Eski sevgili meselesi

Ayparcamm59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
259
132
23
Kızlar malum bu aralar işsizlik,moral bozukluğu vb üst üste gelince bu sitede ve sosyal.medyada çok zaman geçirmeye başladım.Özellikle bu konu başlığı altında sorulan soruları okuyorum.Ne dertler var benimki dert mi diyorum ve de çok ama çok korkuyorum.Evlilik bu mu bilmiyorum.Benim resmi nikahım oldu dört ay sonra düğünüm olacak.Fakat evlilikten korkar oldum. Ozellikle bu eski sevgili meselesi beni tedirgin etti.Esime çok güveniyorum bu zamana kadar aklımda tek bir şüphe yoktu ama dedigim gibi bu sitede zaman geçirip dertleri okudukça...
Eşimin eski kız arkadaşı onunla.aynı işyerinde hatta aynı katta çalışıyorlar.İlişkiyi kız baslatmis anlasamamislar ayrılmislar.Kız eşimin ameliyatini öne sürerek tekrar mesaj atmış ama eşim istememis.Ayrılali iki yıl olmus ama ben neden tedirgin oldum bilmiyorum...Forumda gezdikce aldatan,ilgisiz,evine bakmayan sorunlu erkekler ve sevgi ilgi bekleyen hep verici olan kadınlar...Evlilik bu mu?

Çok etkileniyorsan takılma o zaman. :) Ciddiyim. Kafa dağıtanileceksen gir, kendine dert edeceksen değil. Burası bir derdim var forumu, herkes derdini yazıyor, çoğu kişinin de en büyük derdi eşi ve ailesi. O yüzden o kadar şey okuman normal, ama bu tüm evliliklerin böyle olduğu anlamına gelmez.

Evet takilmasam iyi ama boşluktan neye saracagimi sasmis vaziyetteyim

Şuan ki huzursuz haline huzursuzluk eklemde boş yere her erkek aynı değil , buraya zaten derdi olanlar yazıyor, okudukların çok da etkiliyorsa seni bir süre girme buraya :)

Bu şekilde mutlu olamazsın takma başka şeylere yönelmeye çalış :)

Yapacak olan insan exiyle arasında şehirler de olsa yapar yani aynı binada olması birşey ifade etmez kendini doldurma.
Hatta ona arada "güvenilecek erkek yok dediğim anda bu inancımı yıkıp toz eden adam iyi ki varsın sen" falan de ona güvendiğini hep ifade et aksine.
Eski sevgilisinin konusunu asla açma.
Olur ki başkası açarsa konuyu misal "ay eşin eski sevgilisiyle aynı işyerindeymiş ben olsam çıldırırdım" diyen olursa ve ortamda eşin de varsa "yoo ben ona güveniyorum çok şükür ve zaten eski sevgilisi de kıskanacağım bir tip değil" dersin.
Kkya bakıp acaba benim de başıma gelir mi demek yerine çok şükür bugünüme de mesela.

Süpersiniz çook teşekkür ederim

Eşiniz sizi sevmese eski sevgilisini sevse onunla evlenirdi hiç umursamayin bence. Hatta düğününüze gelsin hasedinden catlasin nasılsa esiniz tercihini sizden yana kullanmış :)

Eskiyi istese zaten hayatında siz olmazdınız, onunla evlenirdi. Kendinizi doldurmayın. Tatlı heyecanları kötü anılara dönüştürmeyin.

Sonuçta burası Bir Derdim Var forumu. Hep sorunlu exler, ilişkiler, evlilikler paylaşılıyor. Mutlu olanlar gelip şöyle mutluyum yaşasın hayat modunda başlık açmıyor.
Buraya bakarak bunaltmayın kendinizi de yok yere dert sahibi etmeyin. :)

Eşiniz sizi sevmese eski sevgilisini sevse onunla evlenirdi hiç umursamayin bence. Hatta düğününüze gelsin hasedinden catlasin nasılsa esiniz tercihini sizden yana kullanmış :)
Evet ama burada eşim eski sevgilisiyle konuşuyor yakaladim diye o kadar çook konu açılmış ki ondan ben kendi kendimı doldurdum sanırım

Evet ama burada eşim eski sevgilisiyle konuşuyor yakaladim diye o kadar çook konu açılmış ki ondan ben kendi kendimı doldurdum sanırım
Hiç öyle düşünmeyin eşinizin o kişiyle büyük bir aşk yaşadığını sanmıyorum
Öyle olsa ameliyat olduğunda mesaj atan eski sevgilisini kabul eder ve tekrar bir ilişkiye baslardi demekki sevmiyor istemiyor boşu boşuna kafanızda kurmayin

Senin huzurunu bozuyosa takılma o zaman. Etkilenmek yerine biseyler çıkarmaya çalış. Kadınlarda gördüğün yanlışı yapmamaya çalış veya evliliğinde öyle davranmamaya çalış. Çünkü yüzdeyüz erkek yada kadın hakli değil. Birde maalesef sorunsuz hayat yok böyle

E bu forumda bir tek.derdim var basligi yok. Yeni evleneceklerin forumlari var. Bir derdim vara takilma diger taraflara bak. Herkes ayni degil ki. 2 yil gecmis aradan. Baksa istese baslardi yeniden. Neden en guzel gecmesi gereken gunlerini bu sekilde vesveselerle geciriyorsun. dugununu nasil yapacagina, gelinligine, evinin dekoruna bunlara bak. Bir suru yer var nette. Bosver herkes ayni degil. Takilma buralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…