- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Deletedaccount06
Bir erkek, eski sevgilisi ve yeni sevgilisiyle (mesela bir yemek masası) aynı ortamda bulunuyorsa, ne düşünür?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıllı bir erkek o ortama girmezBir erkek, eski sevgilisi ve yeni sevgilisiyle (mesela bir yemek masası) aynı ortamda bulunuyorsa, ne düşünür?
Giriyorsa ve her iki kızda aynı ofiste çalışıyorsaAkıllı bir erkek o ortama girmez![]()
Yenisiyle 2 senedir çıkıyor nerdeyseYeni sevgilisine odaklanır eski sevgilisini iplemez.
Erkekler bu konularda rahattır ancak yeni sevgili olan kız büyük hata yapıyor. 1 - iş yerinde flört olmaz 2 - mesai arkadaşının eski sevgilisiyle hem de iş yerinde çıkılmazGiriyorsa ve her iki kızda aynı ofiste çalışıyorsa
Eee yani?Yenisiyle 2 senedir çıkıyor nerdeyse
Bir erkek, eski sevgilisi ve yeni sevgilisiyle (mesela bir yemek masası) aynı ortamda bulunuyorsa, ne düşünür?
Erkekten erkeğe değişirBir erkek, eski sevgilisi ve yeni sevgilisiyle (mesela bir yemek masası) aynı ortamda bulunuyorsa, ne düşünür?
eski kız yemek masasında tam karşılarına otursun o zaman :) Güçlü kız pozisyonundaErkekten erkeğe değişir
Ama eski yaşanmış şeyler illa ki akla gelir
Sen misin eski kız:)eski kız yemek masasında tam karşılarına otursun o zaman :) Güçlü kız pozisyonunda
Yess ama yenisine bin basıyorumSen misin eski kız:)
Boş ver enerjini boşa harcama
Eskiye rağbet olsa bit pazarına Nur yapardı
Özgüven tavanYess ama yenisine bin basıyorum
madem yenisine bin basiyorsun iki yildir şu sümüklüden daha iyisini bulamadin mi da hala senin icin ne düşündüğü önemli?Yess ama yenisine bin basıyorum
O sizin fikriniz eski sevgilinin gözüyle onu seviyorsa 5000 bassaniz farketmez önemli olanda bu .Birinin bizden sonra beraber olduğu birinin tipi yaşı mevkisi için ne düşündüğümüzün onların ilişkisinde zerre değeri yok .O sizin gözünüzde bir degerlendirme onları hiç ilgilendirmez bir gün sizde birini seversiniz onun eski sevgilisi de size onbin basar yada buna inanır önemli olan bunu kim takar .Hiç kimse .Yess ama yenisine bin basıyorum