- 3 Ekim 2017
- 2.452
- 1.792
- 133
Ayrılalı 3-4 ay oldu baya sert biçimde ayrıldık. Uzun uzun kavgalar edilmedi, içler hiç dökülmedi ama yine de sertti. Ayrılınca bı anda kendini her yerden yok etti. Tüm sosyal medya hesaplarını kapatti. O kadar ay oldu hala da acmadi hiçbirisini. İki üç gün önce merak ettim rehberime ekleyip Whatsapp tan baktım. Silmedim de numarasını tekrardan. Az önce gördüm hikaye paylaşmış WhatsAppta. O da benim numaramı silmemis. Benimle olmayacağı konusunda bu kadar net konuşurken neden silmemis olabilir ki?
Şimdiden söyleyeceğiniz şeylerde haklısınız. Eski ve geçmişte kalması gerekir. Aslında düşünmüyorum çünkü bı kere ayrılan yine ayrılır hem araya soğukluk girince aynı ritim de biraz zor tutuyor. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Ama sanırım bir anda benden ilgisini kesince ego yaptım.
Şimdiden söyleyeceğiniz şeylerde haklısınız. Eski ve geçmişte kalması gerekir. Aslında düşünmüyorum çünkü bı kere ayrılan yine ayrılır hem araya soğukluk girince aynı ritim de biraz zor tutuyor. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Ama sanırım bir anda benden ilgisini kesince ego yaptım.