Eski sevgili hakkında !?

nureda85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
3
0
36
Ankara
herkese merhabalar..
başlıktanda anlaşıldığı gibi eski sevgili hakkında bazı şeyler sormam gerekiyor ve değerli yorumlarınızı bekliyorum bu konu hakkında..
22 yaşında bir erkek kardeşim var ve benim için çok değerli. o üzüldümü ben kahroluyorum. neyse konuya geleyim
kardeşim bundan 10 ay önce internetten tanıştığı bir kızla ciddi bir ilişkiye başladı ve benden çoğu konuda akıl alıyor elimden geldiğince yardım etmeye çalışyorm. ama yetmediğim şeyler oluyor. bu süre içerisinde sürekli buluştular okulunu astı ayda bir şehirler arası gidip geliyor(du) birbirimizi çok seviyoruz diyor. hatta kız yaşadığımız şehire geldi 2 hafta kaldı ve burda iş ayarladı ama sağlık sektöründe ilk defa çalıştığı için bide ağır geldi yapamadı. annesinin isteği üzerine geri döndü. evlilik hayalleri kuruyorlar yedi yirmidört konuşuyorlar. ailesi kardeşimi tanıyo evlerine gidiyor vs. ama kız 3 yaş büyük ve bundan önce çok ağır ikişkiler geçirmiş. hepsine sünger çektim desede benim inanasım gelmiyor. ama kardeşim büyülenmiş durumda ve kız eskilerden konu açıyor bazen. kavga ediyorlar
büyük tartışmalar çıkıyor. kızın ilk sevgilisi yani herşeyini verdiği sevgilisi bundan ayrılmış 2 yıllık bir ilişkiymiş. sonrada başka bir kızla ilişkiye başlamış ve şuan nişanlı konumundalarmış. kardeşimde kızın arkadaşıyla yazıştığı bazı yazıları görmüş. onu unutamıyorum gibisinden. kız o ilişkinin ardından 2 yıllık bir ilişki daha yaşamış ve çocuk piskopat olduğu için ayrılmış. ama oda tekrar barışmak istiyormuş kızı unutamadığını en güzel ilişkisinin o olduğunu söylüyormuş. bunları tabi kız anlatmıyo. kardeşim yakalamış hepsini. çocuk paranoyak oldu iyice. acaba eskilerle görüşüyormu yada şuan çok ciddi düşünüyorum ilerde bu şekilde sorunlar olurmu. veya ilk sevgilisi buna barışmak isteğini söylese terkeder mi ona mı döner tekrar. sürekli bunlar düşünüyor. kardeşime hem annelik hemde babalık yapmaya çalışıyorum ama onun üzüldüğünü görünce yıpranıyorum. çokta seviyor birşey diyemiyorum kırılmasın diye. sorum şu olcak : ilişkileri devam etse ilerde sorun olur mu ? ya da bu kız eskilerle görüşür mü barışıp tekrar devam eder mi? oda çok seviyorum diyor kardeşime? değerli yorumlarınızı bekliyorum

kardeşinize çok seviyorum diyor ama arkadaşına eski sevgilimi unutamıyorum diyor. sizce kardeşinize söylediğimi, yoksa arkadaşına söylediği şey mi doğrudur ?

evet yaa bende öyle düşünüyorum ama kardeşime ısrarla arkadaşım beni yanlış anladı diyormuş bu konuda ve ısrarla ben sildim diyormuş. sadece kendi zamanını çaldığı için bu konudan nefret ediyormuş ne kadar inandırıcıysa artık oda malum. kafam karıştı çok yaa. kendi ilişkimlemi ilgileniyim kardeşimle mi anlayamadım.

eski sevgilisini unutamayan bir kızdan asla hayır gelmez.. hiç bi zaman unutmayacaktır. derhal ayrılmalı..

Ayrı şehirden ilişki yürütmek,daha doğrusu tanımak zor.Bu kız nasıl biridir,çevresi ve ailesi nasıldır,hatta arkadaşlarıyla ilişkileri nasıldır bir fikir edinmek zor olur.Bir insanı tanımanın en güzel yollarından biri,onu kendi arkadaş ortamında görmektir.
İnternette kendisini göstermek istediği gibi göstermiştir.Ayrı şehirdeyken bir nevi sanal karakter olarak devam edilebilir.Mesajla ve msn le konuşmak başka,yüzyüze buluşup zaman geçirmek başka.
Bütün aşklar tatlı başlar,aşkın gözü kördür derler.İlişkide güven ve huzur olmayınca fazla uzun sürmez.Zaman geçtikçe aşk biter,tatsızlık başlar.Kardeşin 22 yaşında ve öğrenci.Bu kızla bir süre devam etse bile ciddi düşünmesi için zaten çok erken.Zaman geçtikçe uygun olmadıklarını mutlaka görür.22 yaşında bir genç,kendinden küçük ve geçmişi kafasını kurcalamayacak bir kızla çok daha mutlu olur.

geçmişini unutması insanın kolay olmayabilir,kardeşinizin hiç geçmişi yok mu?bence şu anki ilişki düzgünce ilerlerse eski sevgilisi aklına bile gelmez.eskiyi kurcalamak her zaman kavga ve üzüntü getirir,bu da kızın eskiyi düşünmesini tetikler bence.
3 yaşın bir sorun olacağını düşünmüyorum ama bence yaşadığı yere gidip orada gözlemlemeden,iyice tanımadan ciddi düşünmek yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…