eski sevgilim beni "en yakın arkadaşım" dediği kız için terketmiş!!!

sevgiliniz sizi kankası için terketse ne yaparsınız?

• muhattab bile olmam

OY: 23 54,8%
  • telefon açıp ağzıma geleni sölerim

OY: 8 19,0%
  • beddua ederim

OY: 7 16,7%
  • intikam alırım

OY: 4 9,5%

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
oldum olası zaten kızla erkek arasındaki kanka muhabbetini anlamış değilimdir.
Allaha havale et, zaten birinin kalbini kırarak başlatılan hiçbir ilişki mutlu sonla ermez.

Ben de burda şuan sevgili olunan en yakın kız arkadaşım.Ama durumumuz farklı biraz.Ben erkek arkadaşımla 15 yıldır dosttum.Çoğu ilişkilerine şahit oldum yeri geldi sırdaşı oldum ilişkilerinde yol gösterdim.Son ilişkisi bittikten sonra başladı bizim birliktelğimz.Yani benimle birlikte olmak için terketmedi kız arkadaşını.Ama tabi şuan o eski kız arkadaşı durumdan haberdarsa belki de günahımızı almıştır beni kandırdılar diye.Birlikteliklerinde ne erkek arkadaşım ne de ben şuanki durumumuzu hayal bile etmezdik.Zaten onlar beraberken ben üniversite için başka şehirde bulunuyordum.Sadece telefonla görüşüyorduk.O kızla fazla samimiyetim olmamıştı yani.Ama hayat bu asla asla dememeli.Herşey insanlar için.

arkadaşım o üzüntüyle ankete kankası için yerine kakası için terk etse yazmışsın, eh doğru da yapmışsın aslında. sırnaşık şey

ne demek bi şey demem? aç telefonu say say say. ikisine de.

arkadaşım o üzüntüyle ankete kankası için yerine kakası için terk etse yazmışsın, eh doğru da yapmışsın aslında. sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
koptum yaaa:roflol::roflol:

arar telefonda küfürler eder beddular ederim.. sonra bidaha suratına bile bakmam hiçbirşekilde naparsa yapsın ama o anlık öfkemi sinirimi tokat gibi çarparım suratına değermi bilmem ama kendi kendimi yemektense içimdekileri kusarım

ahahaha ben de koptum he, hiç dikkat etmemiştim. direkt okuyunca çok komik oluyo anketin başlığını :roflol:

neiseki onun en yakın arkadaşı...düşünsene ya senin en yakın arkadaşın olsaydı?biz neler gördük neler

Back
X