Eski sevgili heryerden çıkarılmalı mı?

Melis303030

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
669
367
23
Eski sevgili numarası silinip , instagramdan çıkarılmalı mı? Çok toksikleşen bir ilişkiydi. Hani sevgimde yok.Hani olmayacağını söyleyerek ayrıldık. Onunda yazacağını düşünmüyorum. Sizce heryerden silmeli miyim?
Yoksa banane modunda mı takılmalıyım?

Engellemeyın ama heryerden silin gitsin tam unutmuş olursunuz bır whatsaap durumu koyar küçük bir yazı yada foto paylaşır psikolojınız değişir gününüzü kötü geçirmenize sebep olur ne gerek var zaten sevgıde yokmuş görmezsenız ondan bır haber almazsanız daha çabuk yolunuza bakarsınız

günün birinde geri dönsün gibi bir isteğin yoksa silebilirsin ama sakın engelleme. numarasını sil, takipleşmeyi sil. sevgim de yok demişsin salla yani.

Düşünmeye bile gerek yok sil gitsin,bunu bile kafaya takıp fikir alma ihtiyacınız nasıl bir toksit ilişki yasadığınızın kanıtı.Hayatinizda olanları dizi izler gibi izlemeyin ders çıkarın aynı adamlara ,aynı hatalara düşmeyin

Eski sevgili numarası silinip , instagramdan çıkarılmalı mı? Çok toksikleşen bir ilişkiydi. Hani sevgimde yok.Hani olmayacağını söyleyerek ayrıldık. Onunda yazacağını düşünmüyorum. Sizce heryerden silmeli miyim?
Sil gitsin düşünme bile.

Ben heryerden çıkardım engelledim, başka hesaplardan ulaştı hesabımı kapattım adımı degistirdim , yine ulaştı yine sildim tekrar yeniledim ve engelledim hala arkadaslarinin hesabından girip beğeni atiyo djsj
Numaramı da değiştirdim bu arada. Ama karşınızdaki kişi yazmiyosa zaten gerek yok

Bittiyse silmelisin.Silmezsen tekrar yazar.Eski ilişkiden tekrar olmuyor.

Back
X