• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Sevgili :(

Waoww o kiz çok fenaymiş dikkat et sizin aranizi bozmya çalişio apaçik seni kişkirtp sevgilinin senden soğumasi için uğraşio sende yiosn
gibi biraz kusura bakma ama gerçek bu ..
Daha dikkatli dawran cnm bence

Sorun değil ;)
ilk defa bi ilişkm bu kadr uzun sürdü ve inş da devam eder allahım ayırmasın :nazar: İlk defa böyle bi olayla karşılaştığım için ne yapacağımı bilemedm ve çok safımdır kötülük düşünmem hiç gözüm açık değil :59:

Haklsınız ama ben ayarında yapamıyorum iştee ya çok fazla ya çok az .
Ortayı nasıl ayarlıcam ki :)
Sinirlennce falan kendimi hiç kontrol edemiyorum o sakinleştiriyoo :61:
o snirlennce bende sinrleniyorum daha kötü oluyoo :9:
kaçan kovalanır o kaçıyo ben kovalıyorum ama yorulcam az kaldı yanii :95:

Sen niye kovalıyosun ki zaten havalara girmiş sevgilin birde sen böyle yaparsan burnundan kıl aldırmaz.
Bence artık şu kızı hayatınızdan çıkarın ve konusunu açmayın.
Birde sinirlendiğinde durup 10a kadar say işe yarıyor bak :86:

Sorun değil ;)
ilk defa bi ilişkm bu kadr uzun sürdü ve inş da devam eder allahım ayırmasın :nazar: İlk defa böyle bi olayla karşılaştığım için ne yapacağımı bilemedm ve çok safımdır kötülük düşünmem hiç gözüm açık değil :59:

İnşallah sürer .. bence sende biraz kurnaz olmalisin yoksa o kizin oyunu basşari ile sonuçlanacak gibi gelio bence ilişkinizee ne derse neyaparsa yapsn kariştirma onu yoksa sewgilin senden sıkılcak sewgilinede onsuz yapamicani fln fazla belli etme o da birazik hawalanmiş gibim işte bende tam bi aşk doktoru gibi knştm :D:D:D ama hep yaşanan olaylar bunlar artk biliorz azda olsa D:

Teşekkür ederim hepinize :)
Adam oldu gbi biraz :)
Hediye falan almıştım bugünde eline ulaşmışş :)
ayy keşke daha önce gönderseydim diyorum :90:
O kadar mutlu görünüyor ki iltifatlar falan ayy yerim yerim :70:
duygulandı Ruhuuum telefonda ağlıcak gibi oldu :5: kıyamam :59:
Çok özlemiş yaaa :(
önceden ben derdm özledm şöyle böylee şimdi o başladıı oyy oyy :) :D :69:

Back
X