eski sevgili meselesi:((

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
33
Denizli
ya kızlar doğru yeremi açıyorum bilmiyorum ama bunu mutlaka size danışmam lazım.
Yaa ben sevgilimi çook aşırı kıskanıyorum yolda yürürken bile karşıdan gelen yada yanından geçen birine bakıyomu diye bakıyorum eğer baktıysa kavga edip küsüp gidiyorum.Bi ara biz ayrılmak zorunda kalmıştık o sırada bu eski kız arkadaşıyla konuşmuş.3-4 msjlık bişiydi diyo.Bende bunu yeni öğrendim ve ayrıldım.Biz ciddi düşünüyoduk evlenicektik.Aileler bile biliyodu ama ben bunu kaldıramadım.
Akşam aradı konuştuk tlf da ağladı 3 sene önce olan bişiy içinmi ayrılacaksın benden dedi.
Ya sizce napmalıyım benmi abartıyorum.Yoksa doğrumu yapıyorum.??

canım öncelikle kıskançlık dozunda oldumu iki taraf içinde hoş karşılanıyor.ama fazlası iki tarafıda çok yıpratır inan.önce erkek arkadaşına iyice güvenmeyi bilmelisin.sonuçta yürürken gözünü bağlayıp gidemez.önceki sevgili meselesine gelince nekadardır çıkıyosun bilmiyorum ama eğer sen inanıp güvendiysen erkek arkadaşına bir şansıda hak ediyodur.ama msjlar nasıl yazılarla geçti oda çok önemli

kendine de iliskinize de karsindakine de guvenmiyorsun..
yolda gecen kizdan bile kiskanmak nedir allaysen ya mantikli bisi mi bu yani?
rolleri degismissiniz sanki..
hayirlisi olsun..

"yeni ayrıldım belki eski sevgilim derdime derman olur."

boşver derim... ilk fırsatta eskisine koşmuş bir adamdan ne beklenir ki:1ninca:

iyi yapmışsın oh olsun ona eski sevgilisiyle konuşmakda ne demek oluyomuş:dilcikar:

Kıskanma olayına sadece şunu diyebilirim,
herşey dozunda güzel.
Evet o konuda biraz abartmışsınız, ne yani adam kafası eğik mi yürüsün yolda?
Bilerek baktığını zannetmiyorum çünki.

Eski sevgiliye gelince, her boş kaldığında onunla irtibata mı geçiyor sevgiliniz?
Eğer böyleyse üzgünüm unutmamış onu bence.
Ama şunuda unutmayın ki, sizin aşırı kıskançlığınız onu boğuyordur ve kaçış yolu arıyordur.
Ağlamasınada inanmayın.

"yeni ayrıldım belki eski sevgilim derdime derman olur."

boşver derim... ilk fırsatta eskisine koşmuş bir adamdan ne beklenir ki:1ninca:

katılıyorum..önceden açtığın konuyu da okudum az önce..seven erkek öyle 7 ay sonra geri dönmez..onun yaptığı şey aranmak ve aradığını bulamayıp boşta kalmayayım diye sana geri dönmek..seninle de ayrılır ayrılmaz eskilerine koşmak..bu cocugu boşvermelisin :teselli:

ya kızlar en son 3 sene önce işte o gün konuşmuş.Allah b...... versin 3 senedenberi konuşmadım.ınanmıyosan git sor eğer konuşmuşsam bi daha yüzüme bile bakma tamam dedi.Off:gitme:

sen bu kadar kıskanarak erkek arkadaşının eline büyük bi koz vermişsin o da bunu kullanack tabi.ben de bu hataya düştüm biliorm onu umursamaz gibi görün zamnla göründğn gibi hissedeceksn.bırak o seni kıskansın...

Back
X