eski sevgili sosyal takibi

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
Çok eski bir konu zamanında konu ile ilgili yazmış içimi dökmüştüm güzel ablalarım destek olmuştu

Özet ile ailesi yoktu işi iyi değildi diye annem araya girmiş ayrılmıştım ama çok güzel seven çok iyi biriydi nasip dedik tabi

Yine içimi dökmek istedim sizlere

Twitter çok sık kullanırım ben bu eski sevgili direk takibe almıştı sahte hesap ile beni bende bunları pek umursamam. Bir gün camından sağanak yağmur fotosu atmıştım yoruma sen korkarsın yıldırımdan gibi bişeyler yazınca fark ettim o olduğunu hemen engelledim bir kaç saniye kitlendikten sonra

Şimdi aylardır yine o bu sefer eminim dolanıyor hayatımın dijital köşelerinde beğeni bile nadir yapıyor engelleyecektim evet ama yalan yok yapamadım kalsın dedim

Bunca yıl sonra erkek hiç mi unutmaz hayatını değiştirmez birilerini almaz acaba ve evet ben galiba özlüyorum yaşattığı güzelliklerimi onu mu bilmiyorum...

ailesi yoktu işi iyi değildi
Ailesi olmaması onun suçu değil seçim hakkı olsa en iyi aileyi seçerdi eminim.
İş hele... Öyle kolay değişen ve gelişen birşey ki. Ben eşimle o işsizken evlendim. Şimdi polis, benden yüksek maaşı var.
Gerçekten bu 2 sebepten annenizin ağzına bakıp ayrıldıysanız kusura bakmayın da onu özlüyor olamazsınız.
Ne derseniz deyin, sevmiş dahi olamazsınız.

Ailesi olmaması onun suçu değil seçim hakkı olsa en iyi aileyi seçerdi eminim.
İş hele... Öyle kolay değişen ve gelişen birşey ki. Ben eşimle o işsizken evlendim. Şimdi polis, benden yüksek maaşı var.
Gerçekten bu 2 sebepten annenizin ağzına bakıp ayrıldıysanız kusura bakmayın da onu özlüyor olamazsınız.
Ne derseniz deyin, sevmiş dahi olamazsınız.
O
Pat bitmedi savaştık olmadı aradan 5 yıl geçti nerede ise şuan

Back
X