Merhabalar ablalarım. Uzun süre aradan sonra yeniden size koştum. Eski sevgilimle aradan bir yıla yakın zaman geçti ayrılığımızın. Ben onu aldatma korkusuyla, aynı okulda olmamıza rağmen kesinlikle erkeklere yaklaşmadım. Sıradan iletişimleri bile kurmamaya çalıştım. Aşırı kıskançtı kendisi. Anlatmaya utandığım bir olay oldu. Alt dönemler fiziğim hakkında konuşmuşlar. Yani şey, poposu güzel be gibi cinsel içerikli bi konuşma. Bu bir şekilde kulağıma geldi. Eski sevgilimin yakın arkadaşı yurt arkadaşım. O da duymuştu bu olayı ben çok sinirlendim. Ama adamlara gidip neden konuştunuz diyemedim tabii. Ortak arkadaşımız bunu eski sevgilime anlatmış. Kaşlarını kaldırıp bunu ne cüretle yaparlar bakışı atmış. Nasıl bi cesaret der gibi. Mimiklerimi görebilseydiniz keşke. Neyse ortak arkadaşımız bir şeyler yapıcak mısın diyince yapayım da bana aşık diye dolansın ortalarda di mi diyip konuyu kapatmış. Daha sonrasında erkek arkadaşlarına anlatıp çocuğu tehdit ettirmiş ve bunu ortak arkadaşımızdan saklamış. Sevdiğini kesinlikle kabul etmiyordu fakat bakıyordu, kıskanıyordu ve bu olay gibi şeyler işte. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. Napmamı öneriyorsunuz