seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şey başıma gelmişti. ayrılmıştık hayatımı yeni yeni yoluna koyuyodum toparlanıyordum ki ondan bayram gunu bayram mesajı geldi. ama ben cevap vermedim birkaç tane daha attı sonundada hiçbirine cvp vermediğim için çok dokunaklı bi mesaj yazdı bana. bende benim için artık öldüğünü belirten bi mesaj attım sonra biriki mesaj daha attı asla cevap vermedim. yok ben onun için ölmezmişim asla beni unutamazmış ben nasıl unutmuşum vs vs . aklımı oyle karıştırmıştıki eğer o mesajları karşıma çıkıp söyleseydi biliyordum ki affederdim onu. yapamadı söyleyemedi bende asla mesajlarına cevap vermedim oylece koptuk. Neden ayrıldığınızı bilmiyorum ama eğer seni çok kırdıysa dönüşü yoksa sakın cevap verme arkadaşım. belliki başkasını bulamamış sana zar atıyor tekrar. yapma cevap verme oylece kalakalsın. bu arada aşkımdan olen biten adam mesajlarına cevap vermedikçe beni asla unutamayacğını soyleyen adam ne mi oldu kısa zaman sonra başkasını buldu ve evlendi. bu kadar işte.....