ESKİ SEVGİLİ NEDEN NUMARAMİ SİLMEMİS OLABİLİR

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Ayrılalı 3-4 ay oldu baya sert biçimde ayrıldık. Uzun uzun kavgalar edilmedi, içler hiç dökülmedi ama yine de sertti. Ayrılınca bı anda kendini her yerden yok etti. Tüm sosyal medya hesaplarını kapatti. O kadar ay oldu hala da acmadi hiçbirisini. İki üç gün önce merak ettim rehberime ekleyip Whatsapp tan baktım. Silmedim de numarasını tekrardan. Az önce gördüm hikaye paylaşmış WhatsAppta. O da benim numaramı silmemis. Benimle olmayacağı konusunda bu kadar net konuşurken neden silmemis olabilir ki?

Şimdiden söyleyeceğiniz şeylerde haklısınız. Eski ve geçmişte kalması gerekir. Aslında düşünmüyorum çünkü bı kere ayrılan yine ayrılır hem araya soğukluk girince aynı ritim de biraz zor tutuyor. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Ama sanırım bir anda benden ilgisini kesince ego yaptım.

Numaranızı ezbere bilmiyorsa, ararsanız veya mesaj atarsanız tanımak için silmemiş olabilir.

Silmemiş olabilir, anlam yüklenecek bir durum yok bence erkekler kadınlar gibi düşünmüyor. Sen bunları akıl edip bişeyler kurabiliyosun kafanda ama emin ol erkekler bu konularda çok düz.

Ayrılalı 3-4 ay oldu baya sert biçimde ayrıldık. Uzun uzun kavgalar edilmedi, içler hiç dökülmedi ama yine de sertti. Ayrılınca bı anda kendini her yerden yok etti. Tüm sosyal medya hesaplarını kapatti. O kadar ay oldu hala da acmadi hiçbirisini. İki üç gün önce merak ettim rehberime ekleyip Whatsapp tan baktım. Silmedim de numarasını tekrardan. Az önce gördüm hikaye paylaşmış WhatsAppta. O da benim numaramı silmemis. Benimle olmayacağı konusunda bu kadar net konuşurken neden silmemis olabilir ki?

Şimdiden söyleyeceğiniz şeylerde haklısınız. Eski ve geçmişte kalması gerekir. Aslında düşünmüyorum çünkü bı kere ayrılan yine ayrılır hem araya soğukluk girince aynı ritim de biraz zor tutuyor. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Ama sanırım bir anda benden ilgisini kesince ego yaptım.
Ahh bu eski sevgili konuları. Soruda siz de cvp da siz neden eklediyseniz, neden whatsaptan baktıysanız oda aynı sebeple bakmıştır.

Seni gözlemleyebilmek için silmemiş olabilir ya da egosundan dolayı sana kendini göstermek istiyordur çünkü her yerden kendini yok edip telefon numaranı silmemesi biraz garip açıkçası. Ama şunu söyliyim eski ilişkiden hayır gelmez bir de sert ayrıldık diyorsun. Önüne bakman en hayırlısı olur bende böyle bir şey yaşadım ama sonra yeni sevgilisi oldugunu öğrendim malesef fazla anlam yüklemeyin. Erkekleri anlamak zor..

Heryerden silip telefonu silmemesi de garip
Hiç sallamasa sosyal hesaplardan da silmez
Demek ki tam iletişimi koparmak istemiyor
Bence sen sil darbeyi vur
Sen silmezsen o beni silmemiş der havaya girer sonuçta terk eden o
Sonra siler falan üzülürsün
O yüzden darbeyi sen indir
Sil nosunu
Profilinide dışarıya kapa
Ama engelleme

Telefon numarası alt tarafı, siler silmez, altında bir anlam aramaya gerek yok.
Benim de silmediğim kişiler vardır. Öyle unutulup kalmıştır, hiçbir amacım yok yani.

Bosverin sizi hala sevse 2-3 ay dayamamazdi zaten. Belki hayatinda yeni biri bile vardir. Yoktur deme ben de yoktur diyordum ama oyle güzel suclu cikarip gidiyorlar sonra da yeni kizlarla gunlerini gun ediyorlar ki sasarsin.

ya seni sallamıyor numaranı silecek kadar ciddiye almamış yada tekrar geri dönerim diye açık kapı bırakmış..

Ben de 'ararsa açmayayim' diye silmemiştim. Sonra bir gün az kalsin rehberde yanlışlıkla arıyordum ki korkudan sildim.
Bence boyle birseydir
Ya da ayrılan taraf oysa yedekte tutmak istemiştir, yarın bir gün çok yalnız kalirsa pişmanlık ve sevgi sözleri,iki övgü üç pohpohla yeniden takılmayi düşünüyor olabilir.

Ben de 'ararsa açmayayim' diye silmemiştim. Sonra bir gün az kalsin rehberde yanlışlıkla arıyordum ki korkudan sildim.
Bence boyle birseydir
Ya da ayrılan taraf oysa yedekte tutmak istemiştir, yarın bir gün çok yalnız kalirsa pişmanlık ve sevgi sözleri,iki övgü üç pohpohla yeniden takılmayi düşünüyor olabilir.

Aynen ben de ilk herhalde ararim farkında olmadan açarım korkusuyla silmedi sandım ama ezbere biliyor numaramı benim en yakın arkadaşımla tanışmıştı onu da silmemis

Aynen ben de ilk herhalde ararim farkında olmadan açarım korkusuyla silmedi sandım ama ezbere biliyor numaramı benim en yakın arkadaşımla tanışmıştı onu da silmemis
Herkes sevgilisinin telefonunu ezbere bilir. Ama ayrıldıktan aylar sonra son iki rakamını bile hatırlamaz.
Bence bu konuya çok anlamlar yükleme. Sonuçta para verdugi birşey değil ki. Alt tarafı telefon rehberi.
Ben öğrenci evinde tüp kullaniyordum. Tupcunun numarasını bile silmedim, aha şurada 7 sene olacak aramayali:)

Back
X