Eski sevgilim benim için birini tehdit etmiş !

Cilekreceliii3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
151
26
48
32
Merhabalar ablalarım. Uzun süre aradan sonra yeniden size koştum. Eski sevgilimle aradan bir yıla yakın zaman geçti ayrılığımızın. Ben onu aldatma korkusuyla, aynı okulda olmamıza rağmen kesinlikle erkeklere yaklaşmadım. Sıradan iletişimleri bile kurmamaya çalıştım. Aşırı kıskançtı kendisi. Anlatmaya utandığım bir olay oldu. Alt dönemler fiziğim hakkında konuşmuşlar. Yani şey, poposu güzel be gibi cinsel içerikli bi konuşma. Bu bir şekilde kulağıma geldi. Eski sevgilimin yakın arkadaşı yurt arkadaşım. O da duymuştu bu olayı ben çok sinirlendim. Ama adamlara gidip neden konuştunuz diyemedim tabii. Ortak arkadaşımız bunu eski sevgilime anlatmış. Kaşlarını kaldırıp bunu ne cüretle yaparlar bakışı atmış. Nasıl bi cesaret der gibi. Mimiklerimi görebilseydiniz keşke. Neyse ortak arkadaşımız bir şeyler yapıcak mısın diyince yapayım da bana aşık diye dolansın ortalarda di mi diyip konuyu kapatmış. Daha sonrasında erkek arkadaşlarına anlatıp çocuğu tehdit ettirmiş ve bunu ortak arkadaşımızdan saklamış. Sevdiğini kesinlikle kabul etmiyordu fakat bakıyordu, kıskanıyordu ve bu olay gibi şeyler işte. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. Napmamı öneriyorsunuz

Kaslarini kaldirmasi seninde epey hosuna gidiyor demek ki, esir gibi yasamissin. Hala yasamaya meyillisin.

Aldatma korkusuyla ne demek ya? Bi erkekle konusunca onu aldatmis mi oluyorsun? Ayrilmissin bitmis. Boyle hastalikli kiskancliklar, tehdit etmesi falan hosuna gitmesin. Normal degil bunlar.

Haklısınız. Aslında hepsinin farkındayım. Bir yıl oldu ve ben aşamadım. Rahatsız oluyorum artık

napıcaksınız ki 1 yıldır ayrıymışsınız siz yolunuza eski sevgiliniz kendi yoluna yani büyümemiş ki eski sevgiliniz tehtit falan boş işler sevdiğini kabul etmeyen burnundan da kıl aldırmayan biriymiş uğraşmaya üstüne düşünmeye değmez.Çok seven kıskanan kendi gelir zaten.

Hiç birşey düşünme unut gitsin
Popo mopo seviyor sevmiyor kıskanç falan filan gerçeklikten uzak

Ben onu aldatma korkusuyla, aynı okulda olmamıza rağmen kesinlikle erkeklere yaklaşmadım. Sıradan iletişimleri bile kurmamaya çalıştım. Aşırı kıskançtı kendisi
Bu ne böyle?
Hayır adam kıskanç diye normal muhabbet bile etmemişsin gelmiş konu açıyorsun.
Maço, kıskanç, vurunca oturtan "erkek" hoşuna gidiyor sanırım ama tek tavsiyem birlikteyken kendin bir birey olabileceğin bir adam seçmen...

Düşünecek bise yok senin haberin olmasını istememiş duygusal anlamda biseyler yaşamamak icin boşver bence canim istese cabalardi Bi şekilde

Kıskançlık normal bir şey değil ki. Bu size mutluluk vermemeli ya da acaba dememelisiniz.
Çocuk olayın farkında bile değil ortak arkadaşınız dürtmüş de haberi olmuş.
Siz gala yol gözlüyorsunuz belli ama dönecek adam 1 yılda dönmez miydi?

o benim namusumdu bitse bile poposunu konuşanı döverimmi demiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…