Eski sevgilim döndü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Melis303030

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
669
367
23
Arkadaşlar merhaba,

Eski sevgilimin benden cinsellik yaşamadığım için sorun cıkarmıştı, bende ayrılalım demiştim. Beni buna itmişti. 1 yıl 3 aylık bir ilişki , ondan önce 4 ay felanda konuşmuşluğumuz var. Neyse ayrıldık heryerden sildim. 2.5 hafta sonra aradı, dönmek istedi. Bi kızla yatmıs. Çok pişmanım o an benı bu mutlu eder sandım, ama sensiz yapamadım. Heryerde sen dedi. Böyle çok sevdiğini bir daha asla yapamayacağını, herşeyi geride bıraktıktığını söyledi. Benden daha güzel kızlar, daha ilgililerini bulcağından eminim. Geri döndü, ve aptal gibi kabul ettım. Ailesine yavaştan hazırlanmaları gerektiğini söyleyecekmiş, evlilik için. Of ya hiç güvenmıyorum. Ama onsuzlukda çok zordu. Çok üzülmüştüm. Aptal gibi kabul ettim, çok sevdim.

Eleştiriye açığım. Ne olcak bilmiyorum.

Hiç güvenmiyorum dediğin biriyle evlilik yoluna girmek hangi cesaretin ürünü?
Hiç güvenmiyorum dediğin birine gerçekten aşk, sevgi, saygı duyabilir misin?
Eninde sonunda sana gelmiş olması cazip gibi göründü sanırım ama her şey iyiyken cinsellik yaşamadığın için sorun çıkaran, ayrılan, sen perişanken milletle yatan birinin sevgisinden nasıl eminsin?

Hiç güvenmiyorum dediğin biriyle evlilik yoluna girmek hangi cesaretin ürünü?
Hiç güvenmiyorum dediğin birine gerçekten aşk, sevgi, saygı duyabilir misin?
Eninde sonunda sana gelmiş olması cazip gibi göründü sanırım ama her şey iyiyken cinsellik yaşamadığın için ayrılan, sen perişanken milletle yatan birinin sevgisinden nasıl eminsin?
Oda asla dönmeyecektim, oyle davrandım. Ama dayanamadım döndüm dedi.

Baskasiyla yattim olmadi aklim sende kaldi diyen bi adama nasil engeli basamiyorsun hayret birsey
Ne halt ettigini anlatiyor bide
Hala seviyorum diyorsun
Eh herkes kendi tercihini yasar hayatta

Ben anlamıyorum ya, eski sevgilim tek gecelik ilişkiler de yaşamış biriydi, biz birlikteyken asla böyle bi talebi olmadı, benimle çok mutlu olduğunu biliyordum, cinsellik meselesinde "seni tanıyorum, sonradan rahatsız hissedeceğini biliyorum, o yüzden böyle bi şey beklemiyorum" demişti çok içten, kaldı ki boşandığımı falan da biliyordu. Sonra başka sebeplerden ayrıldık ama her şey iyiyken "yatmıyoruz" diye ayrılmadık, çünkü ilişkide başka bi sürü dinamik var.
Cinsellik istemesini garip karşılamıyorum ama kendini dizginlememesini ve evlilik yoluna girecek kadar sevdiği kadını bu sebepten ayrılığa itmesini, bu ayrılığı kabul etmesini, aşk acısını da hemen aşıp birileriyle yatmasını aklım almıyor. Senin de için almamalı.

Keşke alıntılayıp yorumlasaydım, pff.
Özetle, 1+ senelik sevgilisi cinsellik yaşamıyorlar diye kızı ayrılmaya mecbur etmiş, gitmiş biriyle yatmış, bakmış olmuyormuş her yerde konu sahibini görüyormuş, geri dönmüş barışmışlar, herif evlilik yoluna girmek istiyormuş, konu sahibi de hiç güvenmiyorum diyor.

Keşke alıntılayıp yorumlasaydım, pff.
Özetle, 1+ senelik sevgilisi cinsellik yaşamıyorlar diye kızı ayrılmaya mecbur etmiş, gitmiş biriyle yatmış, bakmış olmuyormuş her yerde konu sahibini görüyormuş, geri dönmüş barışmışlar, herif evlilik yoluna girmek istiyormuş, konu sahibi de hiç güvenmiyorum diyor.
Kısacası adam gönlünü eğlendirmiş gününü gün edip gelmiş.
Konu sahibi Firdevs yöreoğlu sözüyle cevap vermek istiyorum sen Bihter ziyagilsin aptallık etme. Bu herif affedilmez. Bal olsa da unut ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X