- 18 Ağustos 2016
- 3
- 0
- 1
- Konu Sahibi limonlaaraskiinaa
-
sevmiyomuş. Niye pişmansın ki?Arkadaşlar merhaba, konuya direk girersen daha iyi olacak sanırım.
Başlıktanda anlayacağınız gibi eski sevgilimi terk ettim ama vicdanım hiç rahat değil. Biz bununla daha önce bir dönem çıkmıştık ama çok fazla değildi ve saçma bir şekilde ayrılmıştık. Bir sebepten tekrar bir araya gelmiştik fakat beni sevmediğini söyleyince tekrar ayrıldık. Yıllar sonra tekrar karşılaştık. Ve bu sefer değişmişti çünkü babasını kaybetmişti daha olgundu bir erkek için sanırım en büyük kayıp buydu. Uzun bir dönem yine çıktık ve bu sefer ilişki benim yüzümden sonlandı. Engeller atıldı. Her şey silindi. Pişman oldum ama geri dönmedim. Ama ona haksızlık mı yaptım acaba diye günlerdir içim içimi yiyor rüyalarıma giriyor babasının da olmayışı beni daha bir derinden etkiliyor. Kızlar ne yapmalıyım? Lütfen bir kaç satırda olsa fikrinizi belirtin.
Yakın bir kız arkadaşı vardı konuşmalarını gördüm ve eski sevgilisinden bahsediyordu sinirlendim ve bir öfkeyle ayrıldım. Hiç ayrılmak istemedi ama bende bir daha geri dönmek istemedim
Her şey senin kalbinde senin gönlünde bitiyor arkadaşım. Biz ne desek boş zaten burda. Ama şunu unutmamak lazım; hayat ,küçük tartışmalar ve büyük kayıplar için çok kısa. Tek taraflı bir şey değil bu. Eğer herşey karşılıklıysa küçük sorunlar görmezden gelinebilir bence. Aranızda kan davası yok ya.Sanki yapmamalıydım diye düşündüm sonuçta karşı taraf çok seviyordu bende birden bırakınca kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?