• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgiliden bayram mesajı:(

RUNYA38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
8
0
36
İstanbul
geçtiğimiz kurban bayramında hiç beklemediğim bir anda eski sevgilimden bayram mesajı aldım.mesaj geldiğinde ilk önce tanımadım numarasını ama daha sonra o olduğunu anladım tabiki:(bayramın ikinci günü akşamı atmış mesajı.'bayramın mübarek olsun runya,allah nice bayramlara erdirir inşallah.' çok düşündüm cevap yazıp yazmamayı çünkü en son konustuğumuz zamanlar beni gerçekten cok kırmıstı.ama sonunda sadece amin yazıp yolladım.doğrumu yaptım yanlışmı yaptım bilmiyorum ama yaptım işte.ve bu mesajla birlikte derinlere sakladığım herşey gün yüzüne çıktı.sanki daha dün ayrılmış gibiyim ondan.özlemim,sevgim,nefretim hepsi yeniden canlandı.ona söylemek istediğim o kadar çok şey varki ama kendime yedirip arayamıyorum.elimden gelen tek şey allahıma onun beni araması için dua etmek.
ben onun numarasını bile silmişken onun çok rahat bi şekilde bayram mesajı atması çok sinirlendirdi beni.son konusmamızın üstünden aylar geçti.ama ben yine bir mesajıyla üstelik sadece bir bayram mesajıyla alt üst oldum.mesaj atmak için telefonu elime alıyorum ama yediremeyip yeniden bırakıyorum.ama içimden bi seste söyle içindekileri kus diyo,senin içini kemireceğine söyle kurtul diyo ama yapamıyorum.sadece onun araması için dua ediyorum:(

seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şey başıma gelmişti. ayrılmıştık hayatımı yeni yeni yoluna koyuyodum toparlanıyordum ki ondan bayram gunu bayram mesajı geldi. ama ben cevap vermedim birkaç tane daha attı sonundada hiçbirine cvp vermediğim için çok dokunaklı bi mesaj yazdı bana. bende benim için artık öldüğünü belirten bi mesaj attım sonra biriki mesaj daha attı asla cevap vermedim. yok ben onun için ölmezmişim asla beni unutamazmış ben nasıl unutmuşum vs vs . aklımı oyle karıştırmıştıki eğer o mesajları karşıma çıkıp söyleseydi biliyordum ki affederdim onu. yapamadı söyleyemedi bende asla mesajlarına cevap vermedim oylece koptuk. Neden ayrıldığınızı bilmiyorum ama eğer seni çok kırdıysa dönüşü yoksa sakın cevap verme arkadaşım. belliki başkasını bulamamış sana zar atıyor tekrar. yapma cevap verme oylece kalakalsın. bu arada aşkımdan olen biten adam mesajlarına cevap vermedikçe beni asla unutamayacğını soyleyen adam ne mi oldu kısa zaman sonra başkasını buldu ve evlendi. bu kadar işte.....

seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şey başıma gelmişti. ayrılmıştık hayatımı yeni yeni yoluna koyuyodum toparlanıyordum ki ondan bayram gunu bayram mesajı geldi. ama ben cevap vermedim birkaç tane daha attı sonundada hiçbirine cvp vermediğim için çok dokunaklı bi mesaj yazdı bana. bende benim için artık öldüğünü belirten bi mesaj attım sonra biriki mesaj daha attı asla cevap vermedim. yok ben onun için ölmezmişim asla beni unutamazmış ben nasıl unutmuşum vs vs . aklımı oyle karıştırmıştıki eğer o mesajları karşıma çıkıp söyleseydi biliyordum ki affederdim onu. yapamadı söyleyemedi bende asla mesajlarına cevap vermedim oylece koptuk. Neden ayrıldığınızı bilmiyorum ama eğer seni çok kırdıysa dönüşü yoksa sakın cevap verme arkadaşım. belliki başkasını bulamamış sana zar atıyor tekrar. yapma cevap verme oylece kalakalsın. bu arada aşkımdan olen biten adam mesajlarına cevap vermedikçe beni asla unutamayacğını soyleyen adam ne mi oldu kısa zaman sonra başkasını buldu ve evlendi. bu kadar işte.....

üniversitedeyken tanıştık onunla.çok uğrastım onu sevebilmek için.oda cok uğrastı benm onu sevmem için.ve sonunda sevdim.gercekten sevdim.başka şehirde okuyordum annem,babam,arkadasım,kardeşim herşeyim olmustu bir anda.onunda beni sevdiğini adım gibi biliyordum.ama benm arkadasımla onun arkadaşı arasında bi anlaşmazlık oldu ve onların arasındaki sürtüşme bizim ilişkimizede yansıdı.daha doğrusu ben yansıttım.arkadasımın dolduruşuna gelip sürekli tartısma çıkarıyodum falan derken ilişkimiz yıprandı sayemde.daha sonrada bitti.uzun bi süre görüşmedik bi seneyi aşkın bi süre.daha sonra yine bi anda aradı özlediğini söledi.unutamadığını söyledi.istanbula geldi görüştük ama eski konulardan hiç bahsetmedik.hem cok yakın hem bi o kadar uzaktı sanki.sonraki günlerde yine konustuk falan ama iş tam anlamıyla ciddiye binmedi.tam olarak adını koymadan yine koptuk birbirimizden.şimdi aylar sonra yine bu mesaj.ne yapacağımı şaşırdım artık.böyle ille sevgilim olsun diyen,onun bunun peşinde koşan bi tip değildir.yasına uygun hareket eder olgundur.o yüzden ne yapmaya calısıyor anlayamıyorum.ne yapıcam ne edicem bilmiyorum.bi tek onu hala tam anlamıyla unutamadığımı biliyorum.zaten unutmus olsaydım ayrılmamızın üstünden 1,5 sene gecmesine rağmen hayatımda biri olurdu:(

ama çok uzun zaman geçmiş canım .1,5 sene sensiz yapabilmiş bu adam. seven insan bence yapamazdı. gidişata bak bakalım barışmak için neler yapacak ? ama şunu unutma lütfen bizim için doğru insan olsalardı geçmişimizde kalmazlardı.

ama çok uzun zaman geçmiş canım .1,5 sene sensiz yapabilmiş bu adam. seven insan bence yapamazdı. gidişata bak bakalım barışmak için neler yapacak ? ama şunu unutma lütfen bizim için doğru insan olsalardı geçmişimizde kalmazlardı.

aynen öyle cok uzun zaman gecti.seven insan yapamazdı evet ama bende seviyodum halada içimde tam anlamıyla bitmiş değil ama bende onsuz yaptım 1,5 sene.bir kere bile aramadım barışmak için adım atmadım.bilmiyorum kaç gün gecti üstünden hala ses yok.bu saatten sonrada ses cıkmaz herhalde.rabbim sabrımı deniyo herhalde başka bi anlam veremiyorum.evet bende senin gibi düşünüyorum hayırlı olsaydı bi şekilde hayatımda olurdu hala diyorum.allah her konuda herkesi hayırlara cıkarsın.herkesin gönlüne göre versin:(

Back
X