• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgililere takıntılı olanlar?

LoVeLy_DeViL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
83
2
98
İstanbul
Eğer daha önce de benim konularımı okuduysanız konularımın %90'ı eski sevgilimle ilgili size de böyle oluyor mu sürekli aklınıza geliyor mu bu neden kaynaklıyor olabilir?

Olmazmi canım oluyor tabi.
Çünkü bir insan eğer gerçekten sevdiği birinden ayrıldıysa pat diye unutması mümkün olabilir mi öyle olsa o his sevgi olmazdı zaten..

olmazmııı tüm pisliklerine rağmen halaa onu her an düşünüyorum:(((çok üzgünümm.Allahtan tek isteğim onun adını bile hatırlamayacak birini çıkarsınnn

dün bitti , çok fazla üzülmemiştim amaa bugün çok özlüyorum :43: hakaretlerine rağmen :43:

kadınlar unutmaz genelde hatırlamak istemezler. çünkü yerlerine onların kıymetini anlayan, aşkı adam kullanmak değil de saygı duymak olarak algılayan insanlar karşılarına çıkar. daha iyilerinin olduğunu anlarlar.
yeni ayrıldıysanız zaman geçene kadar böyle hissetmeniz normal. kendinize zaman verin.

kadınlar unutmaz genelde hatırlamak istemezler. çünkü yerlerine onların kıymetini anlayan, aşkı adam kullanmak değil de saygı duymak olarak algılayan insanlar karşılarına çıkar. daha iyilerinin olduğunu anlarlar.
yeni ayrıldıysanız zaman geçene kadar böyle hissetmeniz normal. kendinize zaman verin.

Aşk ve saygıyı bir arada tutabiliyorsanız valla bravo size:46::46::46::46::46:

bir gün benim karşıma çıkar mı annecim diye sorasın geldi :))

once karsima birinin cikmasi lazim ki takik oldugumu anlayabileyim,bakalim nerden cikacak kismetim.:18:
takik olmayacagimi dusunuyorum ama cunku terketti ve soylediklerni haketmedim.

bugün bir ara onu ve yaptıklarını düşünmeden bir süre geçirdiğimi farkettim. işteyken e-kitap filan okudum. psikolojiyle ilgili bişiler okudum iyi geldi. ondan herhalde kafam dağıldı azıcık. ama daha dün uyanıkken çok düşünüyorum diye erken yatmaya çalışırken rüyalarıma giriyorlar. dışardaymışız o ve yeni sevgilisi ve bir çiftle dışarda oturuyorlar. öyle bir ara birbirimize laf attık kız için beğene beğene bunu mu beğendin diyorum :)) uzak durun diyorum. sonra ne mi oluyorum gelip yatağımın ucuna yanıma otuyorlar. konuşmaya devam ediyorlar suratları asık. yeni kız arkadaşı hem benle konuşuyor hem sürekli mesaj atıyor bana bunalarak uyandım malesef.

benim sürekli aklıma gelip, canımın yanmasının sebebi pazartesi günü bana yalanlar attığını, beni oyaladığını, beni kullandığını anladım. adamın derdi "sahiplenme" değilmiş. benim sahiplenmemi istemiyormuş. kısmetlerini kapatmayayım diye:)) yeni sevgilisini ilan ediyor herkese ve sahibim var diyor utanmadan. bakalım ettiğim bu kadar ahla ne kadar mutlu olabilecek? ona ne olursa olsun tek isteğim içimdeki bu sıkıntıların biran önce bitmesi onun yaptıklarını sindirip unutmam. iyice sıradanlaşması. içimdeki insanlığını öldürdü cenazesini kaldırır kaldırmaz dim dik durucam:52:

Son düzenleme:
ne kadar yas tutsanız da ölüleri geri getiremezsiniz hanımlar. bırakın onu atın hayatınızdan. zaten değecek adam ilişkiye başladıktan sonra kıymet bilir sevgisinin arkasında dururdu. hayatınızdan -ciddi problem olduktan sonra-1 kere attığınız insanı bir daha hayatınıza sokmayın.
hem giden adam gelse ne hayır? o orada belki de gününü gün ederken sen burada ah vah. kıymetsizi kıymete bindirmeyin.

ne kadar yas tutsanız da ölüleri geri getiremezsiniz hanımlar. bırakın onu atın hayatınızdan. zaten değecek adam ilişkiye başladıktan sonra kıymet bilir sevgisinin arkasında dururdu. hayatınızdan -ciddi problem olduktan sonra-1 kere attığınız insanı bir daha hayatınıza sokmayın.
hem giden adam gelse ne hayır? o orada belki de gününü gün ederken sen burada ah vah. kıymetsizi kıymete bindirmeyin.

ehlimanacım sen bu işin ehlisin :64::64:

çok sağol tatlım. erkeklere değmez bu kadar üzüntü:32::32::32:
ben kendimden biliyorum ağrı acı veren herşeyden kaçarız ama konu erkeklerse üzerine basa basa acıya gideriz garip ya:52:

İlk önce hepinizin yorumları için çok teşekkür ederim :) Ben sevgilimden ayrılalı çok zaman geçti ve ayrılırken çok acı çektim sonra uzun bi süre unuttum onu ve son zamanlarda yine kalbime girmeyi başardı onu bir yerde görünce heyecanlanmaya başladım,her yaptığım hareketi onunla bağdaştırmaya çalışıyorum;örneğin metrobüse ilk onunla binmiştim her metrobüse bindiğimde onu hatırlıyorum vs.böyle saçma şeyler.Bundan nasıl kurtulacağım bilmiyorum.

Back
X