• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili

Deletedaccount06

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Bir erkek, eski sevgilisi ve yeni sevgilisiyle (mesela bir yemek masası) aynı ortamda bulunuyorsa, ne düşünür?

Giriyorsa ve her iki kızda aynı ofiste çalışıyorsa
Erkekler bu konularda rahattır ancak yeni sevgili olan kız büyük hata yapıyor. 1 - iş yerinde flört olmaz 2 - mesai arkadaşının eski sevgilisiyle hem de iş yerinde çıkılmaz

Bir erkek, eski sevgilisi ve yeni sevgilisiyle (mesela bir yemek masası) aynı ortamda bulunuyorsa, ne düşünür?

Hiçbir şey düşünmez. İlişkiler bittiyse haliyle duygular vs bitiyor. Özellikle erkekler konuya yazdılığı gibi daha rahatlar.

Şahsen benim için de eski sevgiliyle aynı ortamda bulunma konusu hiç dert değil. Sadece bir tanesine karşı içimde korkunç bir böyle nefret-kızgınlık var, onun dışındakilerin düğününe denk gelsem bile bir şey hissetmem.

Hepsi bir olmaz ama illaki eski şeyler aklına gelir arada bi yani

Yess ama yenisine bin basıyorum
madem yenisine bin basiyorsun iki yildir şu sümüklüden daha iyisini bulamadin mi da hala senin icin ne düşündüğü önemli?

o durum da yakin zamanda basima geldi. kkda bir arkadas alyans icin bizi bir yere yonlendirdi. orada girdigimiz dukkanlarin birinde eski sevgilim calisiyormus (biz beraberken ingilizce ogretmeniydi ne isi var anlamadim) beni gorunce hemen geldi hal hatir sordu, esimle tokalasti. alyans falan denetti 😅sonra istedigim tarz seyler icin bir kuyumcu adi verdi "selamini soylesem indirim yapar mi" dedim ben de 😂😂😂
cok sacma bir aniydi. cocuga karsi birsey degil de insallah onun hayatinda da hersey yolundadir da turk filmi gibi acikli sahne yasanmamistir onun açısından diye dusundum sadece, biraz da gerildim. sonra esim dondurma aldi gerginligim de gecti unuttum gitti. simdiyse tatli bir anı olarak hatirliyorum.

Kimse vazgeçilmez değildir kimse kendini vazgeçilmez sanandan daha aptal değildir ben geçmişte adının önüne eski gelen herşeyi eskidi olarak görüyorum .Adı üstünde o an geçmişte kaldı nasıl liseye donemiyorsak eskiyede öyle donemeyiz yeniyi severdim yenide potansiyel eskide hata ve bitiş sebepleri var

Umurumda olmazdı eski olan karşıdan baksın ona inat değildir hiçbir uzun ilişki aynı yerde kaldığına derdine yansın hayat kısa

Yess ama yenisine bin basıyorum
O sizin fikriniz eski sevgilinin gözüyle onu seviyorsa 5000 bassaniz farketmez önemli olanda bu .Birinin bizden sonra beraber olduğu birinin tipi yaşı mevkisi için ne düşündüğümüzün onların ilişkisinde zerre değeri yok .O sizin gözünüzde bir degerlendirme onları hiç ilgilendirmez bir gün sizde birini seversiniz onun eski sevgilisi de size onbin basar yada buna inanır önemli olan bunu kim takar .Hiç kimse .

Back
X