eski sevgiliden gelen hediyeler ne yapılmalı?

Ya hepsi sevgiliye geri gönderilmeli veya ihtiyacı olanlara bağışlanmalı......

keşke herkes senin dediğin gibi yapsa benim eski erkek arkadaşım benim sürekli kullandığım bazı şeyleri halen göndermedi 3 ay oldu:(( napcam bilmiyorum

keşke herkes senin dediğin gibi yapsa benim eski erkek arkadaşım benim sürekli kullandığım bazı şeyleri halen göndermedi 3 ay oldu:(( napcam bilmiyorum

ilk olarak :) ayrıldıktan sonra kalan hiçbir eşya değerli olmamalı. geri dönme ihtimali varsa göz önünde olmayan bir kenarda saklayın.

maddi olarak değersiz, ilişkiye özel ya da kullanılamayacak olanlar çöpe atılmalı,
iyi ve kullanılabilir durumda olanlar da çevredeki tanıdıklara verilmeli bence.

geri göndermesini beklediğiniz eşyalar ne tür şeyler ki?

canım meslektaştık örneğin kitaplarım (benim için çok önemli) geri isteyemiyorum da dialoga geçtiğimi zannedecek eminim..

geri iyade edilmeli

arkadaşlar en sonunda benim için önemli olan eşyalarımı geri vermesi için ona mesaj attım, ilginç olan ilk olarak eşyalarımı attğını söylemesiydi neden böyle bi şey yaptın diye üstelediğimde atmadığını ortak bir noktada(çünkü ikimiz farklı yerlerde yaşıyoruz) görüşüp verebileceğini söyledi.(sizce barışmaya mı çalışıyor?) ne yapmalıyım?:(

barışma sinyalleri ve ardından ikna etme çabaları...

arkadaşlar bu konuyu dört ay önce açmıştım. ve sonucu sizle paylaşmak istiyorum. eşyaları geri verdi ve biz tekrar başladık. 4 ay boyunca inişli çıkışlı bir ilişkimiz oldu ve sonunda dün noktalandı. kendimi çok zor tutuyorum, parçalanmış gibi hissediyorum..umarım bunu atlatırım.

Back
X