Eski sevgili ve sorunlar

Chipzinblack

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
154
3
16
35
İstanbul
Selam bayanlar. Yine ben. Daha önce konu açmıştım. Sevgilimden ayrılmıştım 1 ayı geçti nerdeyse hiç bi yerden görüşmedik. Konuşmadık. Ta ki demin kardeşimi cepten arayana kadar. Telefonum kapalı olduğu için kardeşimden bana ulaşmaya çalıştı
Bende baya sinirli konuştum bi daha arama yeter die.
Çok ağladı bağırarak falan ağladı.
Baya kalbimi sızlatçak şeyler söyledi bana olan hisleriyle ilgili
Bende konuşmamızdan sonra salı günü buluşalm dedim

Benim için doğru kişimi hiç emin olamıyorum
Ailem onu kabul edetmi bilmiyorum
Ben sadece kendim için hayırlısını istiyorum. Sizce ne yapmalıyım kızlar.
Off offf çok dertliyim

ayrılma sebebinizi bilmiyorum ama eğer ortada çok da büyük bi sorun yoksa bence ona bi şans daha ver. İş ciddiye bindiğinde de ailenin fikrini alırsın. hala ona karşı bişeyler hissediyosan devam edin bence :34: çünkü ayrılıktan sonra aradan 1 ay geçmiş ve çocuk kardeşinden dahi sana ulaşmaya çalışmış. demekki hala seviyo seni :1:

eğer ilişkinizin devam etme gibi bir ihtimali varsa yüz yüze görüşün derim.. öyle bir ihtimal söz konusu değilse onunla görüşmek ona ümit vermek gibi olur.. bu onun için çok daha zor olur.. ikiniz içinde hayırlısı olur inşallah :31:

ayrılma sebebinizi bilmiyorum ama eğer ortada çok da büyük bi sorun yoksa bence ona bi şans daha ver. İş ciddiye bindiğinde de ailenin fikrini alırsın. hala ona karşı bişeyler hissediyosan devam edin bence :34: çünkü ayrılıktan sonra aradan 1 ay geçmiş ve çocuk kardeşinden dahi sana ulaşmaya çalışmış. demekki hala seviyo seni :1:

Ortada çok büyük bir sorun yok fakat ailemin onu kabul etmiyceğini düşündüğüm için ilşkiyi bitirmiştim. Ama halen ısrar ediyo :19:

eğer ilişkinizin devam etme gibi bir ihtimali varsa yüz yüze görüşün derim.. öyle bir ihtimal söz konusu değilse onunla görüşmek ona ümit vermek gibi olur.. bu onun için çok daha zor olur.. ikiniz içinde hayırlısı olur inşallah :31:

İnş cnm. Evt 1 aydır konuşmuyoduk görüşmüyoduk. Nasıl sildin beni kalbinden die bağırıp ağlıyo telefonda. Bende napçağımı şaşırdım:30:

bundan sonra sadece ona acıdığın için devam edersin. birlikteliğinizden tatmin olsan aileler istemez diye bir bahanen olmazdı zaten.

Ortada çok büyük bir sorun yok fakat ailemin onu kabul etmiyceğini düşündüğüm için ilşkiyi bitirmiştim. Ama halen ısrar ediyo :19:

o zaman önce ailenle konuş bu konuyu onların bi fikrini al. bakalım onlar ne üşünüyo bu çocuk için. belkide onlarda onaylar belli olmazki bu işler :1:

bundan sonra sadece ona acıdığın için devam edersin. birlikteliğinizden tatmin olsan aileler istemez diye bir bahanen olmazdı zaten.

Ailemi karşıma almak istemiyorum. Sevgilimi çok seviyorum. Ama ailem sadece memleket meselesinden dolayı onu kabul etmiyceğini düşünüyorum. Memleket benim için asla bi engel değil,ama ailemin düşüncesini kestiremiyorum

Back
X