eski sevgili

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.807
133
Kizlar merhaba, konumu hatirlarsiniz belki sozlenmek uzereyken herkes duymusken sacma sebeplerden ayrildik daha dogrusu beni bezdirme politikasiyla ayrilmami sağladı. Sonra 3 4 ay sonra faceden yazdi ozledim diye bende dumduz gitmistim. Bugun aklima geldi birden arkadasimin faceinden girdim baktım. Adam hayatindan halinden memnun almis 2 tane kiz 2 tane de kendi arkadaslari gezmeye tozmaya birde video koymus eglenirken. Üzülmuyorum ama ben ayrildigimizdan beri kimseyle görüşmuyorum tanismak tanimak isteyenlere de fırsat vermiyorum. Sozlenen nisanlanan birilerini gorunce içim aciyo. Annem ceyizini tamamlayalim bile diyince artik ne gerek var diyorum sanki birdaha hic evlenemicekmis gibi. Iyiyim ama bu psikolojiden çıkamıyorum birde adami bugun vur patlasin durumunda gorunce sinirlerim bozuldu iyice. Hayatimda hergun ayni sabah kalk ise git gel haftasinu kursa git eve don. Size yazinca yaptiginiz yorumlar iyi geliyor paylasmak istedim. Sevgiler herkese

Siz neden kendizi hayattan soyutlayarak cezalandırıyorsunuz ki ...
Bitmiş gitmiş.Her yeni gün yeni bir başlangıç...

29 yaşında geldim ben erkekleri anlayamadım . Sana özledim dedikten sonra ertesi günü hayatlarına bakabilirler hayatlarına devam edebilirler. Sanırım bizim gibi değiller olmadıysa olmadı önüme mantığı onlarda baya bir yaygın fakat hiç yeri yokken şanslarını da denerler denediklerinde de yanıp tutuşmuyırlardır aslında öyle bir denemektir. Yaşadım çünkü bunları ben ağlarken onlar günlerini gün ettiler hala da öyle .O kadar seviyorsan aşıksan bir şans verebilrisin konu neydi neden ayrılmıştın?

Arkadaslari bile benden daha once geliyordu. Plan yaptiysak ve arkadaslari davet ettiyse onu yok gelemem diyemiyodu ben hazirlandigimla kaliyodum. Birde alel acele ailemle tanismak istedi geldi sonra ben gittim. Ailecek demislerki abin yazin evlenmeden sen sozlenemezsin bile. Boyle boyle soguk davranmaya basladi gel konusalim cozelim dedim 3 hafta buluşmamak için 40 bahane uretti. Bende lanet olsun cekemem seni daha fazla dedim sonra işte dedigim gibi geri dondu ben tersleyince sen bana yasaklar koymaya çalıştın hadi gule gule yazdi. Yani bu saatten sonra ailem de kabul etmiyor onu boyle.

Benimde ilişkim taze yeni bitti ve bende uzun bir süre kimseyi hayatıma almayı yada tanımayı düşünmüyorum. Bence sen doğrusunu yapıyorsun acın tamamen dinmeden birini tanımaya gerek yok..
Erkekler mi,onlar nasıl bir karaktersizlikle doğuyorlar anlamadım,gerçekten anlamıyorum da
Güvenme kimseye,bende güvenmicem
Sonrasında acı kötü çünkü,toparlanma süreci falan

Bencede karaktersiz hepsi allah nasil biliyosa öyle yapsin

Ailesinin etkisinde kalmış sanırım tanışmadan sonra böyle bir şey olduğuna göre . Neyse zaten bitrmişiniz ve ne güzelk ki geri dönmemeyi başarabilmişiniz.Göstermlik keyifli gibi de duruyı olabilir. Şu sosyal medyada her mutluluktan uçn gerçekten mutlu değil bunu bir öğrenelim önce çoğu nispet amaçlı paylaşımlar yapıyor.

bence en iiyisini yapıyosun uzak kal daha yeni ayrılık yaşamışsın benim nerdeyse 2 yıl olcak hayatıumda kimseyi istemiyorum..erkekler böyle işte hemen ayrıldıktan sonra baskasına gıdebiliyolar bizim gibi değiller sosyal medyadan bakma bidaha insan kendini çok kötü hissediyo..

klasik erkekler işte.. 3-4 gün üzülüyorlar sonra hoop hemen kız buluyorlar.. şaşırılcak bir durum değil ama sende onu stalklamayı bırakmalısın bence. o ne yaparsa yapsın umrunda bile olmasın
onun nasıl halde olduğunu gördün,boş yere üzülme artık.. önüne bak pozitif olmaya çalış :)
gül,eğlen mutlu ol yani daha ne diyim :)

Daha nekadar kötü bir insan olmali artik kendi hayatina
Bakma. Icin. Nisana az kala yapmadigi kalmamis,
Esmis kafasina, sana yazmis, hayatin tadini cikariyor baska
Kizlarla, videolaroni herkese paylasiyor.

Umurunda degilsin , anla bunu ve onu takip etmekten vazgec.
O senin umurunda hic olmasin. Yoluna bak artik...

Hayat devam ediyor.
Insanlar ne zorluklar cekiyor canlarini kaybediyor.. Ama yasamaya devam ediyor.
Kendinizi en iyi siz tanirsiniz silkelenin ve kendinize gelin. Gencliginiizi yasayin bir daha bu zaman gelmicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…