Eski sevgili sorunsalı

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
Daha öncede konu açmıştım defalarca eski sevgilim hakkında 11 ay geçmesine rağmen gene sağa sola beni soruyor ve rahat bırakmıyor artık saldım umursamıyorum ama diretiyor heryerden engelledim takıntı haline getirmiş galiba beni azap duyuyormuş pişmanmış falan filan ne yapmam gerekiyor açıkçası korkmaya başladım bana onca yaşattığı kötü şeyden sonra travmam var ve bu korkmama yetiyor tekrar acı çekmek istemiyorum karşıma çıkarsa ne yapmalıyım polise mi gitmeliyim ? Cidden istemiyorum artık.

Artık saplantı durumuna geçmişse tehlikeli olabilir. Sizin üzerinizde kontrolü kaybettiği için onu sağlamaya çalışıyordur. Yazılı ulaşmış bir mesajı yok galiba değil mi? Ev değişikliği, şehir dışına taşınma ve bir süre tüm irtibatı- onun sizin tanıdığınız arkadaşlarınızla- kesme bir çözüm olabilir. Babanızın haberi var mı? Kendisine ait olmayan bir numaradan konuşsa- kesinlikle babanızın ismi ve numarası olmasın. Dışarıda karşılaşma değilse bile evinizde veya iş yerinizde karşınıza çıkabilir. Kesinlikle diyaloğa girmeyin.
Arkadaşlarınıza da sorun eğer polise şikayet edersem tanıksınız değil mi diye. Ama dediğim gibi en temizi arkadaş üzerinden iletişimi kesmek, polis konusunda çekinmemek ve bir an önce mümkünse sizle ilgili tüm bilgileri koparmak. Bir süre sosyal medyayı da kapatın.

Artık saplantı durumuna geçmişse tehlikeli olabilir. Sizin üzerinizde kontrolü kaybettiği için onu sağlamaya çalışıyordur. Yazılı ulaşmış bir mesajı yok galiba değil mi? Ev değişikliği, şehir dışına taşınma ve bir süre tüm irtibatı- onun sizin tanıdığınız arkadaşlarınızla- kesme bir çözüm olabilir. Babanızın haberi var mı? Kendisine ait olmayan bir numaradan konuşsa- kesinlikle babanızın ismi ve numarası olmasın. Dışarıda karşılaşma değilse bile evinizde veya iş yerinizde karşınıza çıkabilir. Kesinlikle diyaloğa girmeyin.
Arkadaşlarınıza da sorun eğer polise şikayet edersem tanıksınız değil mi diye. Ama dediğim gibi en temizi arkadaş üzerinden iletişimi kesmek, polis konusunda çekinmemek ve bir an önce mümkünse sizle ilgili tüm bilgileri koparmak. Bir süre sosyal medyayı da kapatın.
Bana zarar verebilecek bı tipte değil sadece narsist biri hala kontrol etmeye çalışıyor beni yediremiyor hala yalanlarıyla beni elde etmeye çalışıyor utanmadan

Aradan 11 ay geçmesine rağmen hala devam ediyorsa tehlikeli olabilir. Dikkati ve temkinli davranmakta fayda var.
Yani zarar verici biri değilde benim psikolojim iyi değil travma yaşattığı için korkuyorum ona dönmekten Beni aldattı ama hala aldatmadim ayağı yapıyor salak bekledi kisaca

Daha öncede konu açmıştım defalarca eski sevgilim hakkında 11 ay geçmesine rağmen gene sağa sola beni soruyor ve rahat bırakmıyor artık saldım umursamıyorum ama diretiyor heryerden engelledim takıntı haline getirmiş galiba beni azap duyuyormuş pişmanmış falan filan ne yapmam gerekiyor açıkçası korkmaya başladım bana onca yaşattığı kötü şeyden sonra travmam var ve bu korkmama yetiyor tekrar acı çekmek istemiyorum karşıma çıkarsa ne yapmalıyım polise mi gitmeliyim ? Cidden istemiyorum artık.
onu bu hale nasil getirdiniz merak ettim? biraz tuyo fena olmazdi :KK53:

Haber getiren arkadaş ile niye görüşüyor sunuz?Bana bi daha ondan haber getirip götürürsen senle de görüşmem deyin
Ayni dershaneye gidiyorum aynı siniftayiz ve onunla eski sevgilimle arası kötü ama tek o benim ortamında olduğu için bana iletmek zorunda kalıyor onada soylememesi gerektiğini söylüyorum ama eski sevgilim üniversiteden çıkıp gelmiş geçen ve çekip konuşmuş oyle

Ben evlendim kurtulamadim sukur ki birini bulmus beni evliligimi vs saga sola sormayi birakmis.Ama evlenmesem kiii oyleydi yapiskan oluyor oylesi cidden istemiosan sorduklarina senin hakkinda bilgi vermemelerini konusmamalarini soyle.

Engellemekle olmaz arayın insan gibi konuşun uyarın uyarımı dikkate almazsan polise gideceğim bana birinden daha haber yollamayın deyin.
Bu kişi tehlikeli biri.
Bundan sonraki aşamada sıkıntı oluşturabilir lütfen şimdiden önlem alın.

Engellemekle olmaz arayın insan gibi konuşun uyarın uyarımı dikkate almazsan polise gideceğim bana birinden daha haber yollamayın deyin.
Bu kişi tehlikeli biri.
Bundan sonraki aşamada sıkıntı oluşturabilir lütfen şimdiden önlem alın.
Arkadaşı bi halt yapamıyor sadece soruyor hazmedemiyor kaybetmeyi neden korkuyorsun bişe yapmazki diyor bana yaşattiklari çok canımı yaktı o yüzden istemiyorjm onu korkum bu yüzden :(

Back
X