- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.807
- 133
- Konu Sahibi nazlihilton
-
Evet haklisiniz.Siz neden kendizi hayattan soyutlayarak cezalandırıyorsunuz ki ...
Bitmiş gitmiş.Her yeni gün yeni bir başlangıç...
29 yaşında geldim ben erkekleri anlayamadım . Sana özledim dedikten sonra ertesi günü hayatlarına bakabilirler hayatlarına devam edebilirler. Sanırım bizim gibi değiller olmadıysa olmadı önüme mantığı onlarda baya bir yaygın fakat hiç yeri yokken şanslarını da denerler denediklerinde de yanıp tutuşmuyırlardır aslında öyle bir denemektir. Yaşadım çünkü bunları ben ağlarken onlar günlerini gün ettiler hala da öyle .O kadar seviyorsan aşıksan bir şans verebilrisin konu neydi neden ayrılmıştın?
Benimde ilişkim taze yeni bitti ve bende uzun bir süre kimseyi hayatıma almayı yada tanımayı düşünmüyorum. Bence sen doğrusunu yapıyorsun acın tamamen dinmeden birini tanımaya gerek yok..
Erkekler mi,onlar nasıl bir karaktersizlikle doğuyorlar anlamadım,gerçekten anlamıyorum da
Güvenme kimseye,bende güvenmicem
Sonrasında acı kötü çünkü,toparlanma süreci falan
konularına baktım okudum,ayrılma sebeplerimiz aynı olmasada adamların verdiği tepkiler bir.Bencede karaktersiz hepsi allah nasil biliyosa öyle yapsin
Ailesinin etkisinde kalmış sanırım tanışmadan sonra böyle bir şey olduğuna göre . Neyse zaten bitrmişiniz ve ne güzelk ki geri dönmemeyi başarabilmişiniz.Göstermlik keyifli gibi de duruyı olabilir. Şu sosyal medyada her mutluluktan uçn gerçekten mutlu değil bunu bir öğrenelim önce çoğu nispet amaçlı paylaşımlar yapıyor.Arkadaslari bile benden daha once geliyordu. Plan yaptiysak ve arkadaslari davet ettiyse onu yok gelemem diyemiyodu ben hazirlandigimla kaliyodum. Birde alel acele ailemle tanismak istedi geldi sonra ben gittim. Ailecek demislerki abin yazin evlenmeden sen sozlenemezsin bile. Boyle boyle soguk davranmaya basladi gel konusalim cozelim dedim 3 hafta buluşmamak için 40 bahane uretti. Bende lanet olsun cekemem seni daha fazla dedim sonra işte dedigim gibi geri dondu ben tersleyince sen bana yasaklar koymaya çalıştın hadi gule gule yazdi. Yani bu saatten sonra ailem de kabul etmiyor onu boyle.
Aminn insallah hepimizikonularına baktım okudum,ayrılma sebeplerimiz aynı olmasada adamların verdiği tepkiler bir.
Üzüldüm,allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?