilestirir. Baskasina gitme ise yaramaz. Senin yatarak tedavi gormen lazim. Bu sozumu yabana atma
İyi yapiyonSinavda aklima gelirse ? İsaretleyemiyorumda sorulari? Bos birakiyorum
Gözümden yaşlar akarken ben..Allah'ini seviyosan sen okuma....
Gece Gece iyi güldüm Allah iyiliğinizi versinArkadasim
Sana doktor hastane tavsiyesi vereyim ben. İstanbulda nevzat tarhan var. Senin gibilere bakiyor. Ancak o iyilestirir. Baskasina gitme ise yaramaz. Senin yatarak tedavi gormen lazim. Bu sozumu yabana atma
Doğru dedinAllah'ini seviyosan sen okuma....
Durumunda yazan şarkının da sözünü değiştirmiş akıllara zararNehir mehir kadınlar kulübünde yok senin gibi adamı dinden imandan çıkaran üye vallahi..
Ayy evet geçen gün ki intihar meselesindede çok gıcık olmuştum birdaha konu açmaz inşallah dedim baktım yine saçma bir başlıkla olaya girmiş..Durumunda yazan şarkının da sözünü değiştirmiş akıllara zarar
Bütün konuları ayrı sinirlendirici
Konularına baktın mı bi kız neden koluna nihat doğan çizer?Ayy evet geçen gün ki intihar meselesindede çok gıcık olmuştum birdaha konu açmaz inşallah dedim baktım yine saçma bir başlıkla olaya girmiş..
Zannedersem reyting aliyo tv deki reklamlar gibi birtürlü banlama veya başka bir işlem yapılmıyo çünkü hakkında![]()
Bikactanesine bakmıştım intihar falan yazmıştı digerlerine bakmadım..Konularına baktın mı bi kız neden koluna nihat doğan çizer?
Bi kız nedem yere dosya atar?
Bi kız neden şöyle yapar böyle yapar ayyy![]()