eski sevgili meselesii :((

arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum çok zor durumdayım ..eski sevgilimle ayrılalı 1 yıl oldu daha doğrusu beni terkedeli aynı okuldayız (üniversite) 5 ay sevgili olduk ama inanın bu 5 ay ikimiz içinde 5 yıl gibiydi. dolu doluydu beni terkettikten sonra bende hiçbişey eskisi gibi olmadı sürekli onu takıp ediyorum facebook twıtter whatsapp gibi türlü yollardan takıntı haline geldi .ve okulların açılmasına az kaldı ne yapacağım takıntılı günlere dönmek istemiyorumm :5::5::5:

Eski sevgilinize karşı içinizde kalan duygulara hak verebilirim fakat o sizi bırakmış kendi yoluna bakmayı seçmiş, siz hala böyle biri için neden paranoya derecesinde takıntı yapıyorsunuz ki, hayat kısa , sizi önemsemeyen birini önemsemek için kısa gercekten. Bos verin..

takıntı olmş evet sende bu.kendini çok kötü hissediosun.bi arasa özledm dese yüzüne kapatıp derin bi ohhhh çekeceksn ki egon rahatlamış olacak.bende tam bir egomanyaktım anlatamam yaa senelerceeee:))ana bi baktm o bni yönetio hadi yaa deedm defol affettm herşeyi ne halin varsa gör pis ego dedm demesine ama hemen kurtulamıo insan alışkanlık kır vur parçala dio.kendimi telkin ede edeeee dzldi.şimdi çok mtluyum çnkü egom gtti:)senin meseleye gelnce o eski deli sevgilinde egomanyak öleee bi deli her zmn mutsz edicek seni.amacım seni üzmk değil doğruları sölemezsem sor daha çok üüğlrsn.canı sıkılınca gelir yne sana iyi davranır hoşlanıomş gbi anaaa bi bakarsın ertesi gn yok

Evet gerçekten haklısınız tüm dediklerinizde kızlar bi arkadasım bana gelip bütün bunları söylese ben de aynı şeyleri derdim en doğrusu affetmek ve iradeli olmak

Back
X