- 21 Ekim 2015
- 32
- 13
- 88
- 33
- Konu Sahibi Reyhan7124
arkadaşlar herkese merhaba öncelikle benimde ufak bir derdim var paylaşmak istedim sizle umarım yardımcı olabiliriz birbirimize. Bundan 2 sene önce kısmen akraba uzaktan ve birbirimizi çok iyi tanıdığımız beraber büyüdüğümüz neredeyse bi arkadaş bana gönlünü kaptırdı bununda sebebi gece gündüz saatlerce sıkılmadan sohbet etmemiz ve bu sohbetin bizi baymamasıydı kısacası herşey çok güzel ve yolundaydı. Birgün bana açıldı ve ben de 'benim de aklımdan geçmedi değil aslında' diye cevap verdim sonra ne olduğunu anlamadan bana sevgili gibi davrandı üstüme çok düştü bi ilgi bi ilgi ben ona o gözle hiç bakamamışken birden sevgili olmuştuk ve ben bi gün buluşmalara gitmediğim için kavga çıktı seni sevmiyorum diyip ayrıldım. O gün bugündür de hep içimde bi ukte olarak kaldı çünkü tek mevzu sevmemekti onun dışında herşey süperdi. Ama şimdi aklımdan çıkmıyor sürekli yaptıkları aklıma geliyor kalbim başka atmaya başlıyor herşey onu hatırlatıyor acayip bi pişmanlık var içimde daha önce de vardı ama sadece mantıkendi şimdi aklımdan çıkmıyor yerini dolduracak kimse de çıkmadı karşıma gelenlerde de hep onu aradım Şimdi napıcam bilmiyorum yazamam kendisine ki yazsam da nerden bilicem hayatında biri var mı yok mu birdaha istermi istemez mi diye napsam sizce nacizane fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Vazmı geçsem yoksa bişi yapmam gerekiyor mu ? teşekkür ederim..