Eski sevgili..

hafizekbr

Zumra'M ..
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
1.607
1.416
198
Evet ben evliyim ve 2 cocugum var. Evlenmeden kisa sure once biten bi iliskim vardi ve o adam 4 senedir bi turlu pesimi birakmadi. Hattimi biliyodu degistrdim faceden yazdi engelledm.Ama o bi yolunu bulup bana yazdi her seferinde. Ben zaten esimle hep sorunlar yasayan biriyim. Malesef mutlu bi evliligim yok. Smdi aklim hep o kiside ve biz aradada olsa konusuyoruz. Oda hep evliliginden hanimindan yakiniyo ve mutsuz oldgunu söylüyo. Benimle konusunca mutlu oluyomus. Hanimiyla hic anlasamiyomus.Ama konusma arasindada bizim icin tren kacti felan gibisindende laflar söyluyo. Sizce napmaya calisiyo? Ben halen anlamis degilim. Siz degerli arkadaslarimdan fikir istiyorum. Baktigin zaman evliliklerimzde sorunlarimiz ayni. Ama o sanki bosan desem bosanacak gbi kii ASLA oyle bisey demem. Yoksa evliligini bozmaz gibime geliyo. Ama neden benimle konusuyo. Pesimi birakmiyo ?Boyle arada kaldim. Yuva yikmaktan Allaha siginirim. Ama aklim hep onda. Seviyo gbiyim ama kendimi dizginlemeye calisiyorum

Ben bu tür konulara hic tahammül edemiyorum neredeyse.

Bircok kisinin gecmiste yarim kalmis bir hikayesi vardir. Ama normal insanlar iclerinde kalsa da yarim kalmis seyleri tamamlamaya ugrasmazlar. Madem o kadar seviyordun zamaninda aklin nerdeydi kostur kostur ayrilip evlendin. Madem evlendin kir dizini otur çocuklarının basina. Yani gece gece sana ne desem boş allah seni islah etsin. Elalemin adamlariyla da konusurken kocanla aranin iyi olmamasina sasiriyorsan da cok yaniliyorsun.

Kocasını yada karısını aldatanlarin bahaneside mutsuz evlilik.baskalariyla konuşunca evlilik duzelmiyor.haram cazip geliyor,vicdan değil başka bir taraflar devreye giriyor.iki evladiniz var hanımefendi.karsi tarafta da bir kadın var.adam sizinle neden konuşuyor sizce?yazmayim ayıp olur

Eşinle aran iyi olmadığı için seviyor gibi hissediyorsunuz.gerçekten sevmek olsaydı eskiden kalmaz belki onunla evlenirdiniz.o adam da heyecan arıyordur hayatına.ayrılma niyetinde olmaz boyleleri.

Evet ben evliyim ve 2 cocugum var. Evlenmeden kisa sure once biten bi iliskim vardi ve o adam 4 senedir bi turlu pesimi birakmadi. Hattimi biliyodu degistrdim faceden yazdi engelledm.Ama o bi yolunu bulup bana yazdi her seferinde. Ben zaten esimle hep sorunlar yasayan biriyim. Malesef mutlu bi evliligim yok. Smdi aklim hep o kiside ve biz aradada olsa konusuyoruz. Oda hep evliliginden hanimindan yakiniyo ve mutsuz oldgunu söylüyo. Benimle konusunca mutlu oluyomus. Hanimiyla hic anlasamiyomus.Ama konusma arasindada bizim icin tren kacti felan gibisindende laflar söyluyo. Sizce napmaya calisiyo? Ben halen anlamis degilim. Siz degerli arkadaslarimdan fikir istiyorum. Baktigin zaman evliliklerimzde sorunlarimiz ayni. Ama o sanki bosan desem bosanacak gbi kii ASLA oyle bisey demem. Yoksa evliligini bozmaz gibime geliyo. Ama neden benimle konusuyo. Pesimi birakmiyo ?Boyle arada kaldim. Yuva yikmaktan Allaha siginirim. Ama aklim hep onda. Seviyo gbiyim ama kendimi dizginlemeye calisiyorum
Peşimi bırakmıyor diyorsunuz da o kadar kararlı değilsiniz belli ki. Hiçbir şekilde cevap yazmayın. Ne zamana kadar uğraşacak. Yani peşimi bırakmıyor konuşayım bari diye mi düşündünüz? Çocuklarınız varmış. Bence biraz vicdan yapın da kesin görüşmeyi. Pişman olmayın ilerde.

Aldatanların ortak bahanesi mutsuzdumda bilmem ne..mutsuzsan boşan kocanı boynuzlama, bide 2 çocugun varmış minicik onlardan utan bari, Allah ıslah etsin....Birde şunu yazayım hiçbirşey yarım kalmadı o o kadar di bitti, ama sizler ahlaksızlıgınızdan yasak ve günah cazibesiyle öyle sanıyorsunuz,eger ilişkiniz duyulursa öyle olmadıgını anlayıp rezilliklerinizle kalacaksınız...Bu metres adaylarıda boşan desem boşayacak zannediyorya bide ona çok gülüyorum, 10000000/1 boşanan, ne boşanması adam av peşinde....

"Yuva yıkmaktan Allaha sığınırım" sığınırken de evi erkekle konuşurum. Evet çok mantıklı. Böyle günahsız bir meleksin :KK14: mutsuzsan boşan arkadaşım. Bu kadar basit.
Ben zaten bu pis işlere yapıp yapıp bide Allah korkusu katarlarya çok şaşırıyorum.. Öyle yuva yıkmaya çalışan bir kadın tanıdım (eski işyerimde) bir ahlaklı, bir Allah korkusu muhabbetler hep böyle bir duydukki evli adamın metresiymiş (adamın karısı işyerine geldi rezillik çıktı,ikiside işten çıkarıldı)..O sebeple bu konularda kimseye güvenmem Allah korkusu olsa elin evli adamıyla ne işi var, bildiğin metres adayı, adamda zaten şeref.siz...

Hayır yani bare bekar birini bul da yuva yıkmamış ol :olamaz:
Genelde evli evliyle aldatıyor yada 1 taraf muhakkak evli oluyor ki tadı çıksın, ihanet, entrika,yasak, günah,tutku akılları uçuşta, başka yerler devreye giriyor yoksa aklı olan insan 2 minicik bebegiyle elin evli adamıyla ne yapıyor.. Allah şaşırtmasın..

Mutsuz bir evliliğin içindeyseniz neden 2 çocuk?
Hadi diyelim karşı taraf sizinle bir hayata atılmaya karar verdi, hiç mi aklınıza gelmiyor çocuklarınız?
Ben anlamıyorum bu kafa yapısını...

Genelde evli evliyle aldatıyor yada 1 taraf muhakkak evli oluyor ki tadı çıksın, ihanet, entrika,yasak, günah,tutku akılları uçuşta, başka yerler devreye giriyor yoksa aklı olan insan 2 minicik bebegiyle elin evli adamıyla ne yapıyor.. Allah şaşırtmasın..

Ne entrikalı hayatlar bunlar böyle. Bunları kendisine yapması için ciddi derecede paikolojik rahatsızlıklara sahip olması gerekir bir kadının. İki küçük çocuk :( yazık madem mutsuz evlilikler var çocukları neden doğuruyorlar. En anlamadığım olay o. Yapma madem çocuk filan ne yapıyorsan yap ben o günahsızların yüzüne bakamam. Allahım şaşırtmasın.

"Yuva yikmaktan Allah a siginirim" cumleniz sizin esinizi aldattiginiz gercegini degistirmiyo ne yazik ki. Esinizle mutlu degilsiniz diye eski sevgilinizle konusmaniz mi gerekiyor? Hem siz cesaret vermeseydiniz o size ulassa bile agzinin payini verip kendinizden uzaklastirirdiniz. "Bosan desem bosanacak gibi" demissiniz ya. Demek ki icinizde boyle bir dusunce var ki dile getirmissiniz. Yazik! Esinizin cocuklarinizin yuzune nasil bakabiliyorsunuz? Emin olun ki o adamda gönül eglendirme peşinde sizinle. Bosuna umutlanmayin. Cevremde bi cok insan var kocasiyla mutlu olmayan. Evliliklerinin devami icin eski sevgilileriyle gorusmeyi tercih etmeyip evliliklerini kurtarma pesindeler, olmasi gerektigi gibi. Yani mutlu degilim diye kendinizi aklamaya calismayin. Yazik! Esinize uzuldum.

Back
X