ESKİ SEVGİLİ NEDEN NUMARAMİ SİLMEMİS OLABİLİR

Ben kimsenin numarasını silmiyorum. Bir kere artık görüşmeyeceğim birinin numarasını silmiştim. Bir süre sonra arayacağı tuttu, ben de tanımadığım için açtım konuşmak istemeyeceğim halde telefonunu açmış bulundum. En kötü ihtimalle engellenenler listesine koyarım yine de silmem.

Ben kimsenin numarasını silmiyorum. Bir kere artık görüşmeyeceğim birinin numarasını silmiştim. Bir süre sonra arayacağı tuttu, ben de tanımadığım için açtım konuşmak istemeyeceğim halde telefonunu açmış bulundum. En kötü ihtimalle engellenenler listesine koyarım yine de silmem.

Tabi ki haklısınız ama gereksiz biçimde ortak arkadaşlarımıza benim için tamamen bitti onla ilgili her şeyi attım vsvsvs diye konuşuyormus. Engelliydim onda açmış ve numarami hala silmemis. Tabi numaramı silmesi cokk voooouvvv bı durum değil

Herkes sevgilisinin telefonunu ezbere bilir. Ama ayrıldıktan aylar sonra son iki rakamını bile hatırlamaz.
Bence bu konuya çok anlamlar yükleme. Sonuçta para verdugi birşey değil ki. Alt tarafı telefon rehberi.
Ben öğrenci evinde tüp kullaniyordum. Tupcunun numarasını bile silmedim, aha şurada 7 sene olacak aramayali:)

Ya tabi ki ama ortak arkadaşlarımıza ben tamamen bitirdim artık dönüşü yok onla ilgili her şeyi sildim tarzı şeyler diyormuş. Engellemişti de üstelik engeli açıp hala silmemesi tuhaf geldi

Ayrılalı 3-4 ay oldu baya sert biçimde ayrıldık. Uzun uzun kavgalar edilmedi, içler hiç dökülmedi ama yine de sertti. Ayrılınca bı anda kendini her yerden yok etti. Tüm sosyal medya hesaplarını kapatti. O kadar ay oldu hala da acmadi hiçbirisini. İki üç gün önce merak ettim rehberime ekleyip Whatsapp tan baktım. Silmedim de numarasını tekrardan. Az önce gördüm hikaye paylaşmış WhatsAppta. O da benim numaramı silmemis. Benimle olmayacağı konusunda bu kadar net konuşurken neden silmemis olabilir ki?

Şimdiden söyleyeceğiniz şeylerde haklısınız. Eski ve geçmişte kalması gerekir. Aslında düşünmüyorum çünkü bı kere ayrılan yine ayrılır hem araya soğukluk girince aynı ritim de biraz zor tutuyor. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Ama sanırım bir anda benden ilgisini kesince ego yaptım.
Resmini veya durumunu herkese açık yapmış olabilir belkide sizi eklememistir bile

Biseyler yaşamışsınız niye silsinki.

Esimin telefonunda "sakin acma" ismiyle biri kayitli. Silmediyse de menengic yapmistir adinizi umarim ki.

Ben de telefon degistirmedikce rehber temizlemem. Kim bilir kimler kayitlidir.

Kesin düğün yerinizi ayarladı, üç vakte arayıp sana da haber verecek. Ailenden istenmiş bile olabilirsin, sor bi.

Kesin düğün yerinizi ayarladı, üç vakte arayıp sana da haber verecek. Ailenden istenmiş bile olabilirsin, sor bi.

Şu tavra gerek olduğunu sanmıyorum konuda zaten belirttim cokkkk voooouvvv bir durum değil her şeyle dalga geçmek zorunda değilsiniz

Bosverin silse ne silmese ne.niye anlam yukluyorsunuz.Bos yere heyecana kapilmissiniz:)

Belkide durumlari herkese açıktır o yuzden size gozukmus olabilir. Bence buna fazla takilmayin. Mesela benim whatsap durumlari ve fotografimi sadece rehberimdekiler gorebiliyo ama orda herkese açık butonu da var. Muhtemelen oyledir.

Erkekler ayrıldıktan sonra çiçek çiçek gezip sonra bir ara boş kaldıklarında rehberlerini tarayıp “hımmmm eskilerden kimi arasam da kafasını karıştırsam, yeni çiçek bulana dek ben de kendimi oyalamış olurum hem” mantığında oldukları için çok ciddiye almamanızı öneririm.
Siz silin.
Hikayelerini görmeyin.

Belkide durumlari herkese açıktır o yuzden size gozukmus olabilir. Bence buna fazla takilmayin. Mesela benim whatsap durumlari ve fotografimi sadece rehberimdekiler gorebiliyo ama orda herkese açık butonu da var. Muhtemelen oyledir.
Durum için herkese açık diye bı seçenek yok ki

Ben de kimseyi silmem sosyal medyadır, numaradır

Uğraşmam yani, umursamam

Silmeyebilir bunun bir anlamı yok. Ben de önceki ilişkilerimi silmemiştim, nişanlanana kadar. Ama bunun bir anlamı yoktu, aklıma gelmemişti sadece.

Back
X