• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili..

Eşinizi aldatmış sayılmanız için ille de cinsellik mi yaşamanız gerekiyor. Şu anda eşinizi aldatıyorsunuz. İki çocuğunuz varmış onların hatırına dönün hatanızdan. O görüştüğünüz adam da mutsuzsa mutsuz size ne elin adamı için çocuklarınızı bu duruma düşürmeye hakkınız var mı. Yavrularınız anne diye peşinizde gezerken nasıl böyle gizli işler yapabiliyorsunuz.

Bizim için tren kaçtı demiş dana ne desin yahu ne boşanması yok söylersen boşanırmış hiç güleceğim yoktu sne öyle sanmaya devam et. Sevmediğin biriyle mi evlendin hiç sanmam sadece heyecan arıyorsun sıkılmışsın ve eşini aldatıyorsun yok ne yaparsam yapayım beni buldu falan bahane. Eşiniz sizi aldatsa burada lanet okuyup konu açardınız çocuklarınızdanda mı utanmıyorsunuz adam senin iki yatar kalkar başından atar.

Evet ben evliyim ve 2 cocugum var. Evlenmeden kisa sure once biten bi iliskim vardi ve o adam 4 senedir bi turlu pesimi birakmadi. Hattimi biliyodu degistrdim faceden yazdi engelledm.Ama o bi yolunu bulup bana yazdi her seferinde. Ben zaten esimle hep sorunlar yasayan biriyim. Malesef mutlu bi evliligim yok. Smdi aklim hep o kiside ve biz aradada olsa konusuyoruz. Oda hep evliliginden hanimindan yakiniyo ve mutsuz oldgunu söylüyo. Benimle konusunca mutlu oluyomus. Hanimiyla hic anlasamiyomus.Ama konusma arasindada bizim icin tren kacti felan gibisindende laflar söyluyo. Sizce napmaya calisiyo? Ben halen anlamis degilim. Siz degerli arkadaslarimdan fikir istiyorum. Baktigin zaman evliliklerimzde sorunlarimiz ayni. Ama o sanki bosan desem bosanacak gbi kii ASLA oyle bisey demem. Yoksa evliligini bozmaz gibime geliyo. Ama neden benimle konusuyo. Pesimi birakmiyo ?Boyle arada kaldim. Yuva yikmaktan Allaha siginirim. Ama aklim hep onda. Seviyo gbiyim ama kendimi dizginlemeye calisiyorum
Yuv yıkmaktan Allah a sığınıyorsan konuşma iletişimini kes yada duramıyorum diyorsan boşan öyle konuş

Adamla konusuyorsun iste basbayagi esinide aldatiyorsun baska birinin yuvasinida yikiyorsun
Kendinide bizide kandirma.

bunca yazdığınız cümleden sonra bir de yuva yıkmaktan Allah'a sığınırım mı yazdınız ben mi yanlış gördüm...
siz yuva yıkamazsınız zaten.. onu bi' geçin. karısını boşayıp sizi alacak adam zaten bunu yapardı. siz eğlencesiniz onun için... o da belki öyledir sizin için orasını bilemem ama...

tabi ki desteklediğimden ya da kocaları aklamaya çalışan tipte bir kadın olduğumdan değil ama genelde olanı söylüyorum; genelde evli adamlar, böyle konuşur konuşur başka kadınlarla, hatta belki olayı ilerletip bir şeyler de yaşarlar ama yuvalarını yıkmazlar bu tarz kadınlar için... genelde karıları öğrenince köpek olurlar niyeyse..

sizin şahsınız adına da dileyebileceğim tek temenni, eşiniz tarafından inşallah yakın zamanda aynı muameleye maruz kalırsınız da eski sevgilinizin hanımını bir nebze de olsa anlarsınız...
hoş ben temennide bulunmasam da şunu unutmayın ; yaşattığınızı yaşayacaksınız!!!

Adamla gizli saklı konuşarak zaten eşini aldatıyorsun
2 çocuğun var nasıl yüzüne bakıyorsun pes
Ağır konuşmak istemiyorum
Bide masumlaştırıyorsun yuva yıkmaktan Allah a sığınırım diye bu ne çelişki?
Kimi kandırıyorsun adam gel kaçalım dese çocuk falan dinlemezsin kaçarsın eminim bare öyle bir planın varsa çocuklatını evlatlık ver.çocuğu olmayan çocuk isteyen binlerce kadın var senden daha iyi annelik yaparlar ..

konuşmanız zaten aldatmadır vicdan rahatlatma hiç....hadi onu geçelim.. diyelim adam unutamadı bizim için tren kaçtı der mi. afedersinde bu gizli saklı birlikte olma teklifi gibi geldi bana :KK22:

"O ne yapmaya calısıyor"dan cok, "ben ne yapmaya calısıyorum" diye düsünün bence. Esinizin telefonunda bu tarz seyler yakalasanız ortalıgı atese verirdiniz "aldatıldım" diye. Simdi de siz aldatıyorsunuz.

Ne olursa olsun resmen bosanmadiginiz sürece eşinize karşı sadakat yükümlülüğünüz devam ediyor.

Siz şu an eşinizi aldatiyorsunuz. Üstelik 2 evladınızın babasını.

Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Öyle uzaktan konuşunca hoşunuza gittiğine bakmayın. Çok pişman olursunuz. Allah hayırlı yollara sevketsin sizi. Eşinizin de yardımcısı olsun.

yasak her zaman tatlı gelir insana. eğer evlliğinde mutsuzsan bişeyler eksik demektir bunuda evlilik terapistiyle çözebilirsiniz. illa başka birine yönelmek gerekmiyor. duygusal bir boşluk yaşıyorsun konuşarak da duygularını tatmin ediyorsun hepsi bundan ibaret. bu yaptıgın hiç hoş ve etik değil aldatmadır. aldatmanın büyüğü küçüğü fiziği olmaz. 2 çoçuğun var onlara bu şekilde örnek olamazsın yararlıda olamazsın. gidin bir an önce tedavi olun karı koca. hayat kısa kocanla cocuklarınla mutlu olmaya bak. şerefinide bitmiş gitmiş biri için düşürme ayaklar altına alma.bu yanlıştan bir an önce dön bitir.

Yuva yıkmaktan korkuyorsunuz ama arada bir de konuşuyorsunuz.
Hadi diyelim ki eşinize , kendinize saygınız ve sevginiz yok.
Peki o iki küçük çocuk?
Boşan istediğini yaşa ama evliyken eski sevgiliye konuşmak nedir yahu ?

Evet ben evliyim ve 2 cocugum var. Evlenmeden kisa sure once biten bi iliskim vardi ve o adam 4 senedir bi turlu pesimi birakmadi. Hattimi biliyodu degistrdim faceden yazdi engelledm.Ama o bi yolunu bulup bana yazdi her seferinde. Ben zaten esimle hep sorunlar yasayan biriyim. Malesef mutlu bi evliligim yok. Smdi aklim hep o kiside ve biz aradada olsa konusuyoruz. Oda hep evliliginden hanimindan yakiniyo ve mutsuz oldgunu söylüyo. Benimle konusunca mutlu oluyomus. Hanimiyla hic anlasamiyomus.Ama konusma arasindada bizim icin tren kacti felan gibisindende laflar söyluyo. Sizce napmaya calisiyo? Ben halen anlamis degilim. Siz degerli arkadaslarimdan fikir istiyorum. Baktigin zaman evliliklerimzde sorunlarimiz ayni. Ama o sanki bosan desem bosanacak gbi kii ASLA oyle bisey demem. Yoksa evliligini bozmaz gibime geliyo. Ama neden benimle konusuyo. Pesimi birakmiyo ?Boyle arada kaldim. Yuva yikmaktan Allaha siginirim. Ama aklim hep onda. Seviyo gbiyim ama kendimi dizginlemeye calisiyorum
Hala nedenmi diye soruyorsunuz. Sizi kullanacak gonul eglendirecek bu kadar basit...

Boşan desen boşanmazlar böyleleri ama mübarek erkeklerle gizli saklı konuşurlar, çünkü konuşunca yuva bozulmuyor! Artık ne yuvasıysa!
Allah size Hidayet versin inşallah. Böyle şeyler çok zoruma gidiyor daha ağır yazmıyorum.

Eski konularına baktım hep eşinden şikayetçisin. Asıl eski sevgilin değil sen ne yapmaya çalışıyorsun? Macera arama bence eşin veya onun eşi öğrenirse rezil olursun çocuklarını da elinden alıp dımdızlak ortada kalırsın ne yapacaksan boşan da yap öyle Allaha sığınırım diyip rahatlatma kendini gayet de elin herifiyle flört ediyorsun!

Sizin için tren kaçtı gerçekten bence bunu kabullen
Çocukların var muhtemelen onunda vardır yani çoluk çocukla evlenip ayrıldıktan da sonra herşey kaldığınız yerden devam etmeyecek
Ona göre yuvanı yık ona göre konuşmaya devam et ona göre yaşa

gerçekten mutsuz bir evliligin olması ona yuvani boz dememek bu haltı yerken bu bahaneler vicdanını rahat ettiriyor mu? Allahtan allaha sığınıyorsun yoksa vay haline yani amacı seni yatağa atmak buda bu kadar net kendini boşuna kandırma sen çok rahatsız olmuş olsan eşine söylerdin istemem yan cebime koy yuvayı bozsun bozmasın konuşman yeterince ahlaksız bir davranış zaten önce şu eşlerinizden ayrılın sonra ne halt yerseniz yiyin ya

Back
X