- 13 Ağustos 2017
- 6
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Godotubekleyen
-
Keşke sende birşeyler yapsaymışsın. Beklemek hiç birşeyin çözümü değil maalesef . Özledim demek bazen çok zor geliyor insana. Siz bu kişiyi istiyor musunuz emin misiniz ona bir karar verin.Ben hep erkek arkadaşımın beni tekrar ikna etmesi için bekledim yalnız mesajla değil evimin önüne gelerek beni bekleyerek vs.
Nisanlandiktan sonra 1,5 sene de gecmis ayriligin uzerinden, neden aradiniz ki? Siz nisanli olsaniz, nisanlinizin eski sevgilisi arasa ne derdinizAslında istememeyi çok istedim fakat onu düşününce evlilik çekilirmiş gibi geliyor. Fakat nişanlanması nişanı atsa bile benim bunu kabul etmem nasıl olur. Cevabınız için teşekkür ederim bu arada
Eve sucu olarak girip seninle gorusmeye mi calismis? Isyerin okulun evinin onunde beklemek aklina mi gelmemis. Email mektup vs?Aslında bırakmak istedim bende fakat bana ulaşmaya çalışırken telefondan dahi engelledim. Eve gelen şüpheli sucuyu halıcıyı hiç o olabileceğini düşünemedim bile. Fakat konuşunca bazı şeyleri idrak ettim hata ettim dedim işte bu son konuşmada kendisinden öğrendim nişanlandığını yoksa tabii iş resmileşmiş. Ama iş resmileşmesine rağmen benim için atarsa o nişanı o zaman nice olur
Ben ne oldum bu durumda
Ben ailemle yaşıyorum engellemiştim telefondan her şekilde uzak bir ilişkiydi birbirimizin arkadaşlarıyla görüşmediğimizden bilmezdik sosyal medya kullanmazdık mail de kullanmazdık.Eve sucu olarak girip seninle gorusmeye mi calismis? Isyerin okulun evinin onunde beklemek aklina mi gelmemis. Email mektup vs?
Sevgili kızlar iyiki varsınız bu dert beni öylesine boğuyor ki tüm dünyadan tavsiye alsam yeri gibi.
7 senelil uzun bir ilişki yanlış anlaşılmalar etrafın söylediklerinin dinlenmesi araya soğukluk girmesi gibi nedenlerle bitti. Ben hep erkek arkadaşımın beni tekrar ikna etmesi için bekledim yalnız mesajla değil evimin önüne gelerek beni bekleyerek vs. Ben bunların olmadığını düşünerek iyice soğudum. Tam 1.5 sene üzerine bir sebepten aramak istedim onu nişanlanıştı kızla fotosu vardı benimle ilgilendi güzelce konuştu. Ben konuştukça tekrar onu istediğimi anladım . Bunun üzerine eski arkadaşım da kızşa fotosunu kaldırdı senin içindi dedi. Ben iyi bir heveslendim. Sonra biraz konuşunca ben senin kapına da geldim dedi anlattıklarını hatırladım eve şüpheli zil basmalar. Benim kafaya dank etmedi tuğla gibi düştü. Nişanlanmış 5 ay olmuş bu evlilik telafi etmek evliliği dedi . Benim ona bağım %20 dedi. Ertesi günde ben yazmadan yazmazsan sevinirim bizim için daha büyük problemler açılsın istemiyorum dedi bende kendin bilirisn dedim tamam yazdı ve o gün bugündür 3 hafta oldu kızın hesabını takip ediyorum da hala ikisinin olduğu fotoları paylaşıyor demekki barıştılar. Ben ne oldum bu durumda bana yazacak mı boşuna mı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?