eski sevgili...

halimen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
31
0
11
28
eski erkek arkadaşımla aynı mahalledeniz . Biz ayrılalı 2 hafta oldu. onu hala seviyorum ama olmuyo yapamıyoruz. anlaşmazlıktan dolayı ayrıldık o hala sevdiğini söylemişti ama artık tekrardan sil baştan olmaz sogudum artık.. hergün birbirimizi görüyoruz ona bakmıyorum bile ama o hala seviyo snırım ben ordan geçince dısarı cıkıyo( calışıyo bu arada) benden nefret etmesi için ne yaabilirim sizce ?

Sana zarari mi var seviyosa sevsin burinin nefretini neden kazanmak istiyorsun durduk yere

Çok çelişkili bir yazı
ben seviyorum yazmışsınız ondan sonra soğudum yazmışsınız..
Bu arada bence o sana öylesine bakıyordur.. Sen kendi görmek istediğin gibi görüyorsun bence

eski erkek arkadaşımla aynı mahalledeniz . Biz ayrılalı 2 hafta oldu. onu hala seviyorum ama olmuyo yapamıyoruz. anlaşmazlıktan dolayı ayrıldık o hala sevdiğini söylemişti ama artık tekrardan sil baştan olmaz sogudum artık.. hergün birbirimizi görüyoruz ona bakmıyorum bile ama o hala seviyo snırım ben ordan geçince dısarı cıkıyo( calışıyo bu arada) benden nefret etmesi için ne yaabilirim sizce ?

Satir aralarindan okunacagina gercek derdinizi keske acikca yazsaydiniz.

Burada bari gurur yapmayin, kimse kimseyi tanimiyor ki...

Hala sevildiginizi duymak istiyorsunuz.

Ama seven insan kapiya degil karsiniza cikar.

Ayrilirken hala sevdigini soyledi diye umutlusunuz ama bazilari boyle acik kapi birakir iste.

Boylelikle hayatiniza baskasini sokmazsiniz, onu beklersiniz vs...

Nefret etsin diye bir seyler yaparsaniz aranizda bir hareketlilik olur diye umuyorsunuz.

Ayrilali iki hafta olmus kendinizi unutturmamaya, sicagi sicagina iletisime gecmeye calisiyorsunuz.

Ama bu yersiz bir caba olur.

Kendinize zaman verin, her sey yoluna girer... :KK14:

Şener Şen’le Müjde Ar’ın Arabesk diye bir filmi var, onu izleyin. Orada birkaç taktik var :)

Ilginc bi istekmis. Neden nefret etsin ki? Ayrildigin insanın sana karsi ne hissettigiyle bu kadar ilgilenmen aslında senin hala vazgecemedigin anlamina gelir biliyosun dimi?

Türk filmlerindeki gibi mi

öyle olur ya esas kız kendinden zorla nefret ettirir çok sevmesine rağmen:KK53:

iyide sevmek ve sevilmek kadar güzel bir şey var mı yaa... karşılıklı veya karşılıksız.... sana zarar vermediği sürece rahatsız olmanı gerektirecek birşeyde yok yani.... sana herhangi bir yaklaşımı varsa sende uslubunca açıklamanı yaparsın... ilgilenmediğiniz herhangi bir şey hissetmediğiniz insanlar sizi seviyor diye bu kadar rahatsız olmayın... sizin olduğu gibi karşınızdaki insanlarında duyguları var... tek yapacağın hiçbir şekilde muhattap olmamam yoksa tek bir kelime bile konuşsan karşındaki eğer seviyorsa onun için umuttan başka bir şey olmayacaktır.... konuşma önüne bak ve yoluna devam et.... karşında bir insan var ve seni sevdiğini düşünüyorsun... sen hak etsende hak etmesende seni seven senin değerli olduğunu düşünen birisi var ve sen nasıl kendinden nefret ettireceğini soruyorsun yaa.... bırakın şu seven insanlara zarar verme çabalarını... umut verme ümit verme yeter... ( tabi karşındaki söylediğin gibi seni seviyorsa ) belkide yarın onun kolunda bir kız görürsün.... sen seni sevdiğini düşünürken o kolunda bir kızla karşından geçerse... rahatlayacakmısın... bence üzüleceksin...

Zamanla ikiniz de unutursunuz, bir sey yapmayin ve işe siz gecerken vs. ne yaptigini takip etmemekle baslayin...

yazdigin gidisatla, senden nefret etmesini istemenin alakasini kuramadim.
niye nefret etsin ki, sebep?
sen bisiler hissetmiyorsan, hissetme, o hisssetsin, bu onu baglar.
sen bisiler hissediyorsan, o halde niye nefret etsin?
o sana karsi bisiler hissetmiyorsa, yine neden etsin?
sonuc olarak, niye etsin?

Back
X