eski sevgilim beni aramıyor,çok utangançtır. acaba mesaj yazsam mı ?

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
merhabalr kızlar bilmem beni hatırlayan var mı
geçen sene nişanlanmak üzereyken kayınvalidenin huysuzlukları yüzünden sevgilimden ayrıldım,barışmak istedi dönmedim sonra sevgi ağır bastı tekrar başlamak istedim fakat o kabul etmedi sonra öğrendim ki annesi beni istemediği için hayır demiş
en son dayısı enişteme konuşmaya gelmişti ben de sevgilime mesaj yazdım konuşalım dedim bana hiçbir duygusunun kalmadığını söyledi bende aileni bir daha gönderme dedim

1 ay sonra beni msne ekledi kabul ettim,dayısı enişteme gelmiş anneanneme beni istediklerini fakat anneyi ikna etmeye çalıştıklarını söylemişler
ama eski sevgilim beni aramıyor,çok utangançtır acaba mesaj yazsam mı yada ne yazmalıyım
yardımınız için tşk:71:

alla alla çok garip sevgilin ailenden utanığ çekinebilirde seni niye aramıyo..
bana saçma geldi açıkçası..senden niye utanoyoki

bi kere olmamış bence denemeye gerek yok
sadece şimdi değil ilerde ne sorunlar çıkarır o kaynana biliyormusun sen
üstelik sevgilin annesinin ağzına bakıp sana karşı bişe hissetmiyorum dediyse
ilerde neler neler yaparlar allah bilir

canım annesi istemiyor diye senden soğumuş ya...!!!!

bence geri dönme ve onunla ilişkini kesinlikle kes.

seni ailesine kabullendiremeyen bir erkek ve de annem istemedi...

beni de kaynanam istemedi ama eşim ya minikyaramaz ya da kimse.

eğer o olmazsa da evi terkederim demiş...!

kızlar ben onu unutamadım,başka taliplerim oluyo tam evet dicem böyle haber geliyo,kader mi diyorum bazen ayrı şehirlerdeyiz haber alması imkansız,onu reddeceğimi düşünüyor pek gururludur beyefndi inanın bilmiyorum aslında son kez denesem ya tmm yada tamamen bitsin
bide içimdekileri dökmek istiyorum ona son kezde olsa konuşmak

Son düzenleme:
burda birçok kez gördüm denenmiş şey bi daha denenmez
annesinin sözüne bakan adamdan medet bekleme, taliplerini kaçırdığın için ilerde çok üzülceksin

eğer bana söyleyecek bişeyiniz varsa iyi veya kötü direk bana söyleyin,yetişkin bir erkeksiniz sizi yargılayacak veya sert bir tepki verecek değilim
fakat bunlar sizden habersiz oluyorsa artık haberiniz var ailenizle konuşun,bana söylediklerinizi onlara da iletin bu söylentiler,dedikodular bitsin artık,
yazsam nasıl olur :26:

canım başka bişey için vazgeçmiş olsa mesaj at derim ama madem annesi istemediği için senden vazgeçmiş hiç mesaj falan atma ama arkadaşların da dediği gibi sen kafaya koymuşsun biz atma desek de atarsın sen

Lütfen, konu başlıklarımızı içeriği yansıtacak şekilde seçelim.

Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.

Back
X