• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili merak edilmez mi?

LoVeLy_DeViL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
83
2
98
İstanbul
4 sene önce çıktığım ve birbirimizi çok sevdiğimiz sevgilimi aşırı kaprislerim yüzünden kaybettim ve 2 yıldır ayrıyız.Fakat sürekli aynı ortamda bulunmamız gerekiyor uzun zamandır onu unuttum diyordum bu aralar sürekli eski günlerimiz aklımıza geliyor ve inanılmaz acı çekiyorum.Ayrılırken bütün iletişim yollarımızı kesmiştik ben de bi adım olsun diye onu facebooktan ekledim ve reddetti.Sizce neden böyle oldu yorumlarınızı bekliyorum ne yapmalıyım?

o seni tamamen hayatından anılarından silmiş belli ki. reddedilmenin akabinde, bence bi adım daha atma. 2 yıldır olduğu gibi görmezden gel, hayatına bak.

eski sevgilinizden sonra hayatınıza başka biri girdi mi? çivi çiviyi söker durumu

Anlaşılan o ki sizi hayatından tamamen çıkartmış.
Sizde ileriye bakın ve eskiyi unutun bence.
Ve konunun başlığına cevap olarakta şöyle söyleyebilirim.
Adı üstünde "eski" geçmiş bitmiş. Yani merak etsen ne geçecek eline etmesen ne geçecek.
Eskiyse hiç umrumda olmaz yani.

Hayatında başka biri olmadığını biliyorum hatta soranlara ondan beri o işlere uzağım demiş bu kadar kesin bi şekilde nasıl karar verebildi anlamıyorum

o seni tamamen hayatından anılarından silmiş belli ki. reddedilmenin akabinde, bence bi adım daha atma. 2 yıldır olduğu gibi görmezden gel, hayatına bak.

katılıyorum. hem yeni bi ayrılık değil ki nasıl unuttu diyebilesiniz. 2 yıl olmuş sonuçta
sizde onu boşverin mutlu olmaya çalışın derim

İlk ayrıldığımızda da unutmam kolay olmamıştı şimdi ne yapmamı önerirsiniz unutmak için çünkü geceleri uyuyamamaya başladım çok takarım böyle şeyleri

benide geçenlerde eski sevgilim ekledi.Kabul etmedimm.Nedeni onu hayatımdan çıkarmış olmamdı.:34:

Back
X