Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yuv yıkmaktan Allah a sığınıyorsan konuşma iletişimini kes yada duramıyorum diyorsan boşan öyle konuşEvet ben evliyim ve 2 cocugum var. Evlenmeden kisa sure once biten bi iliskim vardi ve o adam 4 senedir bi turlu pesimi birakmadi. Hattimi biliyodu degistrdim faceden yazdi engelledm.Ama o bi yolunu bulup bana yazdi her seferinde. Ben zaten esimle hep sorunlar yasayan biriyim. Malesef mutlu bi evliligim yok. Smdi aklim hep o kiside ve biz aradada olsa konusuyoruz. Oda hep evliliginden hanimindan yakiniyo ve mutsuz oldgunu söylüyo. Benimle konusunca mutlu oluyomus. Hanimiyla hic anlasamiyomus.Ama konusma arasindada bizim icin tren kacti felan gibisindende laflar söyluyo. Sizce napmaya calisiyo? Ben halen anlamis degilim. Siz degerli arkadaslarimdan fikir istiyorum. Baktigin zaman evliliklerimzde sorunlarimiz ayni. Ama o sanki bosan desem bosanacak gbi kii ASLA oyle bisey demem. Yoksa evliligini bozmaz gibime geliyo. Ama neden benimle konusuyo. Pesimi birakmiyo ?Boyle arada kaldim. Yuva yikmaktan Allaha siginirim. Ama aklim hep onda. Seviyo gbiyim ama kendimi dizginlemeye calisiyorum
Hala nedenmi diye soruyorsunuz. Sizi kullanacak gonul eglendirecek bu kadar basit...Evet ben evliyim ve 2 cocugum var. Evlenmeden kisa sure once biten bi iliskim vardi ve o adam 4 senedir bi turlu pesimi birakmadi. Hattimi biliyodu degistrdim faceden yazdi engelledm.Ama o bi yolunu bulup bana yazdi her seferinde. Ben zaten esimle hep sorunlar yasayan biriyim. Malesef mutlu bi evliligim yok. Smdi aklim hep o kiside ve biz aradada olsa konusuyoruz. Oda hep evliliginden hanimindan yakiniyo ve mutsuz oldgunu söylüyo. Benimle konusunca mutlu oluyomus. Hanimiyla hic anlasamiyomus.Ama konusma arasindada bizim icin tren kacti felan gibisindende laflar söyluyo. Sizce napmaya calisiyo? Ben halen anlamis degilim. Siz degerli arkadaslarimdan fikir istiyorum. Baktigin zaman evliliklerimzde sorunlarimiz ayni. Ama o sanki bosan desem bosanacak gbi kii ASLA oyle bisey demem. Yoksa evliligini bozmaz gibime geliyo. Ama neden benimle konusuyo. Pesimi birakmiyo ?Boyle arada kaldim. Yuva yikmaktan Allaha siginirim. Ama aklim hep onda. Seviyo gbiyim ama kendimi dizginlemeye calisiyorum
gerçekten mutsuz bir evliligin olması ona yuvani boz dememek bu haltı yerken bu bahaneler vicdanını rahat ettiriyor mu? Allahtan allaha sığınıyorsun yoksa vay haline yani amacı seni yatağa atmak buda bu kadar net kendini boşuna kandırma sen çok rahatsız olmuş olsan eşine söylerdin istemem yan cebime koy yuvayı bozsun bozmasın konuşman yeterince ahlaksız bir davranış zaten önce şu eşlerinizden ayrılın sonra ne halt yerseniz yiyin yaEvet ben evliyim ve 2 cocugum var. Evlenmeden kisa sure once biten bi iliskim vardi ve o adam 4 senedir bi turlu pesimi birakmadi. Hattimi biliyodu degistrdim faceden yazdi engelledm.Ama o bi yolunu bulup bana yazdi her seferinde. Ben zaten esimle hep sorunlar yasayan biriyim. Malesef mutlu bi evliligim yok. Smdi aklim hep o kiside ve biz aradada olsa konusuyoruz. Oda hep evliliginden hanimindan yakiniyo ve mutsuz oldgunu söylüyo. Benimle konusunca mutlu oluyomus. Hanimiyla hic anlasamiyomus.Ama konusma arasindada bizim icin tren kacti felan gibisindende laflar söyluyo. Sizce napmaya calisiyo? Ben halen anlamis degilim. Siz degerli arkadaslarimdan fikir istiyorum. Baktigin zaman evliliklerimzde sorunlarimiz ayni. Ama o sanki bosan desem bosanacak gbi kii ASLA oyle bisey demem. Yoksa evliligini bozmaz gibime geliyo. Ama neden benimle konusuyo. Pesimi birakmiyo ?Boyle arada kaldim. Yuva yikmaktan Allaha siginirim. Ama aklim hep onda. Seviyo gbiyim ama kendimi dizginlemeye calisiyorum