Merhaba arkadaslar, buraya Yeni uyeyim ve yardima ihtiyacim var. Zor bi donem den geciyorum ki. Gunlerce agladim zamanlar oldu. Ben Onun gibi iliskimize bakmamissim. 4 yil sonra iliskimi bitrdim mecburdum...4 yil Aradan sonra Bana diyorsa Seni pek tanimiyorum daha Cok tanimam gerek Ciddi adim atmak icin diyorsa Benimle oyalaniyor anlamini getiririm. Kendimi Bu iliskide savasirken buldum. Kendimi taniyamaz hale geldim. Onun her dedini yapan. Ama evlilik planlari yapan bi ciftik...Kararsizdi anlamiyordum bende mecburen ayrilma karari aldim. Hic ilerliyemoyorduk Seni daha Iyi tanimam gerek ne ya, 4 yil taniyamadi mi. Elimden geleni yaptim maddi manevi destek oldum kordum Onu okadar Cok sevdim ki. Hala da seviyorum beraber Cok sey atlattik. Hic mi degerim yoktu Beni Onu Cok seviyordum. Bana bi Tek cumle dahi etmedi ayrilalim dedimde. 3 Ay gecti Yeni yilda Herkeze Yeni yil Mesaj atarken yanlislikla onada gitti. Ve Bana Yazdi sey YENi YILIN kutlu olsun. Hersey diledin gibi olsun Yeni yilda. Yazdi Yani sasirdim, beklemiyordum. Hayatima Devam etme cabasindayim bi yandan Kendine kizdim Niye dikkatsizdim Ama bi yandan Onu Cok ozlemistim ve sevinmistim. Sonra bi soru daha yazdim Nasilsin diye Merak ediyordum... Onada Yazdi Evet simdi suskunluk, Aradan 4 gun gecti ne yapmam gerek yazmam gerekiyor mi? Yada aceleci miyim tekrar arkadasca gorusebilirmiyim ki? Ona karsi sevgim askim sadakatim Hala var vazgecmeye calissamda olmuyor...Kirginim sogukluk da var Ama askim Ayni. Ne yazabilirim ki? Yada beklemem mi gerekiyor. Bi erkek Eski sevgilisinin mesajini yaziyorsa ne demek? Normalde erkekler demez mi Ay uzak dursun benden. Bu Adam Ilk askimdi unutamiyorum