Eski sevgili derdim bitmiyor

Pembe PanjurluEv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
702
255
103
31
Arkadaşlar merhaba benim Çok sorunlu bi eski sevgilim vardı . Şuan nisan,yaptım o kadar mutluyum ki değer sevgi ne bu sevgilimde öğrendim. Eski sevgilim beni aşırı,tehdit ediyordu en son boyun eğmeyip ayrıldım 6 ay tehdit ev basmalarla uğraştım. Şuan ise dünyadaki en mutlu insanım. Ama sürekli rüyamda nisandan beri beni tehdit ediyor olmayacaksın onla diyor hep kötü uyanıyorum . Inanın biktim artık. Psikoloğa mi gitsem napsam gün içinden 1 kere dahi aklımdan geçmeyen birisi ama artık cidden kafayı yiyeceğim.

Ailemle sorun yaşamam diyorsan savcılığa gidip mesajlarla, kamera kayıtlarıyla şikayette bulunabilirsin. Ailenin duymasını istemiyorsan belki ona göre yardımcı olurlar, onu bilemeyeceğim. Böyle höt zötle eski sevgiliyi kazanabileceğini sanan hırbolar güzel sözden anlamıyor. Ayrıca Allah korusun, kadınların başlarına gelenleri her gün okuyoruz. Bir an önce şikayette bulunun ve önleminizi alın.

Hayır zaten ben gerekli işlemleri yaptım hayatımdan zorla da olsa cikalı 2.5 yil oluyor. Ama şuan sorunum her mutlu animda tehditlerini görüyorum rüyamda normalde hayatta aklıma gelmez. Bu durumdan cok rahatsızım.

Sizden nasıl haberi oluyor ki? Sosyal medyaya resim falan mı koyuyorsunuz veya ortak bir arkadaşınız mi var?

Ugradigin duygusal şiddet yaralamis seni..
İstiyorsan git ama sadece rüya bazindaysa,günlük ilişkilerini,mutluluğunu ve hayatının normal seyirini etkilemiyorsa biraz daha bekle derim ben..
Kaybetme korkusu var gibi biraz..
İyi giden bir yapının bozulacağına yönelik endişeler bunlar..
Eski zaten bitti,hepimiz hata yapıyoruz.
Mutluluğuna ve sahip olduklarına odaklanmalisin bence.

Ya şuan gerçektede muhteşem bi hayatım var ama ne zaman muhteşem mutlu olsam hep rüyamda evleneceksin ayrılmayacaksın tehditleri görüyorum korku dolu uyanıyorum. Artık diyorum psikoloğa mi gitsem aşamadım mi acaba normal hayatta asla umrumda olmaz gelmez aklıma ama bilinç altimda atamadim demek ki. Bu soruyu da artık sabah görüp uyandığım rüyadan biktigim için sormak için yazdım.

Bilinç altınıza yerleşmiş psikolojik olarak etkilenmişsiniz acaba hala çekiniyor musunuz huzurunuzu kaçırır diye

Çok zor dönemlerdi demek ki hala korkuyorum kendime itiraf edemesemde.
Eski sevgilim olmasa da ben de uni. arkadaşımla bana takık oldugu için mahkemelik oldum.
Tehditlerin bini bin para idi.
Çocugumla hatta eşimle bile tehdit etmişliği vardı.
Üstelik dügünüme gelip bana çeyrek takan insandı bu !
Hala aklıma geldikçe ürperiyorum.

Koyuyorum tabiki. O kimki koymayacağım. Benim sorunum rüyalarım başka birşey,değil şuan bana ulaşamaz hayatta .
İşte bu cümleni gün içinde hep kendine tekrarla. Geçmişte kaldı o. Yine de bu duyguyla başedemiyorsan bir psikologdan yardım al

Artık sizi rahatsız etmiyorsa psikologa gidin sizde kendinizi rahat bırakın artık. Siz düşünmüyorum diyorsunuz ama bilinçaltı bu. Yeni sevgilinizle mutlu olursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…