Kızlar dün eski sevgilim başka bir msn adresinden beni eklemiş okulla ilgili birşey sordu bende cevapladım daha önceleri evlendiğini söylemişti hatta face de falan evli işte rus bir kızdı evlendiği kişide dün bana yazarken eski günleri özlediğini bana dediği gibi ona seni seviyorum diemiyorum o bana ilgili falan gibi şeyler dedi bende evlenmişsin sonuçta hayırlı olsun gibi şeylerle geçiştirdim.Sürekli bana nasıl aşık olduğundan bahsetti biz ayrılalı neredeyse 2 yıl oldu neden 2 yıl sonra bana bunları söyleme ihtiyacı duydu anlayamadım ve evli olduğu halde bana sürekli gezdiğimiz yerlerden geçemediğini ilk aşkı olduğumu şarkımızı duyunca içinin cız ettiğini ve daha bir çok şey söyledi. Bende ona dürstce bende aynı şeyleri yaşadım sonuçta ilktin dedim ama artık evlisin dedim.Bana sadece sen ve ben bilelim bir gün senin istediğin bir yerde seni görmek istiyorum ama kimse bilmeyecek dedi yurt dışına gidecekmiş sanırım. eskiden yalanları vardı bana bi çok kez evlendim çocuğum var demişti daha önce de bu seferki de mi yalan anlayamadım sonuçta bir insan evliyse ve daha eylül ayında evlenmişse evlendiği halde 2 yıl önce ki sevgilisini neden tekrar görmek ister ?