Eski sevgili

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
43
Herkese merhabalar.
İçinden çıkamadığım bir derdim var , paylaşmak ve çözümü için fikir almak istiyorum.
Konu rüyalarım. Eski sevgilimden ayrılalı 1 yıldan fazla oldu. İlk zamanlardan beri belli aralıklarla rüyamda görüyorum. İlk zamanlar bilinç altı falan diyip takılmadım. Ama artık şu son zamanlar can sıkıcı olmaya başladı bu durum. Son iki aydır neredeyse her gün onu görüyorum. İnanın o kadar bunaldım ki uyumamak için direniyorum bazen. Düşündüğü şeyi görürmüş insan rüyasında. Ben onu gün içinde hiç düşünmüyorum. Okulum var farklı uğraşlarım var hem o konuyu kendimce aşıp bitireli de çok oldu. Geceleri yorgunluktan yatar yatmaz uyuyorum. Neden sürekli rüyalarıma geliyor kafayı yiycem artık. Sabahları enerjim düşük bi şekilde uyanıyorum onun yüzünden.
Bir çözüm önerisi olan var mı ?
Artık psikoloğa gitmeyi bile düşünür oldum. (Eski sevgilimi rüyamda görüyorum sıkıntım bu demekten çekiniyorum doktora)
Napıcam ben:KK43:

"araba yine rüyamda onu görecek miyim?" diyince bile onu rüyanızda görürsünüz. Aklınızdan çıkartın. Ben o gün neyi çok düşünsem onu görürüm mesela.

Ben bir ara cok korkulu rüya görüyordum euzu besmele çekip dua okuyordum öyle yatıyordum sizde yapın belki işe yarar görmek istemediğiniz rüyayı görmezsiniz 🙂

Ona dair içinizde affedemediğiniz, hazmedemediğiniz bir durum var mı?
İyi mi ayrıldınız kötü mü?

Ona dair içinizde affedemediğiniz, hazmedemediğiniz bir durum var mı?
İyi mi ayrıldınız kötü mü?
Kötü ayrıldık. Affedemediğim , hazmedemediğim durumları hallettim ama bazı çözemediğim durumlar var da onları da oturup düşünmüyorum hiç epey zamandır.

Kötü ayrıldık. Affedemediğim , hazmedemediğim durumları hallettim ama bazı çözemediğim durumlar var da onları da oturup düşünmüyorum hiç epey zamandır.
Sanırım çözülemeyen o durumlar bilinçaltınızda yer etmiş.
Öfkeniz geçmemiş olabilir, nefret duygunuz varsa boşverin.
Gerçekten boşverin ama. hatta affedin.
Bilinçaltınızı temizlediğinizde rüyanıza da girmez diye düşünüyorum.

Herkese merhabalar.
İçinden çıkamadığım bir derdim var , paylaşmak ve çözümü için fikir almak istiyorum.
Konu rüyalarım. Eski sevgilimden ayrılalı 1 yıldan fazla oldu. İlk zamanlardan beri belli aralıklarla rüyamda görüyorum. İlk zamanlar bilinç altı falan diyip takılmadım. Ama artık şu son zamanlar can sıkıcı olmaya başladı bu durum. Son iki aydır neredeyse her gün onu görüyorum. İnanın o kadar bunaldım ki uyumamak için direniyorum bazen. Düşündüğü şeyi görürmüş insan rüyasında. Ben onu gün içinde hiç düşünmüyorum. Okulum var farklı uğraşlarım var hem o konuyu kendimce aşıp bitireli de çok oldu. Geceleri yorgunluktan yatar yatmaz uyuyorum. Neden sürekli rüyalarıma geliyor kafayı yiycem artık. Sabahları enerjim düşük bi şekilde uyanıyorum onun yüzünden.
Artık psikoloğa gitmeyi bile düşünür oldum. (Eski sevgilimi rüyamda görüyorum sıkıntım bu demekten çekiniyorum doktora)
neden ayrılmıştınız?

Herkese merhabalar.

Bu kadar unutamadığına göre bu adam dünyalar iyisi, bir dediğini iki etmeyen, seni el üstünde tutan, romantik, aşırı düşünceli, akıllı, anlayışlı vb. özellikleri üzerinde barındıran bir delikanlıydı herhalde. Peki neden ayrıldın o zaman ?

Back
X