• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili..

Reyhan7124

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
32
13
88
33
arkadaşlar herkese merhaba öncelikle benimde ufak bir derdim var paylaşmak istedim sizle umarım yardımcı olabiliriz birbirimize. Bundan 2 sene önce kısmen akraba uzaktan ve birbirimizi çok iyi tanıdığımız beraber büyüdüğümüz neredeyse bi arkadaş bana gönlünü kaptırdı bununda sebebi gece gündüz saatlerce sıkılmadan sohbet etmemiz ve bu sohbetin bizi baymamasıydı kısacası herşey çok güzel ve yolundaydı. Birgün bana açıldı ve ben de 'benim de aklımdan geçmedi değil aslında' diye cevap verdim sonra ne olduğunu anlamadan bana sevgili gibi davrandı üstüme çok düştü bi ilgi bi ilgi ben ona o gözle hiç bakamamışken birden sevgili olmuştuk ve ben bi gün buluşmalara gitmediğim için kavga çıktı seni sevmiyorum diyip ayrıldım. O gün bugündür de hep içimde bi ukte olarak kaldı çünkü tek mevzu sevmemekti onun dışında herşey süperdi. Ama şimdi aklımdan çıkmıyor sürekli yaptıkları aklıma geliyor kalbim başka atmaya başlıyor herşey onu hatırlatıyor acayip bi pişmanlık var içimde daha önce de vardı ama sadece mantıkendi şimdi aklımdan çıkmıyor yerini dolduracak kimse de çıkmadı karşıma gelenlerde de hep onu aradım Şimdi napıcam bilmiyorum yazamam kendisine ki yazsam da nerden bilicem hayatında biri var mı yok mu birdaha istermi istemez mi diye napsam sizce nacizane fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Vazmı geçsem yoksa bişi yapmam gerekiyor mu ? teşekkür ederim..

unutmak için hayatına başkasını sokarsan onu daha çok özlersin, akışına bırakman hayatındaki başka konularla ilgilenmen lazım, yeni insanlarla tanışacağın ortamlara girmek kurs,spor vs tarzı şeyler de iyi gelebilir

Olmuyor git gide çoğalıyor ben yazma kararı aldım en azından artık olumlu yada olumsuz bi sonuca varıcam. Önüme de bakmam da yararlı olucak diye düşünüyorum ne dersiniz ?

Elindeki cevherin kiymetini simdi anlamissin anlasilan.. bence yaz sonucunda kaybedicek biseyin yok sonucunda.

uzun zaman oldu ama nasılsın diye merak ettim, sormak istedim vs diye bir giriş yap bakalım. eğer o da seni unutamamışsa ve hayatında biri yoksa belki yeniden başlar ve bu kez her şey güzel olur.. dilerim.

Elindeki cevherin kiymetini simdi anlamissin anlasilan.. bence yaz sonucunda kaybedicek biseyin yok sonucunda.

uzun zaman oldu ama nasılsın diye merak ettim, sormak istedim vs diye bir giriş yap bakalım. eğer o da seni unutamamışsa ve hayatında biri yoksa belki yeniden başlar ve bu kez her şey güzel olur.. dilerim.

Arkadaşlar cesaretimi toplayıp yazdım.. Merhaba nasılsın diye başladım sen nasılsın Nasıl gidiyor diye devam etti ama gayet sıcaktı. Hatta sanki o konuşmak istiyormuş havası bile vardı ben amin, sağol gibi şeyler yazıp susuyordum o konu buluyordu konuşucak açıkçası hiç beklemediğim bi tepkiyle karşılaştım Ama şöyle bişey var ben direk sordum eskisi gibi misin diye aldığım cevap şu oldu '' sen benim ilk ve son aşkımsın. Senden sonra çok ağladım. Zaman'la hoşlandıklarım belkide sevdiklerimde oldu ama hep birşey eksikti. Seni seviyorum ve hepte sevicem ama biz yanlış insanlarız diye devam etti en sonra yazdığın için çok teşekkür ederim Dedi. Bende konuşacak bişey kalmamış artık dedim ve gittim

Arkadaşlar cesaretimi toplayıp yazdım.. Merhaba nasılsın diye başladım sen nasılsın Nasıl gidiyor diye devam etti ama gayet sıcaktı. Hatta sanki o konuşmak istiyormuş havası bile vardı ben amin, sağol gibi şeyler yazıp susuyordum o konu buluyordu konuşucak açıkçası hiç beklemediğim bi tepkiyle karşılaştım Ama şöyle bişey var ben direk sordum eskisi gibi misin diye aldığım cevap şu oldu '' sen benim ilk ve son aşkımsın. Senden sonra çok ağladım. Zaman'la hoşlandıklarım belkide sevdiklerimde oldu ama hep birşey eksikti. Seni seviyorum ve hepte sevicem ama biz yanlış insanlarız diye devam etti en sonra yazdığın için çok teşekkür ederim Dedi. Bende konuşacak bişey kalmamış artık dedim ve gittim

Ay okudum okudum dedim oh ne guzel yeni bir ask basladi, sonra sonundaki yanlis insanlar deyince bi uzuldum nedense. belkide kendince sana naz yapiyor olabilirmi ki?

anaa nasıl başlamış nasıl devam etmiş konuşmasına:KK57: sana bişey diyeyim mi, eğer gerçekten şuanda seviyor olsaydı asla seni bulmuşken vazgeçmezdi asla. ne kadar da ağız yapmış. nasıl yanlış insanlarmışsınız ki? zamanında çok da güzel anlaşıyomuşsunuz, sadece senin duyguların eksikmiş. şimdi duyguların da var. ee? araya birileri girmiştir kesin, soğuduğu çok belli. boşver, hiç üzmesin sakın bu durum seni. denedin baktın, adam artık eski adam değil. içinde kalmaz en azından.

Ay okudum okudum dedim oh ne guzel yeni bir ask basladi, sonra sonundaki yanlis insanlar deyince bi uzuldum nedense. belkide kendince sana naz yapiyor olabilirmi ki?

Ya zaten 3 yıl aradan sonra ilk yazma da boynuma sarılmasını beklemedim istemezdim de ama bu kadar sıcak bi konuşma da beklemiyordum açıkçası kaç defa hala seviyorum aşığım diye söyledi sanki açık kapı vardı gibime geldi bilmiyorum

anaa nasıl başlamış nasıl devam etmiş konuşmasına:KK57: sana bişey diyeyim mi, eğer gerçekten şuanda seviyor olsaydı asla seni bulmuşken vazgeçmezdi asla. ne kadar da ağız yapmış. nasıl yanlış insanlarmışsınız ki? zamanında çok da güzel anlaşıyomuşsunuz, sadece senin duyguların eksikmiş. şimdi duyguların da var. ee? araya birileri girmiştir kesin, soğuduğu çok belli. boşver, hiç üzmesin sakın bu durum seni. denedin baktın, adam artık eski adam değil. içinde kalmaz en azından.

Evet soğukluk vardır illaki 3 yıl az buz değil ama bilmiyorum bidaha güvenmesi inanması hemen hiç bişey olmamış gibi davranmasını beklemek doğru değil mi bilmiyorum

Evet soğukluk vardır illaki 3 yıl az buz değil ama bilmiyorum bidaha güvenmesi inanması hemen hiç bişey olmamış gibi davranmasını beklemek doğru değil mi bilmiyorum

3 yıl olduğunu bilmiyodum. uzun bir zaman.. köprünün altından çok sular akmıştır..

Zamana bırakın olacağı varsa olur ama kendinizi de kaptırmayın sonuçta aradan 3 yıl geçmiş ve insanlar iyi kötü değişir, olgunlaşır.

Unut mu diyorsun yani :KK43: napıcam bilmiyorum bu kadar etkileneceğimi düşünenmiştim hiç :'(

tamemen boşluktan diyorum. eğer sevebileceğin biri çıksaydı karşına o aklına bile gelmezdi. ben yoluna bakman taraftarıyım. bir de bakarsın dönmek ister, belli olmaz bu işler. ben senin ve onun yaşını merak ettim.

tamemen boşluktan diyorum. eğer sevebileceğin biri çıksaydı karşına o aklına bile gelmezdi. ben yoluna bakman taraftarıyım. bir de bakarsın dönmek ister, belli olmaz bu işler. ben senin ve onun yaşını merak ettim.
24 yaşındayız şuan ikimizde. Teşekkür ederim yazdığın için bakalım bende akışına bırakıyorum ya döner yada beni başkasına kaptırır diyelim :)))

Zamana bırakın olacağı varsa olur ama kendinizi de kaptırmayın sonuçta aradan 3 yıl geçmiş ve insanlar iyi kötü değişir, olgunlaşır.
Haklısınız kendisi de Dedi zaten çok değiştim çok şey öğrendim diye. Kalben ve aşk açısından olsa seni asla bırakmazdım ama mantıken yanlış kişiyiz Dedi. Oluruna bırakıyorum artık hayırlısı inşallah teşekkür ederim

Haklısınız kendisi de Dedi zaten çok değiştim çok şey öğrendim diye. Kalben ve aşk açısından olsa seni asla bırakmazdım ama mantıken yanlış kişiyiz Dedi. Oluruna bırakıyorum artık hayırlısı inşallah teşekkür ederim
O istediği kadar kalben mantıken şöyle böyle desin hayat insanlara sürpriz yapabiliyor, zaman gösterir :) Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

24 yaşındayız şuan ikimizde. Teşekkür ederim yazdığın için bakalım bende akışına bırakıyorum ya döner yada beni başkasına kaptırır diyelim :)))

yaşlarınız küçük sayılır:KK16: akışına bırak ama kafanı da onunla meşgul etme. duygusal olarak bir insanı beklemek kadar yıpratıcı bişey olamaz.

Back
X