Eski Sevgili Sorunu Lütfen Yardım

Elifiim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
25
1
1
Ankara
Merhaba. Benim bir buçuk yıla yakın bir ilişkim oldu. Her şey güzeldi derken sevgilim İstanbula taşınınca olanlar oldu. beş ay ona katlandım, ayrılmak istedi bırakmadım ağladım. en sonun aldatmalar başladı. dayanıcam düzelecek dedim düzelmedi. en sonunda terkettim. ondan sonrada kendime düzgün bir insan buldum. üç aydır birlikteyiz fakat diğer bir buçuk senelik olan eski sevgilim barışmak istiyor. defalarca aradı ağladı özür diledi sözler verdi. aklımı çok ama çok karışırıyor ne yapacağım bilemiyorum. bu hafta içinde allahtan dilek diledim yol göster diye. bu dileklerimi dilediğim gün o aradı beni. tesadüf mü fazlası mı bilemiyorum ne yapmalıyım sizce? şimdiki sevgilimide seviyorum fakat eski olan çok kafamı karıştırıyor ya güzel olursa ya olmazsa döneyim mi dönmeyeyim mi delireceğim galiba :(

1 sevsen kafan karısmaz kuzum
2 eskıyı bosver sana yanlıs yapmıskı suan hayatında bırı varken bunu dusunmemelısın bıle
dımı

Bu kararsizliginiz su anki sevgilinize haksizlik degil mi ?
haksızlık tabiki o yuzden kendimi igrenc hissediyorum. fakat gecmiste cok sey yasadım iyi kotu. eski sevgilim ilk askımdı her seyimin ilkiydi. cok kotu seyler yasattıgı icin ayrıldım, seve seve ayrıldım yani. bu da canımı yakıyor

1 sevsen kafan karısmaz kuzum
2 eskıyı bosver sana yanlıs yapmıskı suan hayatında bırı varken bunu dusunmemelısın bıle
dımı
benim icin aglayan bi adam bu cunku, buda etkiliyor beni. ama hem istanbulda yasıyor hem kıza duskun bilemiyorum konusmak istedigini soyledi iradesiz olmaktan korkuyorum nasıl aklımdan cıkarabilirim. aldıgı cicekleri esyalarını resimlerimizi atamıyorum mesela.

benim icin aglayan bi adam bu cunku, buda etkiliyor beni. ama hem istanbulda yasıyor hem kıza duskun bilemiyorum konusmak istedigini soyledi iradesiz olmaktan korkuyorum nasıl aklımdan cıkarabilirim. aldıgı cicekleri esyalarını resimlerimizi atamıyorum mesela.
senin için ağlayan adam? pekala madem senin için ağlamış ona dön. şuanki sevgilin de gelecekte daha mantıklı bi kızla beraber olur hem

Yeni birini bulunca seni aldatmis bosta kalinca sana geri gelmis sen de bunu adam yerine koyup doneyim diyosun istiyosan don cunku simdiki sevgilinin arkasindan is ceviriyosun gizli sakli eski sevgili gorusmeleriyle bunu hak etmiyor

duzelmez mi diyorsunuz artık
Kesinlikle duzelmez bana kalirsa. Birini aldatmak cok ciddi bir kisilik bozuklugu. Kimsenin karakteri degismez. Insanlar degismis gibi gorunur, ama ozunde degismezler. Bir sure duzelmis gibi davranir ama ilk firsatini buldugunda yine aldatir. Buradaki kadinlarin yuzde doksani yasamistir bunu bence. Aradigini bulamadi ve elinin altinda sadece sizin oldugunuzu dusundugu icin size döndü o kadar. Ama su an birlikte oldugunuz kisiyi de sevmiyorsunuz bu kesin. Sevseydiniz kafaniz karismazdi bile.

Yardımcı olur mu olmaz mı bilmem ama müsadenizle bir arkadaşımdan bahsetmek istiyorum. Benzer şekilde bir ayrılık, ardından geri dönüş. Tek fark arkadaşım kimseyle görüşmüyordu. Hem ailesi hem biz ne dediysek dinletemedik, derhal evlenmek şartıyla geri döndü. böylece adamı bağlayabileceğini sandı, hayatının hatasını yaptı. Şu An çok mutsuz ama ağzını açıp şikayet bile edemiyor. Üstelik bu adamlar sen benim huyumu bile bile beni kabul ettin diye üste de çıkıyor. Dünyaya bir kere geliyoruz, lütfen böyle arızalı adamları düzeltmeye çalışmak yerine mutlu olmaya bakın.

Kesinlikle duzelmez bana kalirsa. Birini aldatmak cok ciddi bir kisilik bozuklugu. Kimsenin karakteri degismez. Insanlar degismis gibi gorunur, ama ozunde degismezler. Bir sure duzelmis gibi davranir ama ilk firsatini buldugunda yine aldatir. Buradaki kadinlarin yuzde doksani yasamistir bunu bence. Aradigini bulamadi ve elinin altinda sadece sizin oldugunuzu dusundugu icin size döndü o kadar. Ama su an birlikte oldugunuz kisiyi de sevmiyorsunuz bu kesin. Sevseydiniz kafaniz karismazdi bile.
daha 18 yasindayim belki sevgide degil takinti bilmiyorum. ama sanirim zaten o adamla gelecegimde yok. esrar bagimlisi bi insan. nasil oldu bilmiyorum ama rahatladim bi anda. tesekkurler

Aldatmak öylesine bir olay değildir kişilikle alakalıdır ve bir kere aldatan adamın tekrar aldatacağını düşünürüm her zaman. Şu an sizi araması da boşta kaldığının göstergesi. Belli ki kafasına göre birini bulamamış bari eski sevgilimle takılayım demiş. Ama daha iyisine rastladığı an yine sizi bırakacak.

Ayrıca şu an ki sevgilinize yazık değil mi? Aynısı size yapılsa ne düşünürsünüz? Burada "sevgilim, eski sevgilisi barışmak istiyor diye kafa karışıklığı yaşıyor" şeklinde konu açsanız, hepimiz adama saydırırdık demek ki onu unutmadan seninle bir ilişkiye başlamış veya seni hiç yeterince sevmemiş ki kafası karışabiliyor yol ver gitsin diye. Biraz empati yapmak çok zor değil. Sevmiyorsanız ayrılın lütfen.

Şuan ki sevgilimi seviyorum yazmışsınız
sevseydiniz kafanız karışmazdı.

Şuan ki sevgilimi seviyorum yazmışsınız
sevseydiniz kafanız karışmazdı.
cok sey yasadım, kafamın karısmasının normal oldugunu dusunuyorum. yanı barısmak ıstemıyorum, sadece eskı guzel gunlerımı ozluyorum farkındayım yaptıgı serefsızlıkler bıtmeyecek. sadece belkı dıyorum bazen. suankı sevgılım olmasa ona coktan donmustum. donmemı engelleyen tek sey o su anda

cok sey yasadım, kafamın karısmasının normal oldugunu dusunuyorum. yanı barısmak ıstemıyorum, sadece eskı guzel gunlerımı ozluyorum farkındayım yaptıgı serefsızlıkler bıtmeyecek. sadece belkı dıyorum bazen. suankı sevgılım olmasa ona coktan donmustum. donmemı engelleyen tek sey o su anda
Yazık ya şimdiki sevgilinize üzüldüm
yaşananlar yaşanmış güzel günler olabilir ama ihanet hepsini tek kalemde siler silmeli
3 ay olmuş gerçi bu adamada kör kütük aşık değilsinizdir

Yazık ya şimdiki sevgilinize üzüldüm
yaşananlar yaşanmış güzel günler olabilir ama ihanet hepsini tek kalemde siler silmeli
3 ay olmuş gerçi bu adamada kör kütük aşık değilsinizdir
asık degilim tabikide. bana veya sevgilime acıyın diye derdimi anlatmıyorum burada. ne yapmalıyım diye soruyorum. siz benden cok daha fazla sey yasamıssınızdır elbet yasım geregı bu yuzden tavsiye almak istiyorum, acımalarınızı degil.

Back
X